Memóriafrissítők anyukáknak

Ha az ember lánya internetezik a gyerekek mellől, akkor idővel a gyerekek is kíváncsiak lesznek a gépre. Ilyenkor nem árt, ha nem az index címlapját mutogatjuk nekik, hanem valamilyen nekik való oldalt. Ezekből gyűjtöttem most össze néhányat (amik nem utolsósorban arra is jók, hogy felfrissítsük általuk mondóka-, mese- és gyermekdaltudásunkat, míg a gyerek nézi mi memorizálunk – dupla haszon :))
Memóriafrissítők anyukáknak
Egyszervolt.hu Klasszikus oldal, ahol verseket, dalokat, meséket is találhatunk, sőt még diafilmek is vannak, a gyerekek kedvence azonban nem ez, hanem az animációk, ahol mesék, versek, dalok vannak videoklip-szerűen feldolgozva, a gyerekek imádják.

Minimax mondókák Egy csomó mondóka animációs formában feldolgozva

Olvasni jó Diafilmek, mesék, videók gyerekeknek

Anna és Peti Anna és Peti mesék (nálunk nonstop kedvencek) lapozható formában felolvasással (de ha leveszed a hangot, te is felolvashatod őket)

Marék Veronika Gyermekkorunk kedvelt meséi: Boribon, Kipp Kopp, Kockásfülű nyúl és egyéb meséket is olvashatsz itt

Népmese.hu Mesetár Sok-sok népmesét találhatsz ebben a gyűjteményben.

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.