A kedvenc közös játékotok (JÁTÉK)

Mit szeretsz a legjobban közösen játszani a gyermekeddel? Írd le a kedvenc közös játékotokat november 23.-án déli 12 óráig ide a hozzászólások közé és nyerd meg Vida Ági legújabb Gyógyító játékok című multimédiás oktatóanyagát 8900 Ft értékben!

A feladat

Írd le a hozzászólások közé azt a játékot, amit a legszívesebben játszol közösen a gyermekeddel! A játék neve mellé írd meg azt is, miért játsszátok ezt szívesen, milyen előnyét látod az adott játéknak.

Ne feledd! a hozzászólásod felett mindenképpen add meg a teljes nevedet és azt az e-mail címedet, amin elérhetünk, ha nyertél.

A nyeremény

Ha válaszolsz a kérdésre, sorsoláson veszel részt, amelyen a 3 legszerencsésebb játékos megnyerheti a Gyógyító játékok című legújabb oktatóanyagomat 8900 Ft értékben. Ebben az anyagban olyan játékokat gyűjtöttem össze születéstől 4 éves korig, amelyeknek segítségével a leggyakrabban előforduló fejlődési és nevelési problémákat tudod játékos módon orvosolni. Többek között olyan problémákra mutatok játékos megoldásokat, mint például: nem szeret hason lenni a baba, nem eszik önállóan, nem tud pohárból inni, válogat, csak szórakoztatva eszik, hisztizik, harap, nem alszik a saját ágyában és még sok minden másra, ami születéstől 4 éves korig felmerülhet!

A határidő

Hozzászólásokat beküldeni legkésőbb november 23.-án kedden déli 12. óráig lehet.

Sorsolás: november 23.-án 14 órakor

A nyerteseket nyereményükről e-mailben értesítjük.

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

468 Comments

Comment navigation

  • mayer noémi

    2010. november 23. kedd

    Az én kisfiam 5 hónapos lett pár napja. Sokfélét játszunk együtt, de talán amit a legjobban kedvel az az amikor egymás hangjait utánozzuk. Ilyenkor nagyokat sikongat, kacarászik. Persze ha a hasára fújom a levegőt közelről (nem tudom mi a hivatalos elnevezése:))akkor is hatalmasakat nevetgél.

  • Rieggné Evelina

    2010. november 23. kedd

    Szia Ági!

    A kisfiam most 10 hónapos. A babaszakácskönyv sokat segített, mert ő az első gyermekünk. Kedvenc játékunk a hintázás (állványos szobahintán). Nagyon élvezi az egyensúlyozást. Néha már ő maga próbálja hajtani magát. Közben tudunk mondókázni vagy furulyázok neki.
    Köszönjük.

  • Császár-Nagy Erzsébet

    2010. november 23. kedd

    Szia Ági!
    Az én kisfiam Olivér és most lesz fél éves. Egyik kedvenc játékunk a közös mondókázás ( Hinta,palinta , Zsipp-zsupp kenderzsupp, Áll a baba áll stb.). Ezeket mondom neki és közben hintázunk, nagyon szereti. Nemrég kapott rugós babahintát, ebben is szívesen elugrál, én leülök elé, és közben énekelek neki. Fürödni is nagyon szeretünk, főleg előtte egy fél órát meztelenkedünk, ilyenkor birkózunk és össze vissza puszilkodunk. Ennek mindig nagy kacagás a vége.:)

  • Bellér Szilvia

    2010. november 23. kedd

    Szia Ági!

    Kisfiunk, Barnus holnap lesz 7 hónapos.
    A legjobban azokat a játékokat szereti, amelyek velünk testközelben zajlanak. Legyen ez cirógatás pelusozás közben, magasbe emelés-repülés, ekkor nagyokat szokott kacagni. Imádja harapdálni az államat, ilyenkor huncut mosoly van az arcán. Szeret hason rajtam feküdni és mászni rajtam. Valamint nagy kedvenc még a hordozókendő (mei tai), mivel már 4 hónapos kora óta használjuk, így ismeri és ezzel mindig meg tudjuk nyugtatni, ha sír, mi ezért csak „varázskendőnek” hívjuk.

    Ezúton is szeretnék gratulálni a kismamabloghoz, mindig sok hasznos tanácsot kapunk Tőled.

    Szilvi

  • Adrienn

    2010. november 23. kedd

    Kedvenc játékunk Petikével.

    Amikor a szőnyegen játszunk, egyszer csak feláll Petike és elkezd huncutul mosolyogni, közelíteni a hátam mögé. Én ülve forgok körbe-körbe, próbálok szemben maradni vele, Ő pedig egyre gyorsabban járkál körülöttem, míg végül természetesen a hátam mögé kerül, nevet és csapkodja a hátamat. Ekkor a hátára veszi a ló, feláll és elkezdődik a lovagolás (két kezemmel tartom a fenekét, Ő kapaszkodik a nyakamban, hátamban). Először szép komótosan lovagolunk és mondókázunk közben: Pl. „Csodaszép paripám Pejkó..”, „Gyí paci paripa, ketten ülünk egy lóra..” Aztán döcög, botladozik a ló /csacsi, közben kicsi lovasa nevetgél: „ Kicsi kocsi 3 csacsi döcögő…”, „Csacsi húzza, kicsi kocsit..” És végül jön a kedvenc szakasz. Eljátszuk hogy lovagolnak a papok, a huszárok, majd a betyárok a következő mondókával „ Így lovagolnak a …”.. A papok lassan, egyenletesen, a huszárok tempósan, föl-le mozogva lovagolnak, majd a betyárok megiramodnak és gyorsan vágtatnak mindenfelé a lakásban, fel és le a lépcsőn.. Közben a kis Betyár önfeledtül nagyokat kacag, és ha más is van rajtunk kívül a „mezőn”, akkor nézi, hogy figyeli-e őt. A baj csak az, hogy egyszer csak elfárad a ló és leteszi a betyárt…

    Hogy miért ez most a kedvenc játékunk:
    – mert mókás, Petike hangos kacagásáért már megéri kicsit kifulladni;
    – mert testközelben vagyunk;
    – mert előre tudjuk, hogy mi fog történni;
    – mert közben mondókázunk, tanulunk;
    – fejlődik az egyensúly- és ritmusérzéke, hisz leginkább ritmusra lépdel a ló.

Comment navigation