AJÁNDÉK! 4 szokatlan hisztikezelő megoldás (ezeket biztosan nem ismerted még) április 23-ig!

Ellenkezés, idegeskedés, huzavona, nyafogás, hiszti:
Valóban csak az a megoldás, hogy megvárod,
amíg kinövi a gyermek?

Vagy lehet másként is?

A dackorszak időszaka biztosan rengeteg kérdést vet fel benned is. Korábban olyan nyugodt, mosolygós volt a babád, azt hitted, ahogy cseperedik, egyre jobb lesz minden, mégis most tele vagy aggodalommal és kétségbeeséssel, mert mintha egyre nehezebben mennének a dolgok. A napok állandó huzavonával telnek, a gyermeked a legegyszerűbb napirendi teendőkkel is ellenkezhet, mint amilyen az evés, az elalvás, az elindulás otthonról, a pelenkázás, a séta... Napról napra egyre fáradtabb és türelmetlenebb vagy, nem tudsz mit kezdeni az állandó vitákkal, ellenkezéssel.

Tanácstalannak és tehetetlennek érzed magad. Nem érted, miért viselkedik így a gyermeked, hiszen olyan jó dolga van, mindent megteszel érte, ugyanakkor néha úgy érzed, már teljesen belefáradtál a helyzetbe. Ha így érzel, ne aggódj, az érzéseid természetesek, mindenki átmegy ezen.

Biztosan sokféle megoldást próbáltál már ki a büntetéstől kezdve, a figyelemelterelésen át. Nyilván próbáltad meggyőzni, beszélni vele, megmagyarázni, esetleg megpróbáltál alkudozni vagy büntetéssel fenyegetni. De mintha egyik sem vezetett volna eredményre. Rengeteg hisztikezelő csodamódszer kering az interneten és az ismerősök is bőkezűen osztogatják a tanácsaikat, amelyeknek egy része hatásos, a másik része pedig hatástalan, egy azonban közös bennük: a legtöbb csak a felszínt kezeli, a gyermek viselkedésére próbál hatni, a külsőségeket próbálja kezelni, pedig a lényeg, a gyermek viselkedésének mozgatórugói odabent vannak.

anya és gyermekeÉs még egy probléma van az eddig alkalmazott módszerekkel: hogy nem azt tanítják meg a gyermeknek, hogyan kezelje az indulatait, hanem azt, hogyan fojtsa el őket és ennek később következményei lesznek a gyermeked életében.

A kisgyerek még tényleg "kicsi". Nem csecsemő már, mégis szeretetre éhes. Amikor sír, ugyanúgy segítséget kér, mint újszülött korában.

Csak most kevésbé egyértelműek az okok. A nyafogó, hisztiző kisgyermekben is észre kell venni a biztonságra, szeretetre vágyó babát.

Mit szólnál hozzá, ha megismernél egy olyan módszert,

- ami alapjaiban változtatja meg ezt a helyzetet,

- ami nem csak a "tünetekre" hat,

- ami úgy segít, hogy közben nem okoz maradandó "károsodásokat",
hanem megalapozza a gyermeked kiegyensúlyozott lelkivilágát a későbbiekre is.

- ami segít megelőzni, elkerülni a feszültséget okozó szituációkat, ha pedig mégis kialakul a hisztiroham, segít kezelni azt,

- ami figyelembe veszi, hogy minden gyermek más,
azaz a gyermeked személyiségéhez igazodva alkalmazhatod a módszer különféle elemeit.

- ami pozitív, építő kommunikációra és cselekedetekre épül,

- ami nem csak a dackorszakban alkalmazható, az elsajátított szemléletmód és technikák a gyermeked nagyobb korában is hasznodra válnak majd.

Az elmúlt években sok ezer szülővel és gyermekkel való tanácsadói munkám során fejlesztettem ki, ezt a módszert, ami a Békés Dackorszak nevet kapta.

A Békés Dackorszak szemléletmódot és a megoldásokat egy online tréningből sajátíthatod majd el.


