Menstruáció terhesség alatt

Lehetséges a menstruáció terhesség alatt? Ha nagyon szeretnél babát, akkor minden menstruációnál ott motoszkál benned a kérdés, hogy vajon nem lehet-e, hogy a vérzés ellenére azért mégis ottvan a baba… Nos, az a helyzet, hogy valóban “megjöhet” a terhesség alatt is, de másként, mint ahogyan azt gondolnád.

Menstruáció terhesség alatt“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:

 • a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya
 • a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik
 • hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor

A terhesség alatt jelentkező “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az első esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya.

Nagyon fontos, hogy a menstruáció a terhesség alatt nem normális dolog, ha barnázást (akár 1-2 cseppet is) vagy élénk vérzést tapasztalsz, azonnal fordulj orvoshoz! A hormonális problémák ugyanis jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segítség!

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológus, babapszichológus. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két kisfiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 736 Comments

Comment navigation

 • Luszy

  Reply Reply 2018. november 25. vasárnap

  Kedves Doktornő! Utolsó, normális menstruációm október 4-én jött meg. Ciklusaim 35 naposak, maximum 1-2nap eltérés elō szokott fordulni. (menstruáció hossza 5 nap)Férjemmel nagyon szeretnénk már babát.két hetes késésnél, és egy csomó negatív teszt utân felkerestem a nőgyógyászom. Semmi tünetem nem jelentkezett, a derékfájàst és a késést leszámítva. Megultrahangozott, és 90%ban mondta, hogy terhes lehetek, mivel grav gyűrűnek tűnő képződményt és nyk vastagodást látott. Elkuldott vervetelre is, de a hcg m 0,17 volt. Ez gondolom negatív 🙁 Most, 16 nap késéssel, nov 22 én megjött, barnás, pirosas vérzés, mostanra el is múlt. Derekam még most is fájogat, néha a farcsont tájékán, néha a vesék irányába. Tele vagyok kérdésekkel, nem tudom, hogy mi történt velem, a menteszem sose kesett előtte ennyit. De ha terhes lennek, akkor miert nincs semmi tunet? Se a teszt, se a vérvétel során, se hányinger…?

  • Gabi

   Reply Reply 2018. december 04. kedd

   Az UH alapján valószínű a terhesség. Ott egy kontroll vizsgálat során biztosan kiderülne, mi lehet a háttérben. Mivel azóta csak rövid ideig tartó vérzés jelentkezett, teljesen nem zárnám ki a terhesség esélyét. Viszont az is előfordulhat, hogy esetleg valóban terhességről volt szó, ami viszont nem fejlődött tovább.

 • Vivien Holozsi

  Reply Reply 2018. november 06. kedd

  Hello Dr nő
  Segítségedet szeretném kérni párommal már3-4 honapja próbálkozunk babát csinálni és eddig még nem sikerült menstruációm rendszeresen megjött de most egy héttel hamarabb jött meg de viszont érzem hogy nagyon fáradt vagyok nincs semmi erőm és emelygek amikor fel kelek az ágyból menstruációm darabos de mindig is az volt de tehetetlen vagyok két napja mikor fel kelek emelygek és fáradt vagyok nem csinltM meg tesztet mivel megjött két nappal amikor kezdődött az émelygésem (sosem fájt semmim a derekamon kívül menszesz előtt ezért most ez az egész új nekem szerinted lehet ez a terhességi jel, nagyon szépen köszönöm a választ további szép napot

  • Gabi

   Reply Reply 2018. december 04. kedd

   Ha a menzesz enyhébb volt, mint a megszokott, rövidebb ideig is tartott, és a terhességre utaló fáradság, émelygés továbbra is jelentkezik, érdemes egy tesztet csinálni. Előfordul, hogy a menzesznek hitt vérzés valójában a beágyazódás tüneteként jelentkezett.

