Terhességi tesztek és tesztelés

Az illatszerboltokban, patikákban kapható terhességi tesztek lényege, hogy a vizeletmintából kimutatják a HCG hormont, ami a terhesség kezdetén kezd termelődni a szervezetben és mennyisége a várandósság előrehaladtával egyre nő, azután csökken, és kb. a 16. hétig kimutatható. Mikor érdemes tesztelni és hogyan? Vannak-e jobb és rosszabb tesztek? A cikkből ez is kiderül.

Terhességi tesztek és tesztelésHa a teszt talál ilyen hormont a vizeletben, akkor nagy valószínűséggel kisbabánk lesz, ritka esetekben egyes speciális betegségek is okozhatják jelenlétét, de ez valóban nagyon ritka.

Tesztelni először a ciklus 26. napján érdemes először, de ajánlatosabb megvárni az elmaradt menstruáció első napját. Ha bizonytalan a ciklusunk, akkor a 28. napon már lehet tesztelni. Az egyik kismamás fórumon készült egy statisztika arról, kinek hányadik napon lett pozitív a teszt. Az átlag 32 nap volt, de előfordult olyan eset is, hogy valakinek csak a 42. napon sikerült kétcsíkosat tesztelni. Jómagam mindkét babánál már a 26. napon pozitívat teszteltem, de nekem az volt a ciklus utolsó napja. Ikres anyukák általában hamarabb tesztelnek pozitívat, és a tüneteket is hamarabb észlelik (és általában intenzívebben).

    Milyen tesztet vegyek?
    Ha tényleg babát vársz, akkor előbb-utóbb a legolcsóbb teszt is ki fogja mutatni. Nem hivatalos tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a Clearblue teszt valamivel érzékenyebb a többinél.

Az egyes teszteknél más-más módszerrel kell a vizeletet a tesztcsíkra juttatni. Van, amelyiknél egy üvegbe kell pisilni és a teszt végén található papírkát kell beledugni a pisibe. Van, amelyiknél egy kis szívócsővel kell a pisiből felszippantani, és rá kell csöpögtetni a tesztre van, amelyik tesztet meg le kell pisilni. Az eredményt a jelölőablakban nézhetjük meg. Az eredményre általában csak néhány másodpercet kell várni, de előfordulhat olyan is, hogy csak 5-10 perc múltán jelenik meg az eredmény.

Kétféle jelölésrendszert használnak a tesztek. Általában két kis ablakocska szokott lenni. Az egyikben az jelenik meg, hogy maga a teszt sikeres lett-e (bizonyos teszteknél problémát okozhat, ha túláznak pl. Gabriel), ezt egy kis vonalka jelzi, a másik ablakban pedig az látszik, hogy mi lett a teszt eredménye, ha a vonal vízszintes, akkor negatív az eredmény (azaz nincs HCG a vizeletben, nem vagyunk terhesek), ha függőleges (vagy +-at mutat), akkor beköltözött a pocaklakó. Teljesen mindegy, hogy halvány-e a vonalka, vagy hogy mikor jelent meg, az eredmény megkérdőjelezhetetlen! Máris lehet tervezgetni, hogyan mondjuk el Apának és a családnak 😉

    Ha kérdésed van, először olvasd el ezt a cikket, hátha megtalálod benne a választ! 2008. augusztus 15-től csak azokra a kérdésekre válaszolok, amikre a válasz nincs benne ebben a cikkben!
About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

9 928 Comments

  • kinga

    2009. január 03. szombat

    sziasztok! Mostanában nem nagyon férek a géphez, a férjem rákattant a számítógépes játékokra…na mindegy. Szóval Ritus nektek mindenképpen sikerülnie kell, elmondhatjuk hogy tényleg mindent megtettetek érte, nagyon szorítok nektek, már csak pár nap, annyira izgulok!!! ÉN is remélem hogy ez az év mindenkinek tartogat egy babócát, és Ritus kezdhetné is a sort!:) Babacsi, nektek meg nagyon örülök,l hogy így rendeződtek a dolgok! Csak kellett az a beszélgetés! Nagyon kellemes esti pezsgős fürdőzést kívánok nektek mára:) Mi szilveszterkor vagyis aznap délután végre együtt voltunk, már előtte 3 hete nem.:( Szóval a gyógyszer miatt lemaradtunk a múlt hónapban, úgyhogy nekem most nem kll szoírtani, amúgy is érzem hogy meg fog jönni holnap vagy hétfőn. Nekem elvileg 20.án lesz pé-m, de ki tudja, nem szoktam érezni. De remélem hogy mi is Ritáék példáját követjük a hónapban:( Bár nem tudom, most megint nem vagyunk olyan jóban, mostanában olyan bunkó tud lenni néha, ha meg a gyerek téma van, akkor mindig, és ha morcos vagyok emiatt, akkor meg még ő van felháborodva. Remélem javul majd a helyzet! Zsuzsi veletek mi van, mostanában alig írsz te is, ti voltatok együtt, lehet izgulni érted is? Gondolok rátok!!!! puszi
    Kata te hogy vagy, elmúlt már a barnázás! Ne aggódj nem lesz semmi baj. Írj hogy mi van!

