Jóga várandósan, szülés után és babáknak

Jóga várandósan, szülés után és babáknakA jóga sok szempontból hasznos lehet a várandósság alatt, de a szülés után is pozitív hatású és még a baba is kipróbálhatja. Nézzük meg, hogyan!

Terhesjóga gyakorlatok:

Jóga kismamáknak szülés után:

1. rész

2. rész

Baba jóga:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

  • Macskanyu

    2009. március 18. szerda

    Én otthon jógázom, alkalmazom és tanulom a babamasszázst. Van baba-mama jógám kazettán, de még nem tudtam nekiállni.Sajnos eljárni nemigen tudok, mert nincs megfelelő helyszín-időpont. A masszázst imádja a babóca.

  • Klarissz

    2009. március 17. kedd

    Én is tartok baba-mama órát. Az anyukák nagy része elsőre közli, hogy ő ezt nem csinálja a gyermekkel, meg az ő gyereke az ilyet nem szereti, majd amikor látja, hogy a többi gyerek mennyire élvezi, belemegy. És lám, az övé is imádja:) Nekik ez még valami nagyon érdekes, új látásmódja a világnak, mint gyakorlatok. Nagyfiam hatalmas karokkal született, ezért apa ösztönösen azt nyitogatta, hozzátéve: „gibbontorna”. Az öröm nem maradt el:)

  • bettibea

    2009. március 17. kedd

    Hát nekem elég bizarr volt ez a baba torna, én biztos nem csináltam volna ilyeneket a gyerekemmel. Csak azt nem értem miért kell meztelenül fejjel lefelé lógatni???

  • kata

    2009. március 16. hétfő

    Mi járunk baba-mama tornára, igazából ugyanezt csináljuk, mint a baba a videón. Kisfiam imádja, minden baba végigneveti az órát, nagyon hasznosnak tartom és az anyukáknak is jó kikapcsolódás.