 • Krisztina

  Reply Reply 2018. november 03. szombat

  Tisztelt Doktornő!
  6hónappal ezelőtt méhen kívüli terhességem volt,a bal pete vezetèket el kellett távolítani. Akkor menstruációm után egy héttel csináltam tesztet,mert fájtak a melleim és fáradékony voltam. Pozitív lett,3+ost mutatott.. 2hónapja kezdtem újra próbálkozni,mert hagytam időt a testemnek.
  Most megjött a menszes, előtte csináltam tesztet,ami negatív lett,de fáradékonyság és mell fájdalom fennáll. Menszes előtt egy héttel lehetett kb ovum,mert lázmérő akkor mutatott magasabb hőmérsékletet… nemsokára csinálok mindenképpen tesztet. Kérdés, hogy mennyi az esélye annak, hogy újra méhen kívüli terhességem lesz?(akár most, akár bármikor)

  • Gabi

   Reply Reply 2018. november 04. vasárnap

   Konkrét számot nem tudok mondani, viszont az előzmények miatt, csak a megnyugtatás miatt is érdemes minél hamarabb nőgyógyászhoz fordulni. Az orvos biztosan pontosabb tájékoztatást tud adni abban is, hogy mennyi esélye van egy újabb méhen kívüli terhességnek.

 • Agnes

  Reply Reply 2018. október 15. hétfő

  Kedves Doktornő ! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a menstruáciom nagyon gyenge a megszokotthoz képest ! Mondhatni ilyen még nem tapasztaltam ! 2 nap volt csak , terhességi tesztet csináltam ami negatív lett , menstruáció előtt . Általában 29-31 nap között megjön most 32ra napra jött meg . Pár kapcsolatba élek . Ma voltam orvosnál de azt mondták hogy holnap vissza hívnak ez ügyben , Angliába élek itt másképp működik az egészségügy. Esetleg a Doktornőnek van sejtése hogy mi lehet . Válaszát előre is köszönöm Üdv Ágnes !

  • Gabi

   Reply Reply 2018. október 17. szerda

   A negatív teszt ellenére még nem zárnám ki a terhességet. Esetleg érdemes lenne csinálni egy újabb tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

 • Krisztina

  Reply Reply 2018. szeptember 17. hétfő

  Tisztelt doktornő

  Szeretném tudni lehetséges e, hogy babát várok mivel olyan menszeszem volt ami nem a szokásos mennyiség vagy is meg is jött volna meg nem is! Igaz 9 éve elvagyok kötve! Pont úgy volt meg mint ami a terhességeknél szokott színe is olyan volt! Köszönöm válaszát!

  • Gabi

   Reply Reply 2018. szeptember 20. csütörtök

   Ezesetben minimális a teherbeesés lehetősége, de 100%-os biztonsággal nem merném állítani. Ha bizonytalan, mindenképp érdemes nőgyógyászhoz fordulni.

 • Adrienn

  Reply Reply 2018. szeptember 02. vasárnap

  Kedves doktornő az a lenne, a barátommal augusztus 22 tol minden alkalommal védekezés nélkül csináltuk, szeptember elején kellett volna megjonni a menzesznek de csak 2 an jött meg, elsején csináltam tesztet ami negatív lett, a kérdés az lenne hogy lehetséges hogy babát várok, és persze éreztem görcsöket két napja gyakran jártam wcre és olyan fáradékonyság is van rajtam.. Köszönöm szépen előre is a választ

  • Gabi

   Reply Reply 2018. szeptember 04. kedd

   Ha nem védekeztek, természetesen van esély a terhességre, a negatív teszt ellenére is. A menzesz jelentkezése már csökkenti az esélyt. Viszont ha a vérzés enyhébb, mint a megszokott, és nem is tartott tovább 3 napnál, akkor mindenképp érdeme lenne újabb tesztet csinálni, lehetőleg reggeli első vizeletből.

   • Julianna

    Reply Reply 2018. október 11. csütörtök

    Kedves doktornő az lenne a kérdésem hogy a párommal voltam 30 kan és akkor nem is védekeztünk és el telt azóta 12 nap az az ma van a 12 napja és már vetem 2 tesztett de semmi
    És a keddig napon volt egy pecsételésem és tegnap is volt és rá a mai nap folyamán még is jött a menszeszem
    Ez mitől van ?
    De a párommal nem védekeztünk hanem még tortent az eset
    De nem megyek ki belőle ez mitől van kérem segítsen
    Vagy van olyan hogy még nem mutatja vagy valami hasonló lyesmi de már rá ha voltam a párommal 30 kan akkor már ki kellet volna mutatni 3-4 napon segítsen kérem koszonom!

