Harmóniában magunkkal

Viva la Vita Produkció néven tartanak fesztivált március 22.-én Budapesten azoknak a nőknek, akik szeretnének harmóniában élni önmagukkal, gyermekeikkel. A fesztivál szervezői vallják, hogy a boldogsághoz nem sok pénzre van szükség, hanem harmonikus kapcsolatra önmagunkkal és környezetünkkel.

Harmóniában magunkkalA fesztivál nekünk szól, NŐKnek, gyermekes családoknak, akik szeretnénk nyugodtan, békében, harmóniában élni. A rendezvényen az élet harmóniájának számos szeletét ismerhetjük meg: az előadások, a kerekasztal beszélgetések, valamint a színpadi produkciók egyaránt ezt az életszemléletet tükrözik majd. A rendezvény fővédnöke: Szulák Andrea.

További információk: http://vivalavitaprodukcio.hu

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológus, babapszichológus. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két kisfiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.