Infacol Tanácsadási Napok Vida Ágival

Infacol Tanácsadási Napok Vida ÁgivalSír a babád? Talán fáj a hasa? Vagy valami más baja van? Az Infacol Tanácsadási Napok ideje alatt a Facebookon tudok majd segíteni neked.

Május 30-tól június 5.-ig minden nap 13-15 óráig az Infacol és a Sudocrem „Szeress Okosan” Facebook oldalán kérdezhetsz tőlem élőben. Ha kérdésed van, várlak majd ezen az oldalon: Facebook.com/szeressokosan

A Tanácsadási Napok ideje alatt pedig a Gyógyító Játékok című tudáscsomag pedig ismét kapható. Katt ide a részletekért: www.kismamablog.hu/gyogyito-jatekok

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

7 Comments

  • Erika

    2011. augusztus 26. péntek

    kedves Ági.
    Van egy 3hónapos kislányom most a nagy melegben ki pállt a nyaka,pedig esti fürcsinél olajazom és hintőporozom.
    A védőnőm a színtelen castellánit ajánlotta,de elég veszélyesnek tartom a használati útmutató elolvasása után.Most Bephantenel kenem.Mit ajánlanál mit használjak?
    Nem veszélyes amit a védőnőm ajánl.
    Üdvözlettel:Erika

  • Betty

    2011. július 31. vasárnap

    Hello Az lenne a problémám hogy 6 hónapos kisfiam nagyon izzadós és
    a füle mögött elégé beizzad neki és mintha eleven lenne a bőr úgy néz
    ki, nem tudom mit tegyek minden nap tisztítom, arra gondoltam hogy ha
    be púderezném ott is talán jót tenne (A doktor nő azt mondta ne
    használjak púdert az esetleges púder allergia miatt de mióta
    megszületet azt használom a hajlatokba és semmi allergia )
    lehet hogy a füléhez is jó lenne? kérlek agy valami tanácsot ,a másik
    probléma hogy mikor megsimogatom a fejet érzem hogy a kutacsa elégé
    kivan dudorodva, ez baj? es ha igen miért ?előre is köszönöm válaszod
    üdv betty

    • Vida Agi

      2011. augusztus 07. vasárnap

      Megpróbálhatod finoman, de úgy hogy a fül belső részeibe ne kerüljön púder.
      A kutacsát az orvosnak mutasd meg a következő vizsgálatkor.

  • zsuzsa

    2011. június 09. csütörtök

    Kedves Agi!

    Remelem nem haragszik meg az elozo hozzaszolo, de en nem ertek egyet vele. Nagyon jo volt az otlet! Csak sajnos lemaradtam rola :(. nem voltam netkozelben. Remelem lesz meg ilyen, en is szivesen toborzok majd kerdezoket. Minden bizonnyal tobben lesznek legkozelebb!!!1

    Udv:Zsu

  • Ági

    2011. június 07. kedd

    Kedves Ági!
    Tegnap késő este rendelést szerettem volna leadni a Gyógyító játékok csomagodra. Rendelés közben viszont elakadt a program. Nem tudom, hogy átment e a rendelés, vagy sem.
    Az eddigi rendeléseimmel ellentétben, most nem kaptam visszajelzést a rendelésről.
    Most viszont azt látom az oldaladon, hogy a csomag elfogyott. Szeretném megkérdezni, hogy most mi a teendőm. Mindenképpen szeretnék a csomaghoz hozzájutni. Eddig már 3 anyagodat vásároltam meg, egyikben sem csalódtam. Szeretném ezt is megvásárolni mindenképpen. Remélem tudsz rá lehetőséget adni nekem!
    Előre is köszönöm.
    Ági

  • Kinga

    2011. június 06. hétfő

    Kedves Ági!

    Úgy láttam nem túl sok kérdést kaptál a facebook-on, ezért gondoltam megosztom veled én miért nem kérdeztem. (Ha esetleg a szervezőket érdekli miért ilyen kevés kérdés érkezett.) Bár nagyon vonzó volt, hogy azonnal választ kaptam volna a kérdéseimre, mégsem tettem fel. Nem szerettem volna, ha az összes facebbook-os ismerősöm tudomást szerez róla, hogy én éppen min parázok a gyerekem fejlődésével kapcsolatban.
    Az ötlet nagyon jó volt. Csak nagy volt hozzá a közönség.
    Üdvözlettel: Kinga