Támogass éhező gyerekeket!

Amúgy is vásárolsz pelenkát, popsitörlőt, babafürdetőt, mosószert – miért ne támogasd vele az éhező gyerekeket?

Támogass éhező gyerekeket!Szomorú, de felmérések szerint Magyarországon közel 20 000 gyermek éhezik. A Gyermekétkeztetési Alapítvány 1993-as alapítása óta azért dolgozik, hogy hazánkban a legszegényebb körülmények között élő gyermekek rendszeresen megfelelő és elegendő táplálékhoz jussanak. Ha 2014. szeptemberében és októberében a Lidl üzleteiben Procter & Gamble termékeket vásárolsz, a cég minden termék után 10 Forinttal támogatja a Gyermekétkeztetési Alapítványt.
Ilyen termékek az Ariel, Lenor, Jar, Head and Shoulders és a Pampers.

A kampányt két olyan sztár is támogatja, akik nehéz körülmények között nevelkedek: Berki Krisztián Európa-, világ- és olimpiai bajnok tornász, valamint Oláh Gergő, a népszerű X-Faktor 3. évadának győztese.

„A nehéz sors és a hátrányos helyzet lehet egy életforma, de lehet csupán egy ideiglenes állapot, ami megerősíti az ember lelkét, és felkészíti a jobb élethez való helyes hozzáállásra. Amikor szegények voltunk, mindig abban hittem, hogy ez csak egy ideiglenes állapot, amit megfelelő szemlélettel, szorgalommal és kitartással meg lehet változtatni.” – mondta Oláh Gergő.

Ők egy kisfilmet is készítettek minderről:

Támogassátok ti is az éhező gyerekeket!

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.