10. hetes magzat

 10. hetes magzat10 hetesen már veséje is van a picinek, ami jól látszik ezeken a felvételeken:

Szeretnéd nyomon követni terhességedet és a baba fejlődését hétről hétre? Az egyetlen magyar nyelvű hírlevél, ami 4 hetes várandósságtól 4 éves korig segít nyomon követni a baba fejlődését hétről hétre e-mailben. Irakozz fel most! >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

 • Rita

  2011. január 07. péntek

  Kedves Ági,
  10 hetes terhes vagyok, és szörnyen megijedtem, mert tegnap tömény Domestos-szal takarítottam, és csak miután éreztem, hogy nagyon erős szag van, akkor olvastam utána, hogy terhesen nem kellene vegyszerekkel dolgozni…
  Lehet belőle baj? Mit tehetek?
  Köszönettel, Rita

  • Vida Agi

   2011. január 13. csütörtök

   Nem kell aggódnod, 1-1 alkalomból nem lesz semmi baj, de lehetőség szerint kerüld az erős vegyszereket.

 • Kazincziné Lovas Erzsébet

  2010. július 06. kedd

  10-hetes vagyok, azt mondta az orvos hogy 24mm a magzat, az nem kicsi?

  Válasz:Nem.

 • Bogi

  2010. május 19. szerda

  Kedves Ági!

  9 hetes terhes vagyok (9+6). Tegnap voltunk uh-on (hüvelyi uh), ahol az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, szépen fejlődik a baba. Különböző internetes oldalakon láttam uh-ról videókat, ahol már mozgott a baba az anyaméhben, járt keze-lába. Az én babám meg sem moccant a kb. 2 perces vizsgálat alatt. Ez normális? Kell egyáltalán ilyenkor már mozgást látni az uh-on?
  Előre is köszönöm a választ.

  Válasz: A normál orvosi ultrahang állóképet ad. Azokat a felvételeket 3D-s ultrahanggal veszik fel, ezért mozog rajta a baba.