Menstruáció terhesség alatt

Lehetséges a menstruáció terhesség alatt? Ha nagyon szeretnél babát, akkor minden menstruációnál ott motoszkál benned a kérdés, hogy vajon nem lehet-e, hogy a vérzés ellenére azért mégis ottvan a baba… Nos, az a helyzet, hogy valóban “megjöhet” a terhesség alatt is, de másként, mint ahogyan azt gondolnád.

Menstruáció terhesség alatt“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:

 • a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya
 • a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik
 • hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor

A terhesség alatt jelentkező “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az első esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya.

Nagyon fontos, hogy a menstruáció a terhesség alatt nem normális dolog, ha barnázást (akár 1-2 cseppet is) vagy élénk vérzést tapasztalsz, azonnal fordulj orvoshoz! A hormonális problémák ugyanis jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segítség!

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 833 Comments

 • Edit

  Reply Reply 2010. január 11. hétfő

  Sziasztok!Jajj Rita képzeld igen BABA lesz,már 7 hetes terhes vagyok,nagyon örülünk a párommal!!!!:))))))))Nagyon szépen köszönöm,hogy szorítottál nekem,nagyon jól esik!!!
  A hányingered maradjon is meg,és mi is szorítunk,hogy ugy örülhess ahogy mi ma!!!!!

 • Rita

  Reply Reply 2010. január 11. hétfő

  Sziasztok! Edit nagyon izgulok érted!!!! Nagyon szorítok! Velem még mindig minden változatlan,habár a hányinger ismét birtokol! Már csak negyed óra Edit! Írj,ha haza értél!!!! Szorítunk! Most csajok én kérek mindenkit,hogy fogjunk össze és nagyon szorítsunk Editnek!!!

 • Orsi

  Reply Reply 2010. január 10. vasárnap

  és nektek is sok szerencsét h ugyanazt a boldogságot átéljétek mint amit most én is átélek!!

 • Orsi

  Reply Reply 2010. január 10. vasárnap

  sziasztok!!!! mindenkinek nagyon köszönöm:D:D:D:D:D:D boldog újévet mindenkinek így utólag is:D

 • Edit

  Reply Reply 2010. január 10. vasárnap

  Sziasztok!Hu Rita holnap derül ki,hogy baba lesz vagy nem.Szorítsatok nekem nagyon.Veled mizu Rita?

 • Rita

  Reply Reply 2010. január 08. péntek

  Sziasztok lányok! Hogy vagytok?

 • Rita

  Reply Reply 2010. január 06. szerda

  Sziasztok lányok! Gratulálok Emília csak így tovább és sok sikert! Edit neked is drukkolok akkor már csak 5 nap és minden kiderül!!! Remélem nagyon boldogan fogsz kijönni a dokitól! Nálunk minden változatlan! Hajrá csajok!!! 🙂

 • Avrenim

  Reply Reply 2010. január 06. szerda

  Sziasztok!

  Már kb.8napja vérzek, a ciklusom szerinti mensi napjától 3napig barnáztam, most rendesen folydogál a vérem, de semmi görcs, fájdalom, alvadékok..De a melleim nagyon fájnak, érzékenyek. lett.
  Nekem minid 28-30 naponta van mensim, és csak 4-5 napig szokott tartani (erős görcsökkel, darabokkal)
  A babaprojekt elején vagyunk ezért a mensi 1napján nem bírtam ki, hogy teszteljek,de negatív lett. Anyum is vérzett a terhessége elején, mégis azt mondta, hogy inkább várjunk amíg elmúlik a vérzés és akkor menjünk ell vérvételre terhességi tezst céljából. Szerinte jobb ha nem élet képes és így elmegy, mint ha izgulnék rajta, hogy megmaradjon és akkor is elmenne a vérzéssel a baba..

  Válasz: Igaza van anyukádnak is, de ha a vérzés nem múlik, esetleg mégis görcsölés, fájdalom, gyengeség jelentkezik, érdemes felkeresned egy nőgyógyászt, nehogy valami gond legyen a vérveszteség miatt.

