Terhesség hétről hétre hírlevél

kbslider1

Annyi kérdés és bizonytalanság merülhet fel benned a várandósság 9 hónapja során:

  • Normálisan fejlődik a babám?
  • Mikor milyen vizsgálatra kell mennem?
  • Mi mit jelent a leletemen?
  • Normális ez a tünet?
  • Mit tegyek az émelygés ellen?
  • Mikorra várható a szülés?
  • Miért írták ezt a leletre?
  • Nincs valami baja a babámnak?

A kérdéseidet felteheted ugyan a védőnőnek vagy az orvosodnak, utánanézhetsz az interneten, de még így is gyakran bizonytalan lehetsz a válaszokban. Ugye milyen jó lenne, ha elkerülhetnéd a bizonytalan pillanatokat és mosolyogva várhatnád a nagy pillanatot, amikor végre kézbeveheted a babádat?

A “Terhesség hétről-hétre” hírlevél ebben segít neked. Minden héten e-mailben kapod majd az adott héttel kapcsolatos tudnivalókat: milyen tünetekre számíthatsz, mit kell tudnia babának, mire kell odafigyelned.

Rendszeres olvasásával mindig fogod tudni pocaklakód éppen milyen fejlődési fázisban van. A babavárás folyamán végig tisztában lehetsz az adott korszak lehetséges problémáival és azok gyakorlatias megoldásaival. A szülés után a baba fejlődéséről szóló hírleveleket kapod majd az életkorának megfelelően hétről hétre.

Terhesség hétről hétre ajándék könyvekAJÁNDÉK! A Terhesség hétről hétre hírlevél mellé ajándékba letöltheted a Nagy Babaszakácskönyv két kötetét is, ami segít felkészülnöd a babatáplálás legfontosabb kérdéseire és rengeteg ötlettel szolgál majd, hogy mit és hogyan főzhetsz a babának, hogyan táplálhatod egészségesen.

Ahhoz, hogy ezentúl minden héten megkapd e-mailben a tudnivalókat, nem kell mást tenned, mint kiválasztanod az alábbi menüből hányadik hetes terhes vagy és megadnod az adataidat.

Add meg, hány hetes terhes vagy!

FONTOS!!! Kérlek, ne adj meg valótlan nevet,
nem működő e-mail címet, ne írj be butaságokat a mezőkbe.
Ha nem tetszik a hírlevelünk, egyetlen kattintással leiratkozhatsz majd róla.
A feliratkozással együtt elfogadod az Adatkezelési nyilatkozatunkat is, amit itt olvashatsz el.
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-70167/2013. (NAIH-70194/2013.)