A baba fejlődése hétről hétre

kbslider2

A babáddal otthon töltött évek alatt nap, mint nap ezernyi új dologgal találkozol. Gyermeked folyamatosan meglep téged legújabb tudományával, váratlan mutatványaival, furcsa szokásaival. Ugyanakkor számtalanszor elbizonytalanodsz:

  • Vajon jól csinálom-e?
  • Nem kéne-e szigorúbbnak, vagy éppen engedékenyebbnek lennem?
  • Vajon megfelelően fejlődik-e a babám?
  • Eleget eszik?
  • Eleget alszik?

A Baba fejlődése hétről-hétre hírlevél segít nyomonkövetni gyermeked fejlődését megszületésétől 4 éves koráig!

Minden 2. héten elküldjük neked az adott életkorhoz kapcsolódó problémákat, intéznivalókat, játékokat, fejlesztési lehetőségeket. Folyamatosan ötleteket adunk a napirenddel, fogzással, alvással, hozzátáplálással és beszéd- és mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdésekben és a gyermeknevelésben is.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A hírlevél feliratkozás mellé ajándékba letöltheted a Nagy Babaszakácskönyv mindkét kötetét, ami egy részletes hozzátáplálási útmutató és receptkönyv. Ha gondot okoz számodra, hogyan kezdd el a hozzátáplálást, melyik hónapban mit lehet adni a babának, mit tegyél, ha étvágytalan, ha válogat, ha nem akar inni, ha allergia miatt bizonyos ételeket nem ehet, ha nem akarja elfogadni a darabos ételeket, akkor ebben a két könyvben minden kérdésedre választ találsz majd (és sok-sok receptötletet 6-18 hónapos korig!)

Ahhoz, hogy a hírlevelet és az ajándék könyvet megkapd, csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi menüből, mennyi idős a babád, majd megadod nevedet és e-mail címedet.

Iratkozz fel most!

A hírlevélre való feliratkozást követően megkapod a letölthető ajándék anyagokat és a hasznos információkat valamint eDM-et tartalmazó hírlevelünket.
Ha nem tetszik a hírlevél, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.

Válaszd ki, melyik életkortól szeretnéd kapni a hírlevelet!

Újszülött
1 hónapos
2 hónapos
3 hónapos
4 hónapos
5 hónapos
6 hónapos
7 hónapos
8 hónapos
9 hónapos
10 hónapos
11 hónapos
12 hónapos
13 hónapos
14 hónapos
15 hónapos
16 hónapos
17 hónapos
18 hónapos
19 hónapos
20 hónapos
21 hónapos
22 hónapos
23 hónapos
24 hónapos
25 hónapos
26 hónapos
27 hónapos
28 hónapos
29 hónapos
30 hónapos
31 hónapos
32 hónapos
33 hónapos
34 hónapos
35 hónapos
36 hónapos