Ultrahang: Fiú vagy lány?

Szuper kis videót találtam a Youtube-on, amin megnézhetitek, hogy hol lehet látni az ultrahangon, hogy fiú vagy lány-e a baba. Gyakran azt sem tudja az ember, mit kéne néznie, de itt pontosan látszik, mit kell figyelni.

Ultrahang: Fiú vagy lány?A fiúknál egyértelműbb szokott lenni a helyzet, de a lányoknál már bajosabb, ebben is segíthet ez a kis ultrahang felvételeket is tartalmazó videó:

Ha nemcsak elméletben szeretnél felkészülni a szülésre, hanem lelkileg is – van számodra megoldás: Katt ide >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

2 Comments

  • Márti

    2010. január 13. szerda

    Nekem van egy kislányom,most Augusztus 15 én lesz 3 éves és most jön a másik féltékeny lesz a lányom,mert a sogornőmnek van egy szép kisfia és amikor fel veszem akkor ő is fel akkar mászni ez féltékenység vagy írígykedik rája

    Válasz: Ez se nem féltékenység, se nem irigység, hanem veled szeretne lenni, védi anyát, mert ő hozzád tartozik. A féltékenység testvérek között gyengébben vagy erősebben, de mindig jelen van, nem lehet kikerülni.

  • Márti

    2010. január 13. szerda

    Nekem még nem monták,hogy mi lesz ma meg kérdezem az baj,hogy a párom lányt akar én meg egy kis fiút akarok ez be folyásolya,hogy mi lesz nálunk az a lényeg,hogy egésséges legyen mást nem kértunk a jó ISTENTTŐL mást nem kívánok.