    • Gabi

     Reply Reply 2018. október 17. szerda

     Egyetlen próbálkozásra kár lenne alapozni. Még ha a legideálisabb időpontban történt is az együttlét, akkor is kb. 25 % a teherbeesés esélye. Egyáltalán nem ritka, ha nem sikerül azonnal teherbe esni. Ha a menzesze megjött, nem késett, nem jelentően enyhébb, mint a szokásos, nem múlik el 3 napon belül, akkor nagy valószínűséggel nem terhes. Viszont ha a vérzés enyhe, 3 napon belül elmúlik, érdemes újabb tesztet csinálni. A tesztek többsége kb. az együttlét után 12 nappal már kimutatja a terhességet.

  • Ni

   Reply Reply 2018. szeptember 24. hétfő

   Üdv Dr. Nő. Elkeseredésemben írok. Párommal 2 éve próbálkozunk. Semmi baj nincs velünk. Átjárhato a vezetékem is. Sajnos a menzeszem senki nem tudta eddig beállítani.de most 15napja vérzek erőteljesen és a mellem 4 napja rettentően érzékeny. Növekszik es lüktet is. Kérdésem az lenne hogy így is van esély hogy babás vagyok? Vagy a vérzés miatt kizarhatom ezt?! Nem értem a testem és sajnos egyik doki sem tudott választ adni 🙁

   • Gabi

    Reply Reply 2018. szeptember 29. szombat

    Az erős, elhúzódó vérzés miatt sajnos kicsi a terhesség esélye. Viszont ennyire hosszadalmas vérzés esetén mindenképp érdemes lenne mielőbb nőgyógyászhoz fordulni, nem kell megvárni, hogy elmúljon a vérzés, mivel más problémára is utalhat.

 • Evelin

  Reply Reply 2018. augusztus 29. szerda

  Üdvözlöm. Bizom benne hogy kapok választ a kérdésemre. Furcsa dolog történt velem. Szóval párommal együtt vagyunk sűrün. Védekezni is megszakitással mert nem lenne gond a baba. Most egyik alkalom után furcsa érzés kapott el. Izomláz a gyomromnál. És mintha nem nedvesedtem volna egyáltalán. 3 hét alatt biztam 2 kg t azaz az étvágyam nőtt. Felvoltam puffadva. Mell fájdalom és folyamatosan fájt a fejem. Csináltam tesztet negativ lett. Megis jött a menstruációm egy nappal nem várt előtt de szakaszosan .még egy teszt negativ lett. 5 napig volt meg de volt hogy jobban és volt nap hogy egyáltalán semmi. És sötétebb vér volt. 4 napja elmult. A tünetek megmaradtak. A mellem eres és fáj . Etvágyam nagy.Viszont sűrű pisilés inger de alig kell pisilnem. A hasam kőkemény és nagyon puffadt és baloldalt szurka. Azaz érzékenyebb. Ma pedig émelygés is társult és egy barnás folyás. Cisztáról van szó vagy esetleg méhen kivüli terhesség? Nem tudom mitévő legyek annyira aggodom hogy rem€lem nem valami fertőzés. De ez a folyamatos hányinger meg a tünetek de negativ teszt. Bizonytalan vagyok. Várom válaszát !

  • Gabi

   Reply Reply 2018. szeptember 04. kedd

   Elsősorban terhességre gyanakodnék a negatív tesztek ellenére is. Érdemes lenne esetleg másik fajta teszttel próbálkozni, mindenképp reggeli első vizeletből. Ha a tünetek továbbra is jelentkeznek, a teszt eredményétől függetlenül is érdemes lenne nőgyógyászhoz bejelentkezni.

