Az anyák csodálatosak

Az anyák csodálatosakA sok probléma, gond, nehézség között gyakran elfelejtünk örülni neki, hogy milyen csodálatos anyának lenni. Ez a videó talán emlékeztet majd…

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

8 Comments

  • Kitty

    2010. december 08. szerda

    Kedves Agi, Koszonom a valaszodat. Meg egy dolog konkretan zavar:
    kisfiam nyar ota nehezen engedi, hogy kivegyuk a pellusbol, ha eppen kaki is van akkor meg nagyobb a hiszti. Meg nem bilizunk, en ugy erzem nem kesz ra, nyaron mutottuk servvel es azota mintha jobban vedene ezt a teruletet. Ennek ellenere a kornyezetunknek eleg nagy a nyomasa, hogy szoktassuk ra a bilire, de amikor ratettem egy par alkalommal nem jott semmi, sot egesz nap szinte nem kakalt, tehat valami psziches dolog lehet. Bilire, WCre nem eroltetjuk, de nem ertem miert veszi ennyire pszichesen a dolgokat. Tudnal errol velemenyt irni? nagyon fontos lenne szamunra. Koszonom, Kitty

    • Vida Agi

      2010. december 08. szerda

      Az a gond, hogy valószínűleg a műtét miatt még mindig megmaradt benne egy kis szorongás ezzel a területtel kapcsolatban. Próbáld meg, hogy megkéred őt, hogy ő vegye le a pelust (esetleg vehettek olyan pelust, amit ő le tud tolni), ezzel az ő kezébe adnád a döntést és a feladatot. Ha megcsinálja, dicsérd meg nagyon.

  • Kitty

    2010. december 05. vasárnap

    Kedves Agi!

    Mi a velemenyed a cumirol valo leszoktatasrol? Mikor es hogyan erdemes elkezdeni?
    Kisfiam ket es fel eves lesz es lassan szeretnenk leszoktatni a cumirol, de erezzuk, hogy fontos dolog a cumizas szamara, igy nem akarjuk siettetni sem.
    Egyelore ugy oldjuk meg, hogy csak alvashoz hasznaljuk es hazbol semmikepp nem visszuk ki. Ez idaig ment, de tanacstalanok vagyunk, hogyan lepjunk tovabb. Tudnal segiteni egy par otlettel?
    Nagyon koszonom, Kitty

    • Vida Agi

      2010. december 07. kedd

      Ráértek. A legtöbb gyerek az óvodában magától elhagyja a cumit, mert ott már „ciki” cumizni. A kisebbik fiam (3 éves) pont tegnap közölte, hogy ő mától nagyfiú és nem cumizik többé – és már éjjel is anélkül aludt, cumi nélkül mentünk óvodába. Ha fokozatosan szűkíted a használatát, ahogy azt már el is kezdtétek, akkor el fogja hagyni, de ha csak alváshoz használja, akkor arról szépen leszokik majd, mire óvodás lesz.

  • SZENDREI DÓRA

    2010. november 28. vasárnap

    CSODÁLATOS VOLT. KÖSZÖNÖM

  • Krista

    2010. november 17. szerda

    Nagyon aranyos, és kedves, köszönjük:)

  • Kriszta

    2010. november 11. csütörtök

    Köszönöm!!!!

    • Adri

      2010. november 13. szombat

      Én is köszönöm!!!!