[VIDEÓ] Fogszabályozás és szájápolás gyerekkorban: mikor és hogyan érdemes elkezdeni?

Pár hete a Facebookon tudtatok kérdéseket feltenni a csecsemő- és kisgyermekkori fogápolással kapcsolatban, ezeket tettem fel a Dr. Borbély Fogszabályozó Stúdió orvosainak.

A videóból kiderül:

– Mikor kell elkezdeni a kisbabák szájápolását?
– Milyen hatással van a cumizás és az ujjszopás a fogakra?
– Mikor érdemes elkezdeni a gyermekek fogszabályozását?
– Mennyi ideig tart a fogszabályozó kezelés?
– Vajon, ha nekem szülőként úgy tűnik rendben vannak a gyerekek fogai, akkor is szükséges lehet a fogszabályozó?

Érdemes elmenni egy konzultációra a rendelőbe, hogy megtudjátok kell-e fogszabályozás a gyerkőcnek. Ha elmentek konzultációra hivatkozzatok rám (Vida Ági) és akkor a konzultáció ingyenes! 🙂 Időpont foglalás online: http://szepmosoly.fogszabalyozo.hu vagy telefonon: (06)1-411-1211

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.