 • Ani

  Reply Reply 2018. augusztus 16. csütörtök

  Kedves Doktornő!
  Sokat olvastam a témában, és mindenhol mást és mást találok. nálam a következő a helyzet. A nőgyógyászom jelenleg 3 hetes nyári szabadságát tölti, ezért nem mentem még hozzá , megjegyzem, időpontot már kértem, hogy amint visszajön mehessek. A legutolsó normális! menstruációm július 15-én kezdődött rendesen 5 napig tartott plussz a 6. nap mindig van egy kis pecsételésem még. Babát szeretnénk, így nem védekeztünk semmilyen módon, és elkezdtem szedni egy terhesvitamint is. Augusztus 12-én “meg is jött” a menstruációm, viszont a vérzés mindössze 2 napig tartott és nagyon csekély mennyiségű volt ahhoz képest, mint amilyen szokott lenni. Ma (aug 16) Csináltam terhességi tesztet, de negatív lett. Ön mit mondana, mi miatt lehet, esetleg a terhesvitamin?? Ne várjam meg míg visszatér a szabadságról a nőgyógyászom, menjek el valaki máshoz? Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel: Ani

  • Gabi

   Reply Reply 2018. augusztus 20. hétfő

   A terhesvitamin a vérzés idejét nem befolyásolja, ahogy a terhességi teszt eredményét sem. Mivel a vérzés jelentősen enyhébb volt, mint a megszokott, és nem tartott tovább 3 napnál, még lehetséges, hogy valóban terhességről van szó, a negatív teszt ellenére is. Ha nem jelentkezik mégis vérzés, érdemes lehet egy újabb tesztet csinálni, lehetőleg reggeli első vizeletből. Ha egyébként semmi panasza (pl. fájdalom, vérzés, görcsök) nincs, csak a vérzés tért el a megszokottól, nem feltétlen szükséges másik orvost keresni.

 • Karolina

  Reply Reply 2018. augusztus 05. vasárnap

  Kedves doktorno! Az a kerdessel fordulok onhoz hogy elmult a 6hetes verzesem es azotta harom honap telt el es nem jott meg a havi menszeszem. Nekem ez a masodik szulesem volt.az elonel nem voltak ilyen problemak most viszont nem tudom hogy mittegyek. Csinaltam terhesegi tesztet de az negativ lett mivel a parom kulfoldon dolgozik 3honapja de eltunk nemi eletet mikor ithol volt.(bocsanat hogy ezt leirtam) nemtudom mitol lehet ez vagy mi a bajom 🙁 legyen szives kerdesemre valaszolni! Elore is koszonom szepen!

  • Gabi

   Reply Reply 2018. augusztus 06. hétfő

   Szülés után ez természetes. Ha még a szoptatás is tart, akkor nincs semmi gond! Teljesen normális, ha a szülés után több hónap is kimarad. Valószínűleg ha már csökken a szoptatások száma, rendeződni fog a ciklus is. Ha hosszabb idő elteltével sem rendeződik (kb. fél év), akkor érdemes nőgyógyásszal megbeszélni a problémát.

 • Németh Georgina

  Reply Reply 2018. július 26. csütörtök

  Kedves doktornő!
  8 hetes terhes vagyok, aminek nagyon örülünk! Mai napon kellett volna időben megjönnie. Múltkori menstruáció előtt is éreztem a mindjárt megjön érzést és a mostaninál is. Barnázás sem vérzés ne jelentkezik, csak ez az érzés. Ez mitől lehet? Normális, vagy keressem fel az orvosomat? Előre is köszönöm válaszát! Gina

  • Gabi

   Reply Reply 2018. július 30. hétfő

   Ha csak az érzés jelentkezik, nincs vérzés, nincs görcs, nincs fájdalom, akkor jó eséllyel gond sincs. Ha van is enyhe kellemetlenség, ami pihenés hatására elmúlik, még az is természetes. Erős görcs, fájdalom, vagy vérzés esetén viszont mielőbb érdemes felkeresni az orvost!