Ebben segít neked a Békés Dackorszak Tudásanyag:

1.
Hogyan változtathatod a dackorszakot állandó háborúból teljes békévé?

(12 lecke)

Amit ebből a modulból megtanulhatsz:

  • Miért fontos a dackorszak a gyermeked életében?
  • Mit történik vele/benne a dackorszak során?
  • Miért veszíted el néha a kontrollt a gyermekeddel kapcsolatban és mi az az egyetlen dolog, ami segít ilyenkor uralni a helyzetet?
  • A gyermeked egy tündér, aztán hirtelen kisördöggé válik: Mi történik vele ilyenkor és hogyan előzd meg ezt a helyzetet?
  • Miért ellenkezik a gyermeked mindennel és mit tehetsz az egyetértés érdekében?
  • "Meg se hallja, amit mondok neki": mi ennek az oka és mit tegyél, hogy a gyermeked meghallgasson?
  • Hatalmi harcok: Mi az az 5 lépés, amelynek segítségével kiveheted a gyeplőt a gyermeked kezéből és megszerezheted az irányítást akkor is, ha ő magán kívül tombol?
  • Agresszió: Miért bánt másokat a kisgyerek? És miért bántja néha önmagát? Mi az a 4 ok, ami miatt kialakulhat az agresszív viselkedés és mit tehetsz a megelőzés érdekében? És vajon mi a teendő, ha mást bántott a kicsi? Hogyan tanítsd meg neki, hogy ezt nem szabad?
  • Játszmák kezelése: gyakran előfordulnak olyan idegesítő helyzetek, amik minden egyes alkalommal ugyanúgy játszódnak le. Újra meg újra visszatérnek és a forgatókönyv mindig ugyanaz. Az esti altatás mindig kész cirkusz? Minden játszótérről hazamenés nyafogásba torkollik? Akkor ez a rész különösen nagy segítséget jelent majd a számodra! Miért alakulnak ki a játszmák? Mit kell tenned, amivel megváltoztathatod a forgatókönyvet?
  • Te: Miért érzed magad annyira feszültnek, ha ellenkezik veled a gyermeked? Miért nehéz nemet mondanod neki? Miért teszel néha olyasmit, amit aztán magad is megbánsz? Ebben a leckében utánajárunk, mi mindent érezhetsz a dackorszak során a gyermekeddel kapcsolatban és segítek rendezni ezeket az ellentmondásos érzéseket.

2.
Hogyan oldd meg a Békés Dackorszak elvei alapján a mindennapokban felmerülő helyzeteket?

(15 lecke)

Ebben a modulban békés hisztielsimító megoldásokat sajátíthatsz el a gyakorlatban az alábbi helyzetekre:

  • Mindennel ellenkezik a kisgyermek,
  • Képtelen elaludni este, csak úgy alszik el, ha segítséget kap
  • Éjszaka hosszasan fent van és nem akar visszaaludni,
  • Ki nem állhatja a bilit, egyáltalán nem akar ráülni,
  • Csak pelusba hajlandó kakilni,
  • Már szobatiszta nagyjából, de néha még történnek balesetek,
  • Verekszik más gyerekekkel,
  • Védi a játékait, nem hagy más gyerekeket játszani velük,
  • Rúg, csíp, harap, mar - magát és másokat is,
  • Fél az idegenektől,
  • Nem lehet vele elindulni otthonról,
  • Képtelenség vita nélkül elindulni vele onnan, ahol jól érzi magát,

  • Fél az idegenektől,
  • Nem eszik egyedül,
  • Nem eszik rendesen,
  • Válogat,
  • Nehezen megy a bölcsibe/oviba való beszoktatás,
  • Nem lehet másra rábízni, mert nem akar ottmaradni,
  • Utálja a babakocsit/autósülést,
  • Hatalmas hisztirohamai vannak,
  • Az egész nap huzavona vele,
  • Egyáltalán nem hallgat a szép szóra, hiába szólsz rá, nem reagál.
  • A Békés Dackorszak tudásanyagból tanult módszereket máshol nem sajátíthatod el. Ez nem egy meglevő könyv átdolgozása, vagy az interneten is olvasható hiszti elleni tanácsok összessége. Vadonatúj anyagról van szó tele a gyakorlatban is bizonyított ötletekkel és egy vadonatúj szemléletmóddal, ami a gyermeknevelés során egész életedben hasznodra lesz majd.


    Kinek való a Békés Dackorszak tudásanyag?

