Játék Lénárd Orsi dúla blogján

Lénárd Orsolya dúla blogja 1 éves lett. Érdemes őt olvasni, hiszen sok hasznos tanácsot tud adni a szülésre való felkészülésben, a szülésélmény feldolgozásában és sok szép szüléstörténetet ismerhettek meg nála. Most pedig játékot hirdetett.

Játék Lénárd Orsi dúla blogjánA játékban 3 csodás mesekönyvekkel, játékokkal, Panyi Zsuzsi anya-lánya gyűrűkkel és babamasszázsolajjal gazdagodhatsz. A csomagokat és a játék részleteit itt ismerheted meg: http://lenardorsi.hu/nyeremenyjatek-a-blogszulinapon/

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.