 • Paula

  Reply Reply 2018. július 23. hétfő

  Kedves doktornő  21 éves  vagyok és  el határoztuk  a parommal hogy babát szeretnénk  a múlt  hónap  25 ik voltam női  beteg  általában  rendesen 20 ik kelene meg jönnie  de mindig egy pár  nap késés  van július  6 ikatol volt az első  aktusaink  nem védekezünk   azóta  gyakrabban megy a vizeletem is  volt alhasi görcseim  is és  szédülés  és  olyan az orrom mint egy kütyüsé  kilométereken  is túl  meg érzem  ha valaki valami  finomat süt  vagy főz  20 ikan volt egy kis vérzésem  ilyen barnás  színű  de akkor el is múlt 22 ik visszont mar pírosabb volt de akkor is csak egy pár  csepp ma visszont iszonyatosan gorcsolt a hasam és  meg jött  rendesen de folyik ilyen vér kis darabkák  vagy nem is tudóm  hogy micsoda még  soha nem tapasztaltam ilyesmit csináltam  2 terhességi  tesztet is mind a kettőnél  1 egész  teljes csik és  egy halványabb   18-20 ik csináltam  a teszteket  még  nem voltam orvosnál  mivel szabadságon  van de  holnap ott lessz a rendelőben. Doktornő  azt szeretném  kérdezni  hogy akkor nem is voltam és  bem is leszek terhes? Köszönőm  a válaszát előre  is és  elnézést  kérek  a zavarásért  

  Üdvözlettel Paula 

  További  szép  napot 

  • Gabi

   Reply Reply 2018. július 30. hétfő

   A tesztek eredménye pozitívnak tekinthető, tehát 99%, hogy volt terhesség. Hogy jelenleg is fennáll-e, azt nehéz lenne megmondani. Az erős vérzés és az alvadt darabkák vetélésre is utalhatnak. Remélhetőleg azóta az orvosnál kiderült, mi is a helyzet, és mi a további teendő.

 • Paula

  Reply Reply 2018. július 23. hétfő

  Kedves doktornő junius 25-ik volt az utolsó mensim és a párommal már nagyon szeretnénk babát igy június 6 -ik volt az első aktusaink nem védekeztünk azóta egyre gyakrabban megy a vizeletem is volt alhasi gorcseim is szédülés most 20 ik volt egy kis vérzésem barnás de el is múlt folyamatosan ugy éreztem hogy neg kel jönnie a mensimnek 22 iken újra volt egy kis vérzésem de ez elenkebb pirosabb csak egy pár csepp volt de 23 ik meg jött rendesen nagyon gorcsolt a hasam sok nincs rajtam de ilyen vér szerű darabkák is vannak nagyon meg vagyok ilyedve orvosnal meg nem voltam mert szabadságon van és csak holnaptol lessz a rendelőben , akkor ezek szerint nem is voltam es bem is lesszek terhes ? Koszonom a valaszat

  • Gabi

   Reply Reply 2018. július 30. hétfő

   Ha nem sikerült a teherbeesés rögtön az első hónapban, az még egyáltalán nem ad okot az aggodalomra. Általában azt szokták mondani, hogy ha kb. a következő menzesz várható időszakában jelentkezik ugyan vérzés, de sokkal enyhébb a megszokottnál, nem tart 3 napnál tovább, akkor még szóba jöhet a terhesség, ebben az esetben érdemes a vérzés elmúlta után egy terhességi tesztet csinálni. Viszont ha a vérzés erős, eltart 5-6 napig, akkor minimális a terhesség esélye. Viszonylag gyakran előfordul, hogy valóban sikerült teherbe esni, de még mielőtt kiderülne, elhal a terhesség. Az ilyen jellegű korai vetélés menzesz jellegű (esetleg kicsit erősebb) görcsökkel, vérzéssel jár. Ha a vérzés nem húzódik el jelentősen, tehát kb. 1 héten belül elmúlik, nehéz is megmondani, hogy ez zajlott le, vagy egyszerűen a soron következő menzesz. Ha a vérzés azóta elmúlt, nincsenek panaszai, nem feltétlen kell orvoshoz fordulni. Jó eséllyel néhány hónapon belül sikerülni fog a vágyott terhesség.

