Terhesség hétről hétre hírlevél

kbslider1

A babavárás csodás: segítek benne, hogy mindent megtudj róla, amiről csak tudnod kell!

Annyi kérdés és bizonytalanság merülhet fel benned a várandósság 9 hónapja során:

  • Normálisan fejlődik a babám?
  • Mikor milyen vizsgálatra kell mennem?
  • Mi mit jelent a leletemen?
  • Normális ez a tünet?
  • Mit tegyek az émelygés ellen?
  • Mikorra várható a szülés?
  • Miért írták ezt a leletre?
  • Nincs valami baja a babámnak?

A kérdéseidet felteheted ugyan a védőnőnek vagy az orvosodnak, utánanézhetsz az interneten, de még így is gyakran bizonytalan lehetsz a válaszokban. Ugye milyen jó lenne, ha elkerülhetnéd a bizonytalan pillanatokat és mosolyogva várhatnád a nagy pillanatot, amikor végre kézbeveheted a babádat?

A „Terhesség hétről-hétre” hírlevéllel segítek neked eligazodni ebben a folyamatban. Minden héten e-mailben kapod majd az adott héttel kapcsolatos tudnivalókat: milyen tünetekre számíthatsz, mit tud az adott héten a magzat, mire érdemes odafigyelned.

Rendszeres olvasásával mindig fogod tudni pocaklakód éppen milyen fejlődési fázisban van. A babavárás folyamán végig tisztában lehetsz az adott korszak lehetséges problémáival és azok gyakorlatias megoldásaival. A szülés után a baba fejlődéséről szóló hírleveleket kapod majd az életkorának megfelelően hétről hétre.

És, aki segít neked ebben:

Vida Ágnes Vida Ágnes Magyarország legismertebb babalélektannal foglalkozó szakértője, pszichológus, 4 bestseller könyv szerzője. Rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika, HVG Pszichológia, Nők Lapja Pszichológia), hívják a televízióba (RTL Klub, m1, tv2). A Kismamablogot 2007. augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A Terhesség hétről hétre hírlevél mellé ajándékba letöltheted a Nagy Babaszakácskönyv két kötetét is, ami segít felkészülnöd a babatáplálás legfontosabb kérdéseire és rengeteg ötlettel szolgál majd, hogy mit és hogyan főzhetsz a babának, hogyan táplálhatod egészségesen.

Ahhoz, hogy ezentúl minden héten megkapd e-mailben a tudnivalókat, nem kell mást tenned, mint kiválasztanod az alábbi menüből melyik terhességi héttől fogva szeretnéd kapni az információkat, megadnod a nevedet és az email címedet és mi minden héten elküldjük neked az aktuális információkat.

Regisztrálj és már küldjük is!

A hírlevélre való feliratkozást követően megkapod a letölthető ajándék anyagokat és a hasznos információkat valamint eDM-et tartalmazó hírlevelünket is.
Ha nem tetszik a hírlevél, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.

Hol tartasz most a várandósságban?

Klikk arra a terhességi hétre, amelyiken most tartasz és onnantól kezdve mindegyik héten megkapod a neked szóló testreszabott hírlevelet!