Szép is, okos is :)

Megfogadtam, hogy soha, de soha nem fogok babaszépségversenyekről írni, mert szerintem minden baba szép 🙂 És a kisgyerekek is mind szépek. És okosak is. Ezegyszer azonban kivételt teszek, mert szépen megkértek rá 🙂

A Női Portál Babaszépségversenyén 0-3 éves korig indulhatnak a babák. Május 20.-ig lehet képeket küldeni róluk névvel és a kicsi életkorával, valamint egyéb jellemzőivel ellátva (csillagjegy, kedvenc hobbi :)) a noiportal@noiportal.hu vagy a palackposta@noiportal.hu címre, majd a portál olvasói szavazhatnak a babákra egészen június 20.-ig.

A nyertes kislány és kisfiú, valamint az első 10 helyezett értékes ajándékokat kapnak!

Részletekért katt ide!
babaszépségverseny

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

1 Comment

  • Timcsa

    2009. június 22. hétfő

    Kedves Ági!
    Nem tudom, hogy figyelemmel kísérted-e a versenyt, de nem volt érdemes kivételt tenned, mert gyalázatos vége lett.
    Üdv:Timi