Jóga várandósan, szülés után és babáknak

Jóga várandósan, szülés után és babáknakA jóga sok szempontból hasznos lehet a várandósság alatt, de a szülés után is pozitív hatású és még a baba is kipróbálhatja. Nézzük meg, hogyan!

Terhesjóga gyakorlatok:

Jóga kismamáknak szülés után:

1. rész

2. rész

Baba jóga:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

 • Macskanyu

  2009. március 18. szerda

  Én otthon jógázom, alkalmazom és tanulom a babamasszázst. Van baba-mama jógám kazettán, de még nem tudtam nekiállni.Sajnos eljárni nemigen tudok, mert nincs megfelelő helyszín-időpont. A masszázst imádja a babóca.

 • Klarissz

  2009. március 17. kedd

  Én is tartok baba-mama órát. Az anyukák nagy része elsőre közli, hogy ő ezt nem csinálja a gyermekkel, meg az ő gyereke az ilyet nem szereti, majd amikor látja, hogy a többi gyerek mennyire élvezi, belemegy. És lám, az övé is imádja:) Nekik ez még valami nagyon érdekes, új látásmódja a világnak, mint gyakorlatok. Nagyfiam hatalmas karokkal született, ezért apa ösztönösen azt nyitogatta, hozzátéve: “gibbontorna”. Az öröm nem maradt el:)

 • bettibea

  2009. március 17. kedd

  Hát nekem elég bizarr volt ez a baba torna, én biztos nem csináltam volna ilyeneket a gyerekemmel. Csak azt nem értem miért kell meztelenül fejjel lefelé lógatni???

 • kata

  2009. március 16. hétfő

  Mi járunk baba-mama tornára, igazából ugyanezt csináljuk, mint a baba a videón. Kisfiam imádja, minden baba végigneveti az órát, nagyon hasznosnak tartom és az anyukáknak is jó kikapcsolódás.