 • mano

  Reply Reply 2010. január 06. szerda

  én is gratulálok:)
  nekem rendes időben megjött majd a hétvégén tesztelek ujra….

 • Edit

  Reply Reply 2010. január 06. szerda

  GRATULÁLOK Emi:)))))))))))

 • Emilia24

  Reply Reply 2010. január 05. kedd

  Sziasztok!!!! :)))))))))))) Edit Rita , és mindenki 🙂 pozitív:)))))))))))) a 44.napon teszteltem 🙂 ilyen örömet kívánok mindenkinek aki babát szeretne….Jővő hét doki:)… puszi csajok:)

 • Edit

  Reply Reply 2010. január 04. hétfő

  Sziasztok lányok!Rita van valami változás?Emi teszteltél?11.-én 16.45-re van időpontom az orvoshoz és akkor valójában kiderül,hogy baba lesz vagy sem.Hát nagyon szeretnék mosolyogva kijönni a rendelőből……

 • Emilia24

  Reply Reply 2010. január 03. vasárnap

  hopp évet kívánok:)

 • Emilia24

  Reply Reply 2010. január 02. szombat

  Boldog új kívánok mindenkinek, és babázósat:-) Orsi neked különösen:), gratulálok!

 • mano

  Reply Reply 2010. január 02. szombat

  sziasztok
  örülök hogy megtaláltalak titeket:)
  hasonló bizonytalanságot élek át én is pont most….:(
  22én voltunk együtt a férjemmel pont a ciklusom közepén,de akkor nem belém….
  hanem kivettük elötte
  30án reggel csináltam tesztet ami pozitívnak tünt…
  de 30-án este meg voltunk együtt védekezés nélkül..
  azt olvastam ha pár nappal a menstruáció elött esek teherbe akkor megjöhet….
  hát pont ma kelett megjönnie és meg is jött:(
  az előző terhességemnél,amiből 2és féléve fiunk született:)egyből elmaradt a menszeszem hát szerintem a héten felkeresem a nőgyógyászomat
  szerintetek lehetséges hogy terhes vagyok???én nem bánnám:)sőt:)köszi ha írtok:)

  Válasz:
  Lehetséges, hogy terhes vagy! A pozitív teszt legalábbis mindenképpen erre utal. De mivel mégis vérzés jelentkezett, tényleg az a legjobb, amit tehetsz, hogy felkeresed az orvosod!

 • Rita

  Reply Reply 2010. január 01. péntek

  Boldog Új évet neked és a kedves családodnak:…..

  ” Legyen erőd ,jusson időd minden szépre ,jóra .
  Az álmaid ,vágyaid váljanak valóra .
  Segitsenek utadon régi és új barátok.
  Ez minden mit az új évre kivánok .”

  Örömöd sok legyen, bánatod semmi,
  segítsen a sors boldognak lenni.
  Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
  kívánok neked szép, boldog új évet!

 • Edit

  Reply Reply 2010. január 01. péntek

  Eredményekben és sok szerencsében gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!!!:)

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 31. csütörtök

  Sziasztok lányok! Én is szívből gratulálok Orsi!!!! 🙂

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 31. csütörtök

  Szasztok.Szia Orsi,én is gratulálok neked!:)

 • Kriszta(Sné)

  Reply Reply 2009. december 31. csütörtök

  Gratulálok Orsi:-)))

 • Orsi

  Reply Reply 2009. december 31. csütörtök

  Sziasztok! Képzeljétek el ma voltam nődokinál. Hát terhes vagyok:D 7ik hétben vagyok már. Nagyon Örülök neki….

