4D ultrahang: hogyan történik?

 4D ultrahang: hogyan történik?Szuper videót találtam arról, hogyan történik a 4D ultrahang vizsgálat, ha most készülsz elmenni, akkor mindenképpen érdemes megnézni.

A 4D ultrahang vizsgálatot általában már hasi ultrahangként szokták elvégezni, hiszen ide általában a 20. hét után mennek az anyukák egy kis látványmozizásra 🙂

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 Comments

 • atoth47

  2011. április 01. péntek

  Szia ! Hány hetestől érdemes menni 4D ultrahang vizsgálatra ! Most 21. hetes kismama vagyok ! Majd lesz 23. hetes kell mennem ultrahang vizsgálatra ! Várom a választ ! Szóval nem nagy hasam , nem baj !

  • Vida Agi

   2011. április 05. kedd

   20 hetestől-30 hetesig érdemes elmenni, ilyenkor még egyben lehet látni a babát, utána már csak “részletekben”.

 • bettibea

  2009. október 26. hétfő

  Sziasztok!

  Mindenkinek csak ajánlani tudom a 4D ultrahangot, hihetetlen élményben lesz részed és főleg az apáknak. Együtt élitek át a legcsodálatosabb gyönyörűséget. Menjetek el!:o)))