Terhesség hétről hétre hírlevél

kbslider1

Annyi kérdés és bizonytalanság merülhet fel benned a várandósság 9 hónapja során:

  • Normálisan fejlődik a babám?
  • Mikor milyen vizsgálatra kell mennem?
  • Mi mit jelent a leletemen?
  • Normális ez a tünet?
  • Mit tegyek az émelygés ellen?
  • Mikorra várható a szülés?
  • Miért írták ezt a leletre?
  • Nincs valami baja a babámnak?

A kérdéseidet felteheted ugyan a védőnőnek vagy az orvosodnak, utánanézhetsz az interneten, de még így is gyakran bizonytalan lehetsz a válaszokban. Ugye milyen jó lenne, ha elkerülhetnéd a bizonytalan pillanatokat és mosolyogva várhatnád a nagy pillanatot, amikor végre kézbeveheted a babádat?

A “Terhesség hétről-hétre” hírlevél ebben segít neked. Minden héten e-mailben kapod majd az adott héttel kapcsolatos tudnivalókat: milyen tünetekre számíthatsz, mit kell tudnia babának, mire kell odafigyelned.

Rendszeres olvasásával mindig fogod tudni pocaklakód éppen milyen fejlődési fázisban van. A babavárás folyamán végig tisztában lehetsz az adott korszak lehetséges problémáival és azok gyakorlatias megoldásaival. A szülés után a baba fejlődéséről szóló hírleveleket kapod majd az életkorának megfelelően hétről hétre.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A Terhesség hétről hétre hírlevél mellé ajándékba letöltheted a Nagy Babaszakácskönyv két kötetét is, ami segít felkészülnöd a babatáplálás legfontosabb kérdéseire és rengeteg ötlettel szolgál majd, hogy mit és hogyan főzhetsz a babának, hogyan táplálhatod egészségesen.

Ahhoz, hogy ezentúl minden héten megkapd e-mailben a tudnivalókat, nem kell mást tenned, mint kiválasztanod az alábbi menüből melyik terhességi héttől fogva szeretnéd kapni az információkat, megadnod a nevedet és az email címedet és mi minden héten elküldjük neked az aktuális információkat.

Iratkozz fel most a heti információkért!

A hírlevélre való feliratkozást követően megkapod a letölthető ajándék anyagokat és a hasznos információkat valamint eDM-et tartalmazó hírlevelünket is.
Ha nem tetszik a hírlevél, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.

Hol tartasz most?

Klikk arra a terhességi hétre, amelyiken vagy és onnantól kezdve mindegyik héten megkapod a neked szóló testreszabott hírlevelet!

4.hét
5.hét
6.hét
7.hét
8.hét
9.hét
10.hét
11.hét
12.hét
13.hét
14.hét
15.hét
16.hét
17.hét
18.hét
19.hét
20.hét
21.hét
22.hét
23.hét
24.hét
25.hét
26.hét
27.hét
28.hét
29.hét
30.hét
31.hét
32.hét
33.hét
34.hét
35.hét
36.hét
37.hét
38.hét
39.hét
40.hét