Háborítatlan szülések (videóval!)

 Háborítatlan szülések (videóval!)Mélyen hiszek abban, hogy mind kórházban, mind otthon képes egy anya háborítatlanul és békésen szülni, mert valójában a szülés kimenetele, az, hogy hogyan éljük meg, javarészt rajtunk, a mi hozzáállásunkon, lelki „felkészültségünkön”, önismeretünkön múlik (persze számos tényező is közrejátszhat még, de ha valaki tudja, mire számíthat, mi történhet, és átadja magát a természetes folyamatnak, azzal jelentősen csökkentheti a komplikációk mértékét)

Mindazonáltal a háborítatlan szülés a többség számára azt jelenti, hogy alternatív szülőszobában, vízben vagy otthon születik meg a baba – külső beavatkozások nélkül, infúzió, „most nyomjon anyuka”-felkiáltások és kíváncsiskodó orvostanhallgatók nélkül.

Így néz ki egy háborítatlan szülés a vízben:

Otthon:

és születésházban:

Várod már a szülést? Félsz tőle? Készülj fel lelkileg, fizikailag és szellemileg egyaránt életed legmeghatározóbb eseményére! Katt ide a megoldásért >>

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.