4D ultrahang: hogyan történik?

 4D ultrahang: hogyan történik?Szuper videót találtam arról, hogyan történik a 4D ultrahang vizsgálat, ha most készülsz elmenni, akkor mindenképpen érdemes megnézni.

A 4D ultrahang vizsgálatot általában már hasi ultrahangként szokták elvégezni, hiszen ide általában a 20. hét után mennek az anyukák egy kis látványmozizásra 🙂

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 Comments

  • atoth47

    2011. április 01. péntek

    Szia ! Hány hetestől érdemes menni 4D ultrahang vizsgálatra ! Most 21. hetes kismama vagyok ! Majd lesz 23. hetes kell mennem ultrahang vizsgálatra ! Várom a választ ! Szóval nem nagy hasam , nem baj !

    • Vida Agi

      2011. április 05. kedd

      20 hetestől-30 hetesig érdemes elmenni, ilyenkor még egyben lehet látni a babát, utána már csak „részletekben”.

  • bettibea

    2009. október 26. hétfő

    Sziasztok!

    Mindenkinek csak ajánlani tudom a 4D ultrahangot, hihetetlen élményben lesz részed és főleg az apáknak. Együtt élitek át a legcsodálatosabb gyönyörűséget. Menjetek el!:o)))