Anyák napjára jön a Babies

Anyák napjára jön a BabiesA világ 4 tájáról 4 baba első évét bemutató mozifilm, amit a Pingvinek vándorlása alkotói készítettek idén anyák napján kerül bemutatásra a mozikban. Addig is néhány részlet a filmből:

Ponijao (a namíbiai baba) nem akar elaludni:

Mari (a japán kislány) első lépései:

Hattie (az amerikai baba) banánt majszol:

Bayar (a mongol kisfiú) ismerkedik a cicával:

És végül a mozifilm trailere (ha még nem látta volna valaki):

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 Comments

 • kinga

  2010. április 29. csütörtök

  köszi Ági a tippet!

 • Gyömbi

  2010. április 28. szerda

  Hú de jó, mennyit kerestem, de nem emlékeztem a címére… 🙂

 • kinga

  2010. április 20. kedd

  Én azt olvastam, hogy május 7-én mutatják be Amerikában! Ági nem tudod, itthon mikor lesz pontosan elérhető? Moziba baba mellett nincs lehetőségem menni, más formában?

  Már annyira várom!!!!!:)

  Válasz:Nem tudom, sajnos itthon mikor lesz elérhető, de mivel ez dokumentumfilm, kintről meg lehet majd rendelni (pl. az Amazonról)