Hármasikrek ultrahang videók

 Hármasikrek ultrahang videókÉrdekes videókat találtam a Youtube-on a minap. Az a jó a videómegosztókban, hogy ha megnézel egy videót, utána megjelenik egy másik videó a témában, aztán megint egy másik. Jó esetben ez egy témára van felfűzve. Most pont ezt történt, egyik hármasikres videó jött a másik után, gondoltam megosztom veletek is őket, nagyon érdekesek.

Egy kismama hármasiker terhességének története:Hármasikrek első ultrahang képe
(azért meglepődhettek a szülők, amikor kiderült, hogy 3 baba látszik a képen 🙂 )

Hármasikrek születése:

És így csintalankodnak a hármasikrek, amikor már kibújtak:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

6 Comments

 • Pagi

  2009. november 02. hétfő

  Tímea! Katalin!
  Sziasztok!
  Hogy vagytok? Remélem, minden rendben!
  Az én kis bébikéim már megszülettek, szerencsére elég sokáig bírták a szűkös helyet, a 36. héten folyt el a magzatvíz. Azóta itthon vagyunk, már 4 hónapos „nagy lányok” vagyunk.
  Írjtatok, ha van kedvetek!

 • Katalin23

  2009. szeptember 25. péntek

  Sziasztok!

  Nagyon megindítóak a videók! Én is hármas ikreket várok a férjemmel, 19.hét utolsó napjában vagyunk. Nagyon boldogak vagyunk. 2 fiúka és egy lányka, össze-vissza mocorognak:)
  Mindenkinek jó egészséget, s boldog babavárást kívánok:)

  Kati+3picur:)

 • timea

  2009. június 26. péntek

  Szia pagi!
  Én is 3 ikreket várok 8 hetes kismama vagyok természetes uton fogantak.Gratulálok az ikrekhez.

 • pagi

  2009. június 21. vasárnap

  Szia Betty!
  Igen, spontán fogantak. Volt a családban iker, de apai ágon, és elvileg úgy nem öröklődik. Na, és persze csak kettes. 🙂 Igen, már nagyon várjuk őket.
  Köszönöm szépen!

 • Betty

  2009. június 17. szerda

  Szia Pagi!Azt szeretném megkérdezni,h természetes uton fogantak az ikreid?
  Volt a családotokban iker?Hatalmas gratula Nektek!Biztos nagy az öröm:)

 • pagi

  2009. június 14. vasárnap

  Szia Ági!
  Meg szeretném köszönni a videokat. A legnagyobb hatással a harmadik video volt, ahogy megszületnek. Főleg, hogy már mondhatni napokon belül ránk is ez vár!
  És igen, igencsak meglepődtünk mi is, amikor kiderült, hogy hárman vannak. ( bár az orvos szépen adagolta, első uh-n egy baba, másodikon kettő, harmadikon három, ezután mondtam neki, többet nem jövök! 😀 )