 • Máté eniko

  Reply Reply 2018. július 17. kedd

  Kedves doktornő nekem ezelőtti hónapban két napig tartót a menszeszem csináltam tesztet de negatív lett azóta még nem volt még menszeszem csináljak egy újabb tesztet mert nem reggeli vizeletbol csináltam a tesztet csináljak egy ujatt vagy menjek dokihoz válaszát előre is köszönöm

 • Fehér Gábor Lászloné

  Reply Reply 2018. július 12. csütörtök

  Sziasztok! Sajnos most én olyan gondban vagyok hogy 4hetes terhes vagyok és görcsölök és mestruálok! Nem szeretném elvesziteni a kis babámat! Voltam tegnap korházban és azt monta az orvos minden terheség más ! És nem tetek semmit ! Én mit tegyek? 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

  • Gabi

   Reply Reply 2018. július 12. csütörtök

   Minden orvos is más ezek szerint. Terhesség során, ha vérzés jelentkezik, az sajnos utalhat vetélésre. Ilyenkor célszerű orvoshoz fordulni, ahol egy vizsgálat során kiderül, hogy valóban erről van-e szó, vagy más okozza a vérzést. Sajnos ebben az esetben marad a pihenés, magnézium, magzatvédő vitamin szedése. Remélhetőleg hamar elmúlik a vérzés, de ha esetleg erősödik, elhúzódik, mindenképp érdemes újra (esetleg másik) orvoshoz fordulni.

 • Máté eniko

  Reply Reply 2018. július 10. kedd

  Kedves doktornő azt szeretném kérdezni hogy megcsináltam a tesztet de negatív lett de viszont most ebben a hónapban még nem volt még és nagyon szeretnénk babát a párommal ezért nem szeretnénk több tesztet venni de észre vettem azóta magamon H a mellem nagyobb és fáj is és irital ha bármi hozzá ér ez eddig velemeg nem volt reggelente emelygek és szédülök is azt szeretném kérdezni hogy ön szerint meddig várjak még egy újabb tesztig??? vagy menjek egy vizsgálatra válaszát előre is köszönöm

 • Tímea

  Reply Reply 2018. július 08. vasárnap

  Kedves doktornő! Áprilisban vetéltem el, és azóta már “zöld utat” kaptunk. Az ovulációm bizonyítottan a ciklus 28-29.napján volt, a cerwix nyákból ítélve. Azóta 13. nap elteltével teszteltem egyet, negatív lett, és pár óra múlva meg is jött. A színe barnás, nem élénk, és kevés is. Testhőm 36,8-37,10 között volt a napokban. Holnap veszek komolyabb tesztet, mert cickafark kúrát csinálnék. Ha holnap is negatív lesz, ön szerint elkezdhetem a kúrát? Köszönöm válaszát!

  • Gabi

   Reply Reply 2018. július 09. hétfő

   Érdemes lenne megvárni, hogy a vérzés erősödik-e, elmúlik-e 3 napon belül. Ha továbbra is enyhe, és nem tart 3 napnál tovább, érdemes újabb tesztet csinálni, lehetőleg reggeli első vizeletből.

 • Máté eniko

  Reply Reply 2018. július 08. vasárnap

  Kedves doktornő azt szeretném kérdezni hogy megcsináltam a tesztet de negatív lett de viszont azóta émelygésem van és szédülök reggelente ez mitől lehet válaszát előre is köszönöm

 • Máté eniko

  Reply Reply 2018. július 01. vasárnap

  Kedves doktornő azt szeretném kérdezni hogy a menszeszem mikor írtam magának az két napig tartót ön szerint terhesség??

 • Máté eniko

  Reply Reply 2018. június 29. péntek

  Kedves doktornő azt szeretném kérdezni hogy most ebben a hónapban megvolt a menszeszem 1jetol 4ig de most 28adikan ujra megjött de nem úgy ahogy kellene elsőnek rózsaszín majd halvány piros és most pedig barna velem még nem volt ijen térden lehet ?? Válaszát előre is köszönöm

Comment navigation

Leave A Response

* Denotes Required Field