Háborítatlan szülések (videóval!)

 Háborítatlan szülések (videóval!)Mélyen hiszek abban, hogy mind kórházban, mind otthon képes egy anya háborítatlanul és békésen szülni, mert valójában a szülés kimenetele, az, hogy hogyan éljük meg, javarészt rajtunk, a mi hozzáállásunkon, lelki “felkészültségünkön”, önismeretünkön múlik (persze számos tényező is közrejátszhat még, de ha valaki tudja, mire számíthat, mi történhet, és átadja magát a természetes folyamatnak, azzal jelentősen csökkentheti a komplikációk mértékét)

Mindazonáltal a háborítatlan szülés a többség számára azt jelenti, hogy alternatív szülőszobában, vízben vagy otthon születik meg a baba – külső beavatkozások nélkül, infúzió, “most nyomjon anyuka”-felkiáltások és kíváncsiskodó orvostanhallgatók nélkül.

Így néz ki egy háborítatlan szülés a vízben:

Otthon:

és születésházban:

Várod már a szülést? Félsz tőle? Készülj fel lelkileg, fizikailag és szellemileg egyaránt életed legmeghatározóbb eseményére! Katt ide a megoldásért >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.