A terhesség első jelei – Beszélgetős fórum

A terhesség első jelei – Beszélgetős fórumEz az oldal azért született, hogy a korábbi Terhesség első jelei fórumot pótolja. Használjátok egészséggel 🙂

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológus, babapszichológus. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két kisfiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

1 306 Comments

Comment navigation

 • Anna

  2018. január 30. kedd

  Kedves Doktornő
  Voltam orvosnal 11mm es petezsak zsik holyag kezdemeny… Orom boldogsag.. Viszont! Fel irt nekem progesterone exeltis t, mondvan hogy igy is nehez teherbe esni manapsag de semmi pontosabban nem mondott hogy miert minek meddig… Napi 1 szem lefekves elott, viszont nem hallottam rola jókat… Szeretnek tanacsot kerni, hogy szedjem e vagy sem… Vagy meg is miert kaphattam.. Elore is koszonom:)

 • Szandra

  2018. január 30. kedd

  Tisztelt Dr.nő!
  Október óta próbálkozunk párommal a baba projekttel,novemberi ès decemberi hónapban pontosan jött meg a havi vèrzèsem,3napos volt.Januárban már 2nappal előbb jött meg ès csak 2napig tartott.Most viszont 19nappal a menstruáció után barnás-rózsaszínes pecsètelő vèrzèsem volt ès csak fèl napra.Nagyon fáradèkony vagyok,de semmi egyèb terhessègi tünet.Lehetsèges,hogy esetleg terhes vagyok?
  Köszönöm

  • Gabi

   2018. február 05. hétfő

   Mivel a vérzés rövidebb volt a megszokottnál és nem is jött meg pontosan, van esély a terhességre. Mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet.

 • Éva

  2018. január 29. hétfő

  Jónapot Dr Nő!

  Nekem olyan kérdésem lenne hogy december 20-25-ig volt meg a menszeszem 30naposak a ciklusom de már 10napja késik több teszt is negatív lett. A hasam fájt mint a mensi előtt szokott meg folyás érzésem volt de a tünetek elmúltak.. A várt mensi napján is eggyütt voltunk a párommal védekezés nélkül, lehetséges hogy ont akkor fogant meg a baba és azért nem mutatja ki a teszt? Érdemes még tesztelnem? Köszönöm

 • Kanyar Dorina

  2018. január 28. vasárnap

  Kedves Doktornő! Lehetek attol terhes hogy a baratom ondos szajjal hozzaert a huvelyemhez??? Nem szeretnek meg babat!!! Ma vagyis 2018.01.28. es tegnap este is pecsetelo verzesem es egy kis barna le is jott vele… Lehetek ettol terhes, nagyon remelem hogy nem. 2018.01.03an jott meg es csak ot napig tartott leginkabb 6,7napokig tart. De meg csak 13 eves vagyok es nem szeretnek babat!!

  • Gabi

   2018. január 29. hétfő

   Ennyitől 99%, hogy nem lehet terhes!

 • Kanyar Dorina

  2018. január 28. vasárnap

  Kedves Doktornő! Lehetek attol terhes hogy ondos szajjal ert hozzam a baratom?

Comment navigation