    Kinek való ez a tudásanyag? A Békés Dackorszakból elsajátítható módszerek 1-3 éves gyermekekre vonatkoznak, természetesen akkor is hasznát veheted a pozitív gyermeknevelési szemléletmódnak, ha a gyermeked ennél fiatalabb vagy idősebb, azonban a példák többsége erre a korosztályra vonatkozik majd.

    Hogyan néz majd ki a tananyag? A Békés Dackorszak tudásanyag egy 2 hónapig tartó online tréning teljes anyaga, ami előadások hanganyagát, leckéket, feladatokat egyaránt tartalmaz. Ez egy 2 hónapos tréning teljes felvétele, ami hetente 3 leckét foglalt magában, tehát összesen 27 hanganyagból áll. Az anyukák többségének nincs ideje, módja személyes tréningekre eljárni, a tréningfelvétel révén azonban akkor és úgy tanulhatnak, amikor idejük engedi. A hanganyagokat akár fel is másolhatod a mobilodra és magaddal viheted, hogy bármikor tanulhass.

    Miért tréningcsomag? Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy olvastál valamilyen neked szimpatikus gyermeknevelési módszerről, de amikor meg kellett volna valósítani, akkor valahogy nem jöttek a szádra a megfelelő szavak, nem tudtad megtenni, amivel olvasás közben egyetértettél. Én azonban azt szeretném, ha nem csak nagyokat bólogatnál olvasás közben, hanem meg is valósítanád a tanultakat. Hiába magyaráznám el az elméletet és mondanék példákat, a Békés Dackorszak módszereit akkor fogod tudni majd az életben is alkalmazni, ha feladatokon, tréning-gyakorlatokon keresztül teszed őket a mindennapi gyakorlat részévé.

    Mennyibe kerül? A Békés Dackorszak Online Tréningcsomag ára: br. 16.900 Ft, de most április 23-ig csupán br. 9900 Forintért juthatsz hozzá. A leckéket egy zárt online felületen keresztül érheted majd el, ahol megtalálod a 27 gyakorlatias leckét, amik átlagosan 10-15 percesek, mp3 és pdf formátumúak. Hallgathatod őket laptopról vagy számítógépről vagy kimásolhatod a mobilodra, tabletedre, mp3 lejátszódra is és hallgathatod akár utazás, séta vagy házimunka közben is. A leckék vázlatai pedig segítenek gyorsan átnézni 1-1 lecke tartalmát, így könnyen eldöntheted, melyikre van éppen szükséged.

    (a termékek előző 30 napi átlagára: Békés Dackorszak Tréning br. 16.900 Ft, Békés Dackorszak + Egyéniség Születik Tréningcsomag br. 19.900 Ft)

    AJÁNDÉK csak április 23-ig!

    4 szokatlan hisztikezelő megoldás

    A legnehezebb helyzet egy szülő számára, amikor a hisztiroham már kialakult, a gyereked ott fekszik az áruház padlóján és üvölt, vagy a kocsi hátsó ülésén zendít rá, esetleg az éjszaka közepén a sötétben visít magánkívül. Mit lehet tenni ilyen helyzetekben?

    A megnyugtatás ilyenkor mit sem ér (a gyerek csak még jobban sír vagy eltol magától), a közkézen forgó durvább megoldások (pl. lelocsolás) pedig egyáltalán nem segítenek (talán elhallgattatják a gyereket, de a problémát nem oldják meg).
    Ide olyan megoldások kellenek, amik segítenek a megnyugvásban ÉS abban is, hogy a kicsi megtanulja kezelni az indulatait, azaz egyre higgadtabb és egyre tudatosabb legyen.

    Ebben az ajándék anyagban 4 ilyen szokatlan megoldást osztok meg veled. Van köztük, amiről még biztosan nem hallottál és talán olyan is, amiről már igen, csak a legtöbben nem tudják, hogyan is kell jól kivitelezni, hogy tényleg hasson.

    Ha most rendeled meg a Békés Dackorszak Tudáscsomagot, ez a nagyon hasznos ajándék a tiéd lehet!

    (az ajándékot megrendelés és fizetés után letölthető formában kapod majd meg)

    Vélemények azoktól, akik már elvégezték:

    Szeretném megköszönni a tréninget, igazán tartalmas és hasznos útravalókkal, tippekkel gazdagodtunk.

