Rádióbeszélgetés babákról és mamákról

 Rádióbeszélgetés babákról és mamákrólMúlt pénteken a Muzsikus rádióban jártam, ahol Mészáros Anikó babahordozási szakértő az anyukák problémáiról, alvászavarokról, hozzátáplálási kérdésekről és az érzelmi intelligencia szerepéről kérdezett.

A beszélgetést (kb. 20 perc) meghallgathatod ide kattintva:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

1 Comment

  • kata

    2010. január 29. péntek

    Szia Ági!

    Nagyon jó az előadás. Olyan jó hallani hogy ilyen jókedvűen mesélsz:-). A legnagyobbat akkor nevettem, amikor mondod, hogy a ti gyerekorvosotok is 70 éves:-)
    Köszi az interjút.