Naptár anyukákra fejlesztve :)

Ahol gyerekek vannak, óvodások, iskolások, csecsemők, akikkel mindig más programot kell kitalálni, jól jöhet ez a praktikus naptár, amiben a család minden tagjának programját nyomon lehet követni.

A Családinet 2011-es falinaptárába a család minden tagjának programja befér, így semmit nem fogtok elfelejteni, és nem kell egymástól kérdezgetni, ki mikor ér éppen rá. Beleírhatjátok előre az egyéni és a közös programokat, a családi ünnepeket, a nyaralást és a munkával kapcsolatos programokat, így a család minden tagja számára tervezhetővé válnak a közös és az egyéni programok.

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

  • Györgyi

    2010. december 09. csütörtök

    Tényleg jó ötlet, majd megszerkesztem wordben, képekkel megtüzdelve – magamnak.:)))

  • Cyberbaby

    2010. december 01. szerda

    köszi a tippet, karácsony közeledtével szinte mindig rám tör a naptár ajándékozós mánia:)

  • Gabirézi

    2010. december 01. szerda

    Heuréka! Olyan régen keresek ilyen nagycsaládos anyukáknak készített naptárt! Hol lehet beszerezni?