A baba fejlődése hétről hétre

kbslider2

A babáddal otthon töltött évek alatt nap, mint nap ezernyi új dologgal találkozol. Gyermeked folyamatosan meglep téged legújabb tudományával, váratlan mutatványaival, furcsa szokásaival. Ugyanakkor számtalanszor elbizonytalanodsz:

  • Vajon jól csinálom-e?
  • Nem kéne-e szigorúbbnak, vagy éppen engedékenyebbnek lennem?
  • Vajon megfelelően fejlődik-e a babám?
  • Eleget eszik?
  • Eleget alszik?

A Baba fejlődése hétről-hétre hírlevél segít nyomonkövetni gyermeked fejlődését megszületésétől 4 éves koráig!

Minden 2. héten elküldjük neked az adott életkorhoz kapcsolódó problémákat, intéznivalókat, játékokat, fejlesztési lehetőségeket. Folyamatosan ötleteket adunk a napirenddel, fogzással, alvással, hozzátáplálással és beszéd- és mozgásfejlődéssel kapcsolatos kérdésekben és a gyermeknevelésben is.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A hírlevél feliratkozás mellé ajándékba letöltheted a Nagy Babaszakácskönyv mindkét kötetét, ami egy részletes hozzátáplálási útmutató és receptkönyv. Ha gondot okoz számodra, hogyan kezdd el a hozzátáplálást, melyik hónapban mit lehet adni a babának, mit tegyél, ha étvágytalan, ha válogat, ha nem akar inni, ha allergia miatt bizonyos ételeket nem ehet, ha nem akarja elfogadni a darabos ételeket, akkor ebben a két könyvben minden kérdésedre választ találsz majd (és sok-sok receptötletet 6-18 hónapos korig!)

Ahhoz, hogy a hírlevelet és az ajándék könyvet megkapd, csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi menüből, mennyi idős a babád, majd megadod nevedet és e-mail címedet.

Add meg a babád korát!


FONTOS!!! Kérlek, ne adj meg valótlan nevet,
nem működő e-mail címet, ne írj be butaságokat a mezőkbe.
Ha nem tetszik a hírlevelünk, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.
A feliratkozással együtt elfogadod az Adatkezelési nyilatkozatunkat is, amit itt olvashatsz el.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-70167/2013. (NAIH-70194/2013.)