Szép is, okos is :)

Megfogadtam, hogy soha, de soha nem fogok babaszépségversenyekről írni, mert szerintem minden baba szép 🙂 És a kisgyerekek is mind szépek. És okosak is. Ezegyszer azonban kivételt teszek, mert szépen megkértek rá 🙂

A Női Portál Babaszépségversenyén 0-3 éves korig indulhatnak a babák. Május 20.-ig lehet képeket küldeni róluk névvel és a kicsi életkorával, valamint egyéb jellemzőivel ellátva (csillagjegy, kedvenc hobbi :)) a noiportal@noiportal.hu vagy a palackposta@noiportal.hu címre, majd a portál olvasói szavazhatnak a babákra egészen június 20.-ig.

A nyertes kislány és kisfiú, valamint az első 10 helyezett értékes ajándékokat kapnak!

Részletekért katt ide!
babaszépségverseny

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

1 Comment

  • Timcsa

    2009. június 22. hétfő

    Kedves Ági!
    Nem tudom, hogy figyelemmel kísérted-e a versenyt, de nem volt érdemes kivételt tenned, mert gyalázatos vége lett.
    Üdv:Timi