Naptár anyukákra fejlesztve :)

Ahol gyerekek vannak, óvodások, iskolások, csecsemők, akikkel mindig más programot kell kitalálni, jól jöhet ez a praktikus naptár, amiben a család minden tagjának programját nyomon lehet követni.

A Családinet 2011-es falinaptárába a család minden tagjának programja befér, így semmit nem fogtok elfelejteni, és nem kell egymástól kérdezgetni, ki mikor ér éppen rá. Beleírhatjátok előre az egyéni és a közös programokat, a családi ünnepeket, a nyaralást és a munkával kapcsolatos programokat, így a család minden tagja számára tervezhetővé válnak a közös és az egyéni programok.

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, kognitív tudományokból doktorált. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

4 Comments

 • Györgyi

  2010. december 09. csütörtök

  Tényleg jó ötlet, majd megszerkesztem wordben, képekkel megtüzdelve – magamnak.:)))

 • Cyberbaby

  2010. december 01. szerda

  köszi a tippet, karácsony közeledtével szinte mindig rám tör a naptár ajándékozós mánia:)

 • Gabirézi

  2010. december 01. szerda

  Heuréka! Olyan régen keresek ilyen nagycsaládos anyukáknak készített naptárt! Hol lehet beszerezni?