8. hetes magzat

Csodálatos felvételek a 8. hetes magzatról, akinek már van agya, sőt a nemi szervei is elkezdenek kifejlődni:

Szeretnéd nyomon követni terhességedet és a baba fejlődését hétről hétre? Az egyetlen magyar nyelvű hírlevél, ami 4 hetes várandósságtól 4 éves korig segít nyomon követni a baba fejlődését hétről hétre e-mailben. Irakozz fel most! >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 Comments

  • Ildikó

    2011. március 28. hétfő

    Szia!

    Én 10 hetes terhes vagyok, és ez az első terhességem. Lehet butaságot fogok kérdezni, de igazából az érdekelne, hogy az 1. trimeszterben ugye semmilyen formában nem tudom még megnyomni a babát a pocakomban?
    A válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm.

    • Vida Agi

      2011. április 03. vasárnap

      Hacsak nem valami komolyabb balesetet szenvedsz, nem tudod megnyomni a babát hétköznapi körülmények között.

  • Heni

    2010. augusztus 27. péntek

    Szia!
    Én 8 hetes terhes vagyok. Jelenleg külföldön tartózkodom és itt is szeretnék szülni.
    Itt az első ultrahangra 12 hetesen kell elmennem.
    Félek, mert addig nem tudok semmit a babáról. Nagyon örülök, hogy feliratkoztam a hírleveledre, mert így tudom, hogy zajlik bennem.
    Azt szeretném tudni, hogy szedem az itteni terhes vitamint a Pragnacare-t és mellé szedek kálciumot is. Ez nem probléma?
    Válaszodat előre is köszönöm.

    Válasz: Nem gond, ha még külön is szedsz kalciumot.