10. hetes magzat

 10. hetes magzat10 hetesen már veséje is van a picinek, ami jól látszik ezeken a felvételeken:

Szeretnéd nyomon követni terhességedet és a baba fejlődését hétről hétre? Az egyetlen magyar nyelvű hírlevél, ami 4 hetes várandósságtól 4 éves korig segít nyomon követni a baba fejlődését hétről hétre e-mailben. Irakozz fel most! >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

 • Rita

  2011. január 07. péntek

  Kedves Ági,
  10 hetes terhes vagyok, és szörnyen megijedtem, mert tegnap tömény Domestos-szal takarítottam, és csak miután éreztem, hogy nagyon erős szag van, akkor olvastam utána, hogy terhesen nem kellene vegyszerekkel dolgozni…
  Lehet belőle baj? Mit tehetek?
  Köszönettel, Rita

  • Vida Agi

   2011. január 13. csütörtök

   Nem kell aggódnod, 1-1 alkalomból nem lesz semmi baj, de lehetőség szerint kerüld az erős vegyszereket.

 • Kazincziné Lovas Erzsébet

  2010. július 06. kedd

  10-hetes vagyok, azt mondta az orvos hogy 24mm a magzat, az nem kicsi?

  Válasz:Nem.

 • Bogi

  2010. május 19. szerda

  Kedves Ági!

  9 hetes terhes vagyok (9+6). Tegnap voltunk uh-on (hüvelyi uh), ahol az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, szépen fejlődik a baba. Különböző internetes oldalakon láttam uh-ról videókat, ahol már mozgott a baba az anyaméhben, járt keze-lába. Az én babám meg sem moccant a kb. 2 perces vizsgálat alatt. Ez normális? Kell egyáltalán ilyenkor már mozgást látni az uh-on?
  Előre is köszönöm a választ.

  Válasz: A normál orvosi ultrahang állóképet ad. Azokat a felvételeket 3D-s ultrahanggal veszik fel, ezért mozog rajta a baba.