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 29. kedd

  Sziasztok Lányok!!! Köszönöm a tájékoztatást mindenkinek!!! Szívből szorítunk nektek!!! Tudom,hogy nehéz nem arra gondolni folyamatosan,hogy most mi is történik a pocakban vagy mi sem,de görcsösen nemszabad rajta lenni! Sajnos tapasztalatból mondom mivel a közel 20-30db terhességi teszt elvégzése nálam igen csak nagy stressz eredménye volt,de a szervezetem átvert. De fő a pozitív gondolkodás,aki érzi,hogy van valaki a pocakban akkor ott biztosan van is valaki!!! Sok sikert kívánok nektek!!!!

 • Emilia24

  Reply Reply 2009. december 29. kedd

  Hm!!:)) Köszi “lányok” 🙂 ! Nem görcsölök rajta, de valahogy még tesztet se merek venni azt a 37 napon tartok :/ ….de ráveszem magam és veszek egy tesztet:), aztán megírom az eredményt, remélhetőleg nagyon boldogan:)… Amúgy köszönöm szépen. és gratulálok a kis lurkókhoz:)…

 • Réka

  Reply Reply 2009. december 29. kedd

  Sziasztok!

  Még új vagyok itt, és látom, hogy jó a fórum közösség :), így szeretnék valamit kérdezni.
  Dec. 18án kellett volna megjöjjön, de nem jött meg, hanem rá pont egy hétre 3 napig barna “mensifélém” volt, nem is nagyon görcsölgettem, pedig nálam az ritka 🙂
  Csináltattam tesztet, ami negatív lett. A párommal a 14én voltam együtt úgy, hogy nem védekeztünk. Babára utaló jelek nincsenek (hányinger, mellfeszülés…stb.) Szerintetek mi lehet? Késői megtermékenyítés? Azért nem mutat semmit a teszt?
  Segítségeteket előre is köszönöm!

  Válasz: Ha csak késve, és csak 3 napig volt a megszokottnál enyhébb, és nem is élénk piros vérzésed, akkor még szóba jöhet a terhesség. A negatív teszt ellenére is. A tesztek néha mutatnak téves negatív eredményt. Hogy nincsenek tüneteid az sem jelent végülis semmit, van, aki egyáltalán semmit nem érez abból, hogy babát vár. De az is lehetséges, hogy nem vagy terhes, mert alapvetően erre csak a máshogy lezajlott vérzés miatt gyanakszol. Ha nincs semmi panaszod, megvárhatod, hogy januárban megjön-e rendesen, de pár nap múlva meg is ismételheted a tesztet.

 • Kriszta(Sné)

  Reply Reply 2009. december 29. kedd

  Emilia:Én igazat adok Zsófinak nek érdemes görcsösen akarni pláne nem 3 hónap után nekünk évek múlva sikerült pedig nekünk ő az 5.baba lesz akit most várunk:-)))Mikor nem gondoltam rá akkor lettem terhes.34.-napon lett pozitív a teszt.Úgyhogy nyugi:-))

 • Zsófi(Nné)

  Reply Reply 2009. december 28. hétfő

  Sziasztok Lányok!
  Üdvözlök mindenkit!
  Emília: én is 24 évesen próbálkoztam először, aztán végül a 25. szülinapomkor már az 5. hónapban voltam! Nagy élmény volt, az biztos!
  Érdemes szedni már a tervezett várandósság előtt elevitet vagy más terhesvitamint, ez is elősegíti a kisbaba megfoganását, illetve koraterhességben a rendellenességek kialakulásának kockázatát is csökkenti.
  Ha görcsöl rajta az ember, akkor biztos nem jön össze, ez velem is így volt.
  Nekem is azzal kezdődött, hogy megjött, s kb. 3 napig tartott a kevés barnás vérzésféle, de nem görcsölt a hasam ahogy szokott, aztán 1 hónappal később nem jött meg, akkor csináltam tesztet, ami pozitív lett. Igazán csak az orvosnak hittem el, hogy valóban állapotos vagyok.
  Remélem tudtam neked/nektek segíteni a leírtakkal.

