A baba fejlődése hétről hétre 4 éves korig

A babád csodálatos! Segítek végigkövetned a fejlődését hétről hétre 0-4 éves korig

A babáddal otthon töltött évek alatt nap, mint nap ezernyi új dologgal találkozol. Gyermeked folyamatosan meglep téged legújabb tudományával, váratlan mutatványaival, furcsa szokásaival. Ugyanakkor számtalanszor elbizonytalanodsz:

  • Vajon jól csinálom-e?
  • Nem kéne-e szigorúbbnak, vagy éppen engedékenyebbnek lennem?
  • Vajon megfelelően fejlődik-e a babám?
  • Eleget eszik?
  • Eleget alszik?
  • Mit játsszak vele?

Most segítek neked abban, hogy nyomon tudd követni a babád fejlődését születésétől 4 éves korig!!

Te beállítod, mennyi idős a babád és minden második héten elküldöm neked az adott életkorhoz kapcsolódó problémákat, intéznivalókat, játékokat, fejlesztési ötleteket emailben.

Folyamatosan kapsz majd tippeket a napirendhez, az alváshoz és altatáshoz, a szoptatáshoz, valamint a hozzátáplálással és a beszéd- és mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdésekben és a gyermeknevelésben is segítek.

Pozitív, az önbizalmat támogató és szeretetteljes módszereket ismerhetsz meg, amikkel nem csak a babádnak tudsz segíteni, hanem a kapcsolatotok is erősebbé válik majd.

És, aki segít neked ebben:

Vida Ágnes Vida Ágnes Magyarország legismertebb babalélektannal foglalkozó szakértője, pszichológus, 4 bestseller könyv szerzője. Rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika, HVG Pszichológia, Nők Lapja Pszichológia), hívják a televízióba (RTL Klub, m1, tv2). A Kismamablogot 2007. augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A regisztrációt követően ajándékba kapod a Nagy Babaszakácskönyv mindkét kötetét, amely egy részletes hozzátáplálási útmutató és receptkönyv. Ha gondot okoz számodra, hogyan kezdd el a hozzátáplálást, melyik hónapban mit lehet adni a babának, mit tegyél, ha étvágytalan, ha válogat, ha nem akar inni, ha allergia miatt bizonyos ételeket nem ehet, ha nem akarja elfogadni a darabos ételeket, akkor ebben a két könyvben minden kérdésedre választ találsz majd (és sok-sok receptötletet 6-18 hónapos korig!)

Ahhoz, hogy a hírlevelet és az ajándék könyveket megkapd, csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi menüből, mennyi idős a babád, majd megadod nevedet és e-mail címedet.

Csatlakozz most!

A hírlevélre való feliratkozást követően megkapod a letölthető ajándék anyagokat és a hasznos információkat valamint eDM-et tartalmazó hírlevelünket benne minden héten a testreszabott információkkal a gyermeked korának megfelelően.

Válaszd ki a legördülő menüből, mennyi idős a babád és már kezdhetjük is!