Így néz ki a szülés videón!

Így néz ki a szülés videón!Jó darabig elérhető volt a videómegosztókon, aztán eltűnt, de most megint elérhető az az animáció, ami a baba születését mutatja be 3D-s animáció formájában. Nagyon hasznos, ha szeretnéd megérteni, mi is történik a szülés során valójában.

Ez a animációs szülés videó bemutatja, hogyan bújik ki a baba, pontosan mi mozdul és hova, segít megérteni a benned zajló folyamatokat:

Emellett felkerült egy videó a császármetszésről is, amit itt tudtok megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=xyN48VnRYUY

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

8 Comments

 • tímea

  2011. május 20. péntek

  Szép ,csak nem ilyen egyszerű!!!
  Azt még véletlen sem látni a vidin,hogy a baba segítene pedig segít!Lábával és a fejével.
  Ügyesen fordítgatja a fejét és tolja előre a lábával testét,hogy hamarabb kint lehessen.

  • viv

   2011. május 20. péntek

   Igaz! Ráadásul neki is fáj a születés.
   Ki is fáradnak ők is.

 • Bernadett

  2010. november 19. péntek

  Ez a video gyonyoru 2 honpom van a szulesig es lehet hogy nagyon fajni fog , (egyebkent elso szulesem de sajnos egyszer mar kaptam egy 3 orahoszas tagitot ami ugyan azt a fajdalmat produkalta es ugyanazt a tagulat amit egy szules) ennek elenere nagyon varom mar hogy megtortenyen a szules , ugy erzem az a csodalatos erzes csak az enyem lesz es a babame .

 • Zsizmy

  2010. április 13. kedd

  Eddig nem féltem a szüléstől,én a kórháztól rettegek:(Még látogatóban is alig voltam,most meg alig 2 hónap…

 • Csilla

  2010. január 04. hétfő

  Hát nem semmi!Komolyan kezdek félni,és már csak 4 hónapom van hátra!Nagyon várom hogy végre láthassuk egymást,én mindent megteszek hogy neki könnyű legyen,bízom benne hogy ő is figyel majd arra hogy mindkettőnknek jó legyen!BÁR VALAKI VIGASZTALHATNA EGY KICSIT!

  Válasz: Nem kell aggódnod, minden rendben lesz.

 • Edit

  2009. április 24. péntek

  Hát neki sem egyszerű….

 • Mónika

  2009. április 19. vasárnap

  Aha, szóval ez történik bennem. Nem csoda, ha fáj…

 • Baby_Face

  2009. március 29. vasárnap

  Csodaszép 🙂