Ultrahang: Fiú vagy lány?

Szuper kis videót találtam a Youtube-on, amin megnézhetitek, hogy hol lehet látni az ultrahangon, hogy fiú vagy lány-e a baba. Gyakran azt sem tudja az ember, mit kéne néznie, de itt pontosan látszik, mit kell figyelni.

Ultrahang: Fiú vagy lány?A fiúknál egyértelműbb szokott lenni a helyzet, de a lányoknál már bajosabb, ebben is segíthet ez a kis ultrahang felvételeket is tartalmazó videó:

Ha nemcsak elméletben szeretnél felkészülni a szülésre, hanem lelkileg is – van számodra megoldás: Katt ide >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

2 Comments

 • Márti

  2010. január 13. szerda

  Nekem van egy kislányom,most Augusztus 15 én lesz 3 éves és most jön a másik féltékeny lesz a lányom,mert a sogornőmnek van egy szép kisfia és amikor fel veszem akkor ő is fel akkar mászni ez féltékenység vagy írígykedik rája

  Válasz: Ez se nem féltékenység, se nem irigység, hanem veled szeretne lenni, védi anyát, mert ő hozzád tartozik. A féltékenység testvérek között gyengébben vagy erősebben, de mindig jelen van, nem lehet kikerülni.

 • Márti

  2010. január 13. szerda

  Nekem még nem monták,hogy mi lesz ma meg kérdezem az baj,hogy a párom lányt akar én meg egy kis fiút akarok ez be folyásolya,hogy mi lesz nálunk az a lényeg,hogy egésséges legyen mást nem kértunk a jó ISTENTTŐL mást nem kívánok.