 • Emilia24

  Reply Reply 2009. december 28. hétfő

  Sziasztok csajok:)! Hát Rita nekem annyi a történetem hogy nagyon szeretnénk a párommal kis babát, és igazából most pár hónapja talán 3 , hogy “próbálkoztunk”, de elég ritkán tudok vele lenni ( egyenlöre). 1éve és 3hónapja vagyunk együtt , és most jelenleg a 36napon tartok hogy utoljára mensiztem! Egy kevés barna folyásom volt, meg halvány vmi mensi féle de nagyon csekély, 3napig…Most azóta vmi kis folyásom van de igazából mensi sehol, és néha göcsölgetek, meg a derekam is fáj….Tesztet meg még nem “merek” venni, szóval ez van :)….De ráveszem magam és veszek :)….Remélem nektek is jólalakul, néha benézek és szoritok értetek is… 🙂 Edit menj el dokihoz és le a gond:)Biztosan jó hirt kapsz:)……sziasztok 🙂

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 28. hétfő

  Sziasztok lányok!Még nem teszteltem újra Rita,minden változatlan,nincs menzesz sem,nagyon bizok benne hogy baba lesz,az ünnepek után elmegyek orvoshoz és megirom nektek,hogy mi a helyzet.Igy 31 évesen félek,de voltam rákszűrésen is a hónap elején,de még egy papirt sem kaptam hogy mi a helyzet,mert postán levélben szokták elküldeni az eredményt.Mi is mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánunk!!!

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 27. vasárnap

  Sziasztok! Köszi lányok az együtt érzést!!! Nagyon kedves tőletek! Szívből szorítok nektek! Mizujs veled Edit? Menszesz? Baba? Teszt? Doki? Írj!!!! Emília neked is szorítok! Neked mi a történeted?
  Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!

 • Emilia24

  Reply Reply 2009. december 26. szombat

  Sziasztok! Szia Edit ! Hm hát elolvastam nem semmi az biztos! Hát nagyon sajnálom a Ritát, őszintén. De biztos sikerülni fog neki és neked is 🙂 Szerintem bízz a teszted eredményében, nekem már elmúlt az a mensi féle:) bár ez nem volt az annyira halvány és semmilyen volt…Most tartok a 34napon hogy utoljára mensiztem normálisan 5napig ahogy szokott…Hm hétfön veszek tesztet és megírom az eredményt:)…Bármi is lesz örülök, rájöttem felesleges csalodottnak lenni ha nem jön össze , mert még rengeteg idöm van igy 24évesen hogy sikerüljön:) és sokan másoknak is ! Sok sikert neked Edit:)) ha voltál dokinál és van biztos eredményed ha megkérlek ird meg:) köszönöm! szia mindekinek…

 • Anett

  Reply Reply 2009. december 26. szombat

  Sziasztok!

  Olyan bizonytalan vagyok, örülök, hogy találatm ezt az oldalt. Egy hete éjszakás műszak után vettem észre a buszon, hogy émelygek. Soha nem voltam rosszl a buszon, birom az utazást. Rögtön bekattant, lehet hogy állapotos vagyok….. Azota egyfolytában émelygek, görcsölgettem is egy kicsit. És észre vettem legalább két alkalommal, hogy meg is szédültem. A menstruációm megjött időben, viszont az utolsó három nap nem olyan volt mint szokott lennei, barnás volt, és csak kevés. Már kettőt teszteltem de sajnos negatív lett. Lehetséges, hogy a teszt még nem mutatja ki?
  A jövő héten megyek orvoshoz, de nagyon izgulok…..
  Nagyon szeretnénk……

  Válasz: Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt, de az első tünetek jelentkezése után 1-2 nappal már ki kellene mutatnia. Az is előfordulhat, hogy az émelygést, szédülést valami bujkáló betegség okozza.

