Hármasikrek ultrahang videók

 Hármasikrek ultrahang videókÉrdekes videókat találtam a Youtube-on a minap. Az a jó a videómegosztókban, hogy ha megnézel egy videót, utána megjelenik egy másik videó a témában, aztán megint egy másik. Jó esetben ez egy témára van felfűzve. Most pont ezt történt, egyik hármasikres videó jött a másik után, gondoltam megosztom veletek is őket, nagyon érdekesek.

Egy kismama hármasiker terhességének története:Hármasikrek első ultrahang képe
(azért meglepődhettek a szülők, amikor kiderült, hogy 3 baba látszik a képen 🙂 )

Hármasikrek születése:

És így csintalankodnak a hármasikrek, amikor már kibújtak:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

6 Comments

 • Pagi

  2009. november 02. hétfő

  Tímea! Katalin!
  Sziasztok!
  Hogy vagytok? Remélem, minden rendben!
  Az én kis bébikéim már megszülettek, szerencsére elég sokáig bírták a szűkös helyet, a 36. héten folyt el a magzatvíz. Azóta itthon vagyunk, már 4 hónapos “nagy lányok” vagyunk.
  Írjtatok, ha van kedvetek!

 • Katalin23

  2009. szeptember 25. péntek

  Sziasztok!

  Nagyon megindítóak a videók! Én is hármas ikreket várok a férjemmel, 19.hét utolsó napjában vagyunk. Nagyon boldogak vagyunk. 2 fiúka és egy lányka, össze-vissza mocorognak:)
  Mindenkinek jó egészséget, s boldog babavárást kívánok:)

  Kati+3picur:)

 • timea

  2009. június 26. péntek

  Szia pagi!
  Én is 3 ikreket várok 8 hetes kismama vagyok természetes uton fogantak.Gratulálok az ikrekhez.

 • pagi

  2009. június 21. vasárnap

  Szia Betty!
  Igen, spontán fogantak. Volt a családban iker, de apai ágon, és elvileg úgy nem öröklődik. Na, és persze csak kettes. 🙂 Igen, már nagyon várjuk őket.
  Köszönöm szépen!

 • Betty

  2009. június 17. szerda

  Szia Pagi!Azt szeretném megkérdezni,h természetes uton fogantak az ikreid?
  Volt a családotokban iker?Hatalmas gratula Nektek!Biztos nagy az öröm:)

 • pagi

  2009. június 14. vasárnap

  Szia Ági!
  Meg szeretném köszönni a videokat. A legnagyobb hatással a harmadik video volt, ahogy megszületnek. Főleg, hogy már mondhatni napokon belül ránk is ez vár!
  És igen, igencsak meglepődtünk mi is, amikor kiderült, hogy hárman vannak. ( bár az orvos szépen adagolta, első uh-n egy baba, másodikon kettő, harmadikon három, ezután mondtam neki, többet nem jövök! 😀 )