Együtt minden könnyebb

A legtöbb újdonsült édesanya életében eljön az az idő, amikor szeretné visszakapni a szülés előtti alakját, vagy legalább elérni azt, hogy kényelmesen és jól érezze magát a bőrében. Sokszor, amikor egy nőnek anyaként kell helytállnia, nehéz odafigyelni minden másra és sajnos ilyenkor nőisége csorbát szenvedhet. Ám szerencsére van valami, ami ezen cél elérése mellett számos pozitív hatással is kecsegetet, ez pedig nem más mint a mozgás! De hogyan mozogjunk baba mellett, amikor sokszor az alapvető tennivalóinkra sincs idő?

Érdemes beiktatni mindennapjainkba a sportot valamilyen formában, hiszen amellett, hogy segítségével elérhetjük a vágyott alakot, sokkal energikusabbak is lehetünk, nem fáradunk el olyan hamar és bizony a stressz miatt sem kell annyira aggódnunk. És itt jön képbe a Gyerünk anyukám!, melynek segítségével könnyedén az otthon kényelmében mozgathatod át magad, ráadásul egy olyan közösség részévé válhatsz, ahol hozzád hasonló anyukákkal találkozhatsz!

Miért jó az online torna?

Sokszor hallani, hogy valaki nem szeretne, vagy nincs lehetősége edzőterembe járni, ilyen esetekben nyújthat kézenfekvő megoldás az otthoni edzés. Ez viszont sokszor egyszerűen nem működik, ugyanis ha valaki nem rendelkezik edzésmúlttal, akkor nem biztos, hogy tudni fogja, mit hogyan csináljon, esetleg előfordulhat, hogy nem helyesen hajtja végre a gyakorlatokat, aminek jobb esetben kudarc, rosszabb esetben pedig akár sérülés is lehet a vége. Ezért, amennyiben otthoni edzésen törjük a fejünket, az úgynevezett online torna kitűnő választás, hiszen szakemberek által felépített edzésprogramokat csinálhatunk végig, ráadásul útmutatást is kapunk a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez. Mindezek mellett pedig önálló tempóban haladhatunk végig a feladatokon és nem kell aggódnunk a fürkésző tekintetek miatt sem!

Torna gyerekekkel: Mozogjatok együtt!

Tornáztasd meg a gyerekeket is! Mivel gyerektornák is részei a kínálatnak, így a gyerekeket is megmozgathatjuk, sőt akár közösen is tornázhatunk velük. Ez több szempontból is előnyös úgy a kicsit, ahogy az anyukát is figyelembe véve, hiszen voltaképpen tartalmas és önfeledt együtt töltött időről beszélhetünk, emellett pedig hozzájárulhatunk gyermekünk jövőbeni egészségéhez is, ugyanis ezzel nem csak jó példát mutatunk neki, de elősegítjük azt is, hogy a testmozgás nyűg helyett igénnyé váljon számára!

Keresd a számodra megfelelőt!

Széles programkínálatból választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb edzésformát. A hagyományos erősítő edzések mellett találunk speciális mozgásformákat, de akár olyan szórakoztató és izgalmas óratípusok közül is válogathatunk, mint a zumba, a latin fitness vagy a piloxing! Ha pedig egy kis regenerálódásra, feltöltődésre vágysz, többféle jóga, nyújtás és vezetett relaxáció is megtalálható a választékban. És azért, hogy ezekre könnyedén rábukkanj, több szempont szerint is keresgélhetsz, többek között akár az alapján is, hogy mennyi idő telt el a szülés óta, vagy, hogy melyek azok a programok, amelyek állapotosan is végezhetőek.

Regeneráció az érzékeny területeken

A programkínálatban megtalálhatóak a szétnyílt hasizom és a gátizom regenerálását célzó tanfolyamok is, melyekkel nem csak javíthatjuk ezen érzékeny területek állapotát, de az elért eredményeket is könnyedén fenntarthatjuk.

Fel a nyúlcipővel!

A otthoni edzés tökéletes kiegészítője lehet a futás, de csak abban az esetben javasolt, ha azt helyesen végezzük. Bár egy roppant egyszerű és a legkevésbé sem eszközigényes sportról van szó, akad néhány dolog amire mindenképp érdemes odafigyelni! Elengedhetetlen például egy kényelmes futócipő vagy a helyes technika elsajátítása. Ha ezeket betartod, akkor minden bizonnyal közelebb kerülsz egy hatalmas lépéssel céljaid eléréséhez.

A helyes táplálkozásról se feledkezz meg!

A sport mellett a szép alak és az egészség elérésének és fenntartásának másik alappillére a helyes táplálkozás. Fontos erre is nagy hangsúlyt fektetni, és nem csupán a fogyás, formálódás miatt, hanem egészségünk megőrzése érdekében is. Ezek mellett pedig bónuszként a megfelelő táplálkozás szépségünkhöz is hozzájárul, elvégre, ha odafigyelünk mit eszünk és szervezetünk nem szenved hiányt semmiben, az bizony meglátszik a külsőnkön is! Bőrünk ragyogóbb, hajunk fényesebb és körmeink erősebbek lesznek.

Igazán megéri csatlakozni!

Fontos, hogy édesanyaként is szánj időt magadra, hiszen az, aki egész nap gondoskodik gyermekéről, igenis megérdemel egy kis törődést és neki is jár az énidő. A Gyerünk anyukám! több fronton is támogat, hogy elérd céljaid és megadd magadnak azt a törődést, amit megérdemelsz. Az online elérhető tartalmaknak és a fix órarendeknek köszönhetően könnyedén tudsz tervezni és nem kell egy percet sem elvesztegetnek az utazással. Vágj bele a számodra ideális programba még ma és élvezd az elért eredményeket!

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.