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 25. péntek

  Szia Emilia!Nem tudom olvastad e az én esetemet.Az utolsó “menzeszem” az első nap elég erős vérzés kisérte,de másnap szinte már semmi és utána már el is múlt.ebben a hónapban már semmi és ezután 2xteszteltem pozitívat.Félek és akkor hiszem el hogy baba lesz ha az orvos is alátamasztja!Olvastad a Rita esetét?Szegény nagyot csalódott és nagyon sajnálom őt,mert ő már több mint 20pozitív teszt után azt hitte hogy baba lesz,de sajnos nem,hát én ezért félek nagyon,mert ő is eléggé összetört ez miatt:(
  Hát reménykedj és bizz!

 • Emilia24

  Reply Reply 2009. december 24. csütörtök

  Edit köszönöm! Azóta nem vettem még tesztet kicsit félek a “csalódástól” a barnás folyásom elmúlt, viszont nagyon csekély mennyiségü mensi “féle” jelentkezett, de nagyon picike halvány nem erős… Tegnap volt 2xer azt elmúlt, és ma reggel is most,…. Ha ez igy megy még egy két nap akkor utána veszek tesztet …Igy is lehetek terhes hogy picit vannak ezek a véres enyhén foltok?….És fáj a derekam is, görcsölgetek… köszönöm a válaszokat…

 • Orsi

  Reply Reply 2009. december 23. szerda

  Köszönöm a segítséget! A vérzés már elmúlt még aznap. Nem is volt csak pár csepp az egész.:)Azóta hasfájásom van. Ez normális ilyenkor? Csak azért mert félek hogy esetleg elvetélhet a baba,ha esetleg terhes vagyok.

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 23. szerda

  Sziasztok!Szia Emike!Szerintem csinálj tesztet,mert ha baba van akkor már pozitívat tesztelsz.Sok szerencsét hozzá!

 • heni18

  Reply Reply 2009. december 22. kedd

  sziasztok!tudnátok segíteni nekem egy kérdésben??szóval…..kismama vagyok és nem tudom h. lehete a terhességem alatt barnító krémet használni ??mert ugye szolizni azt nem!!!

 • Emike24

  Reply Reply 2009. december 22. kedd

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem ami biztos gyakori:-)..1éve és 3hónapja vagyunk együtt a párommal, sosem szedtem fogamzásgátlót. Mivel hogy olyan a munka beosztáse ritkán tudunk együtt lenni, (sajnos) a kérdésem az lenne hogy lehetséges e hogy teherbe estem.?! Mult hónap 23.án jött meg a mensim, és 6-án voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, aztán 10-én és 12-én is….Máskor sajnos nemtudtunk:-) :(….Szeretnénk a babát, most picit érzem hogy görcsölgetek, barna folyásom is van egy kevés,,, elvileg holnap 23-án lenne 31 napja hogy mensiztem…. Meddig várjam a mensim? Mikor érdemes tesztet venni? köszönöm a segitséget!

 • Orsi

  Reply Reply 2009. december 22. kedd

  Sziasztok! Nekem ma jött meg,de nem olyan erős mint szokott lenni. Nekem amúgy is rendszertelenül jön meg mindig de most nekem van 1 olyan érzésem hogy talán terhes vagyok. Az előfordulhat szerintetek hogy gyakori hasfájással valaki terhes legyen? Tegnap voltam orvosnál de nem rendelt majd csak hétfőn megyek de addig majd megöl a kiváncsiság hogy vajon tényleg terhes vagyok e…?A barátommal már rég tervezzük de eddig valamiért nem jött sajnos össze. Vajon miért? Már kb. 1 éve próbálkozunk. Kérlek segítsetek!

  Válasz: Ha a vérzés sokkal enyhébb, mint a megszokott, nem tart tovább 3 napnál, és a színe se élénk piros, akkor szóba jöhet a terhesség. Szóval ha 3 nap alatt el is múlik a vérzésed, érdemes lenne tesztelned. A rendszertelen vérzés sem normális, ennek is lehet köze ahhoz, hogy 1 éve nem jön össze a baba. Ha eljutsz az orvoshoz, mindenképp beszélj neki erről a problémáról, valószínűleg ezután alapos kivizsgálás fog következni.

