Biztos a legjobbat teszed neki?

Biztos a legjobbat teszed neki?Bár nem szoktam vírusmarketing betenni a blogba, de most nagyon elgondolkodtató videót találtam a youtube-on, ezért belinkelem. Ha belegondolok, mennyit aggódunk a kicsikért, amikor elkezdenek jönni-menni a lakásban, hányszor mondunk nekik „nem”-et a dackorszak alatt, csoda, hogy felnőnek 🙂

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

1 Comment

  • Némethné Fazekas Zsuzsanna

    2009. január 07. szerda

    Nagyon tetszett a videó és elgondolkoztam, mikor az első gyermekem elindult pont így óvtam mindentől. Szegény kislányom azóta is egy kicsit félős. De a fiúk pont az ellenkezője őket már nem féltem és sokkal bátrabbak is.