A baba fejlődése hétről hétre 4 éves korig

kbslider2

A babáddal otthon töltött évek alatt nap, mint nap ezernyi új dologgal találkozol. Gyermeked folyamatosan meglep téged legújabb tudományával, váratlan mutatványaival, furcsa szokásaival. Ugyanakkor számtalanszor elbizonytalanodsz:

  • Vajon jól csinálom-e?
  • Nem kéne-e szigorúbbnak, vagy éppen engedékenyebbnek lennem?
  • Vajon megfelelően fejlődik-e a babám?
  • Eleget eszik?
  • Eleget alszik?

Most segítek neked abban, hogy nyomon tudd követni a babád fejlődését születésétől 4 éves korig!!

Te beállítod, mennyi idős a babád és minden második héten elküldöm neked az adott életkorhoz kapcsolódó problémákat, intéznivalókat, játékokat, fejlesztési ötleteket emailben. Folyamatosan kapsz majd tippeket a napirendhez, az alváshoz és altatáshoz, a szoptatáshoz, valamint a hozzátáplálással és a beszéd- és mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdésekben és a gyermeknevelésben is segítek.

Pozitív, az önbizalmat támogató és szeretetteljes módszereket ismerhetsz meg, amikkel nem csak a babádnak tudsz segíteni, hanem a kapcsolatotok is erősebbé válik majd.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A regisztrációt követően ajándékba kapod a Nagy Babaszakácskönyv mindkét kötetét, amely egy részletes hozzátáplálási útmutató és receptkönyv. Ha gondot okoz számodra, hogyan kezdd el a hozzátáplálást, melyik hónapban mit lehet adni a babának, mit tegyél, ha étvágytalan, ha válogat, ha nem akar inni, ha allergia miatt bizonyos ételeket nem ehet, ha nem akarja elfogadni a darabos ételeket, akkor ebben a két könyvben minden kérdésedre választ találsz majd (és sok-sok receptötletet 6-18 hónapos korig!)

Ahhoz, hogy a hírlevelet és az ajándék könyveket megkapd, csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi menüből, mennyi idős a babád, majd megadod nevedet és e-mail címedet.

Csatlakozz most!

A hírlevélre való feliratkozást követően megkapod a letölthető ajándék anyagokat és a hasznos információkat valamint eDM-et tartalmazó hírlevelünket.
Ha nem tetszik a hírlevél, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.

Válaszd ki, mennyi idős a babád és már kezdhetjük is!


Újszülött
1 hónapos
2 hónapos
3 hónapos
4 hónapos
5 hónapos
6 hónapos
7 hónapos
8 hónapos
9 hónapos
10 hónapos
11 hónapos
12 hónapos

1 éves

13 hónapos
14 hónapos
15 hónapos
16 hónapos
17 hónapos
18 hónapos
19 hónapos
20 hónapos
21 hónapos
22 hónapos
23 hónapos
24 hónapos

2 éves

25 hónapos
26 hónapos
27 hónapos
28 hónapos
29 hónapos
30 hónapos
31 hónapos
32 hónapos
33 hónapos
34 hónapos
35 hónapos
36 hónapos