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 21. hétfő

  Sziasztok!Szia Rita!Se teszt se doki,majd jövőre,remélem addig nem lesz változás.Köszike,hogy velem vagytok,mi is veletek vagyunk,aztán ne adjátok fel,mindent bele!!!

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 20. vasárnap

  Sziasztok! Szia Edit! Rendben tájékoztatni foglak minden fejleményről benneteket! Mikor mész orvoshoz? Azóta csináltál tesztet! Mindenképp írdd meg mi történik veled mostanság! Szurkolunk!!!! 🙂

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 19. szombat

  Sziasztok!Szia Rita,köszönjük szépen,kedves vagy!Jelezd ám ha valamilyen változás lép fel nálatok is!!!

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 18. péntek

  Sziasztok! Szia Edit! Gratulálok!!!!!! Sok sikert a továbbiakban is!!!! 🙂

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 18. péntek

  Sziasztok!Szia Rita!Igen mind a kettő teszt pozitív lett és a menzesznek nics jele.:)Hát ne add fel,mi sem adtuk fel és itt az eredménye:)Sok sikert!!!

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 17. csütörtök

  Sziasztok! Szia Edit! Nem ismerem a tesztet,de én már a legjobb fajtában sem bízom nekem 4 fajta teszt azt mutatta,igaz nem baba miatt hanem a hormonok miatt,hogy pozitív,remélem beválik,de írd be a megbízhatóságát a google-ba és onnan megtudod! Szorítok nagyon nektek!!!!! 🙂 Mindegyik teszt pozi? Menszesznek nincs jele? Csinálj másik fajtát is és ha is az akkor tuti baba,biztosan nem vagy olyan szerencsétlen mint én,ráadásul neked már van 3 gyermeked,tuti nincsenek hormon problémáid! Sok sikert! Nem adtuk fel csak lemondtam a baba vállalásról! Majd ha mégis az leszek akkor fogom csak elhinni,hogy ha már megmozdul!

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 17. csütörtök

  Sziasztok!
  Szia Rita.Hol vagy?De ugye nem adjátok fel?

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 16. szerda

  Sziasztok! A Teszt neve:X-epil,2 db-os a DM-ben vettem.Miért?Lehet,hogy nem megbízható?

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 16. szerda

  Sziasztok! Ildikó sajnálom igaz én nem voltam terhes de nagyon szörnyű ez is amit én éltem át és eltudom képzelni neked is milyen rossz! Gratulálok Edit!:) 🙂 Szorítok,hogy legalább neked sikerüljön! Szívből kívánom! 🙂 Milyen fajta tesztet használtál?

 • Edit

  Reply Reply 2009. december 16. szerda

  Sziasztok!Nagyon sajnálom Rita,fel a fejjel!!!Nemrégen teszteltem és pozitívat:)Majd akkor hiszem el ha terhes vagyok amikor az orvos is alátámasztja!Ne add fel,tessék hajrázni minden nap!!!

 • Ildikó

  Reply Reply 2009. december 15. kedd

  Sziasztok!Rita sajnálom:(Én is szenvedek lelkileg még,1hete vesztettem el a Babámat!Most nagyon rossz,de ujra megpróbáljuk majd,de a régi Önmagam már nem leszek soha!Ezt feldolgozni lehet,de elfelejteni Soha!Görcsösen akarom majd ujra és ez nem jó!Ezután félni fogok,h mégegyszer ugyanez megtörténik!:(

 • Rita

  Reply Reply 2009. december 15. kedd

  Sziasztok! Szia Edit! Voltam uh-on. Ez áll a papíromon:81mm uterus,endometrium vastagsága:6mm. Jobb oldalon ovariumban15x19mm átmárőjű tüsző. Bal oldalon norm.petefészek.Douglasban szabad folyadék nincs.
  Annyit tett hozzá,hogy a tesztek azért lettek pozitívak,mert humorizálnak a hormonjaim,vagy az LH vagy a Hcg. Szóval nem vagyok terhes!

Leave A Response

* Denotes Required Field