    P. Katalin a 2014. októberi Békés Dackorszak tréning résztvevője, 2 gyermek édesanyja

    Kedves Ági!
    Nagyon-nagyon köszönöm ezeket az információkat! Nálam elérted azt, amiért ezt az egészet megalkottad… Óriási félreértések vannak a hisztikezelésben, borzasztó ártalmas mintáink vannak, amelyek már a mi mindennapjainkat is megrontották. A tréningnek köszönhetően nemcsak, hogy nem vittem tovább ezeket a beidegződéseket, és a majdnem kétéves kisfiamat értettem meg jobban, aminek köszönhetően sokkal nyugodtabb, békésebb lett, hanem magamat is, a gyerekkori rossz bánásmód okozta viselkedésemet. Rájöttem, hogy nem kell bűntudatot éreznem azért, mert néha haragszom a fiamra. Viszont igenis tennem kell azért,
    hogy felülírjam a rossz “programot”. És ez már el is indult, sokkal többször tudok nyugodt maradni, ha ellenkezik, mint ahányszor kiborulok.
    És látom, hogy ezért nagyon hálás a kisfiam.
    Én pedig neked vagyok hálás!

    H. Éva a 2014. októberi Békés Dackorszak tréning résztvevője, 3 gyermek édesanyja

    Nagyon köszönöm a tréninget, az anyagok nagyon hasznosak voltak és a példákból is sokat tudtam tanulni.

    G. Gréta A 2015. áprilisi Békés Dackorszak tréning résztvevője, 1 gyermek édesanyja

    Nagyon köszönöm ezt a tréninget!
    Csak úgy mint sok cikkedből, a fogadóórás válaszokból rengeteget tanultam… Sokan megvetnek, hogy “könyvből” akarom nevelni a gyermekemet, amit hiába cáfolok, szerintem már nem mosom le magamról 🙂 De nem bánom, mert sokkal magabiztosabb vagyok, mióta választ kapok a miértjeimre vagy megerősítést a gondolataimban, elképzeléseimben (nagyon jó érzés,hogy sokszor igazolódott vissza általad, hogy jól csinálom, amit csinálok). Sajnos ezt mástól nem kapom meg, a családban mindenki csak “bírál”  Szóval köszönöm!

    A. Judit A 2016. januári Békés Dackorszak tréning résztvevője, 2 gyermek édesanyja

    És, ha most jelentkezel, még ezt is megkaphatod:

    Szeretnéd a gyermeked személyiségét jobban megismerni? Elsajátítani egy olyan módszert, amelynek révén megismerheted a személyisége mozgatórugóit, a legbelsőbb motivációit és megtanulni, hogyan, milyen szavakkal, mondatokkal, érvekkel tudsz igazán hatással lenni rá? Most a 2 hónapos Békés Dackorszak tréning mellett megkaphatod a szintén 2 hónapos Egyéniség Születik tréning anyagát is!

    Az Egyéniség Születik tudásanyag révén az enneagram módszerei segítségével értheted meg jobban, mi mozgatja az embereket és találhatod meg azokat a szavakat, amikkel hatni tudsz rájuk - és ez nem csak a gyermeknevelésben válhat hasznodra.

    A két módszer egymás tökéletes kiegészítője: a Békés Dackorszak szemléletmód segít új szemszögből látni a dackorszakkal járó problémákat, az Egyéniség Születik pedig segít a gyermeked személyiségtípusához leginkább megfelelő módon alkalmazni azokat.

    Az Egyéniség Születik tudásanyag értéke br. 9900 Ft, ha azonban most a Békés Dackorszak tudásanyaggal együtt kéred, a két oktatóanyag ára most számodra 24800 Ft helyett mindössze br. 14900 Ft!


    A megrendelés lezárul:

    Jelentkezz most!

    A Békés Dackorszak tudáscsomag anyagának hozzáférését megrendelés és fizetés után emailben küldjük ki részedre. Fizetni átutalással, Paypallal vagy bankkártyával tudsz. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk. Válaszd ki melyik csomagot kéred és indulhat a jelentkezés!

    Mindent viszek!
    (Békés Dackorszak + Egyéniség Születik Tudáscsomag
    br. 24800 Ft helyett br. 14.900 Ft)

    Egyet viszek!
    (Békés Dackorszak Tudáscsomag
    br. 16.900 Ft helyettbr. 9.900 Ft)