Jön: Babies – dokumentumfilm a babákról

Jön: Babies – dokumentumfilm a babákról4 baba első évét követi végig az a dokumentumfilm, ami jövő év elején jelenik meg. A 4 baba a világ 4 pontján él: Japánban, Mongóliában, az Egyesült Államokban és Namíbiában. Olyan országokban, ahol az anyák foglalkozásokra viszik a kicsiket és olyanokban, ahol nem számít szokatlannak, ha a tyúk berepül a baba ágyába vagy a kecske beleiszik a fürdővízbe 🙂

Az előzetest megnézhetitek itt:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

6 Comments

 • ircsó

  2009. december 12. szombat

  de édesek, ez nagyon érdekes lehet,engem is érdekel.

 • bettibea

  2009. december 10. csütörtök

  Hát ez nagyon jó volt!!!! Én is szívesen megnézném!

 • kinga

  2009. december 09. szerda

  Ági, ez nagyon tetszik! Én is biztosan megnézem!

  Már annyiszor akartam írni:gratulálok az oldalhoz, fantasztikus, rengeteg tanácsot kaptam a cikkeidből, na ma szuper anyukákkal, kismamákkal és leendő kismamákkal ismerkedtem meg a blogon!Köszönöm neked mindezt!

 • Vida Agi

  2009. december 09. szerda

  Igen, figyelem majd, mikor és hol jelenik meg.

 • iditta

  2009. december 09. szerda

  húúú, ez nagyon király lehet! Ági, szólsz majd itt, ha tényleg megjelent és hogy hol lesz látható? köszi szépen!