  • vizi zsuzsi

    2009. január 03. szombat

    hali.itt vagyok csak éjszakáztam és délután mentem vissza most is mindjárt megyek.nem tudom mikor kell izgulni értem nem nézem.de jan 11körül nem kéne hogy megjöjjön.nekem is fájnak a cicieim mikor hason fexek.de szerintem a melltartotol van.örülök hogy mindenki jol van.remélem ritus neked sikerül ti aztán mindent bele adtatok.majd jövök millio pussz

  • babacsi

    2009. január 03. szombat

    sziasztok! Ritus, nekem 10-n kell megjönnie, mi sem voltunk a kiirt pé-or együtt, de szerintem amikor volt nekem, akkor voltunk, meg azota is. bár elötte kellett volna többet együtt lennünk. most hétfötöl nem lehet itthon semmi sajna, de már a mellfájásom is alig van meg, nem tudom mi van. nektek szokott fájni a melletek mielött megjön?
    zsuzsi hová tünt?
    amugy sztem Ritus, simán lehetsz terhes, ha ennyiszer vagytok együtt, egyszer összekell jönnie, meg nekm is, ha javul itthon a helyzet.
    én nagyon szeretném már.. és szurkolok neked is. zsuzsi, neked mikor kell szurkolni? hol vagy? mi van?
    na most megyek mosogatni, eddig vasaltam még a tavalyi holmikat:) hehe
    ja a párom ma mindenképen pezsgözni akar velem a kádban este:) szilveszterkor nem ittunk, és legalább ma ..
    egy csomo kaját ki kell most dobnom a hütöböl ami nem fogyott el, és már ne merjük megenni, ugyhogy még hütötakaritás is van vissza.
    ja és a kozmetikushoz se jutok el mostanában, gyntáztatni, ugyhogy krémezek hogy puhi legyek estére.
    de még 5 körül átjön az egyik barátunk ( remélem nem marad sokáig:)
    Ritus szoritok nagyon. ja és ne ülök azért tul meleg vizbe bele.. hátha:)

  • UmiRita

    2009. január 03. szombat

    Hali Babacsim!

    Igen már csak 4nap! Igazából nem érzek semmit! A mensim előtt 1 héttel már fájni szokott a hasam és a mellem, de most csak 4nap és nem fáj semmim! Tehát nem tom mi lesz, majd kiderül szerdán! De nagyon remélem hogy most végre …:)
    Igazából nekem 24.-én volt „elvileg” a pé-m de aznap pont nem voltunk együtt, előtte való nap és utána való nap is együtt voltunk! Remélem attól még lehetett valami a dologból!
    Annyira szeretném ha nemjönne meg4 🙂
    Szurkoljatok értem légyszi! Én is gondolok rátok!
    Millió puszi, gondolok rátok! Babacsi neked akkor mikor kell szurkolni?

  • babacsi

    2009. január 03. szombat

    sziasztok! jo reggelt. hogy vagytok?
    Ritus, már csak 4 nap:) (neked). tegnap este nem volt itthon semmi, de most kivételesen nem is nagyon bántam, nem jo a gyomrom. de ma reggel jol ébredtem, föleg hogy nem kellett mégsem bemennem dolgozni. a párom azt mondta ma pezsgözünk a kádban:) csak nem akar vaamit? olyan jo lenn e ha javulna ahelyzet köztünk:
    Zsuzsi hol vagy? minden rendben? Pé? volt valami? én annyira örülnék ha mindenkinek összejönne ebben az évben:) ird majd meg hol tartasz?
    kinga.. eltüntetek:( nálatok javult a helyzet? remélem kibékültetek.

    ja, én már nem is tudom mi vn, ma nincs már olyan rossz közérzetem mint tegnap volt meg elötte. bár a mellbimbom nagyon érzékeny, ha hozzéáérek, oyan mintha be lenne gyulladva, de nem látszik rajta semmi, bár a párom azt mondja hogy nagyon rügyes lett, ez nem tudom milyen, de elhiszem neki. 🙂
    ma reggel 36,1 a höm. ez mondjuk hülyeség, mert eddig nem mérte de mostantol fogom. este is, és leirom..a hasam egyáltalán nem fáj, de mondjuk pont egy hét mulva kell megjönnie.
    lehet hogy azért ilyen a mellem? EZ eddig nem szokott tünet lenni.
    de azt hiszem nem keseredek el akkorsem, ha ne jön össze, mert nagyon vrom hogy milye ereménye lesz 9-n , és annak meg örülök hogy jobban vagyunk, és azt mondta a párom, hogy voltuk együtt amikor pé-t éreztem, ugyhogy lehet éppen:) szem örülne nagyon:)
    puszika irjatok.
    Kata hogy vagy? pihensz? vérzés nincw már ugye? irjatok.

  • babacsi

    2009. január 02. péntek

    Kata, találtam egy cikket:

    Ijesztő dolog, ha a terhesség alatt bármikor vérzés, “barnázás” lép fel. A barnázásnak nevezett barna színű folyás, valójában alvadt vér, mely több okból is távozhat. Nem minden esetben kell megijedni.

    Vérzés a terhesség alatt többféle okból léphet fel:

    A fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya, ezt akár nevezhetnénk “álmenstruációnak” is. A szervezet “emlékszik” rá, mikor esedékes a havink, ezért annak időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezhet. Hormonális okokból is felléphet vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor. Ehhez azért halkan megjegyezném, hogy fenyegető vetélés jele is lehet az első harmadban a vérzés, így minden esetben forduljunk orvoshoz, hogy biztosra mehessünk, hogy nincs probléma. A fenyegető vetélést javarészt élénkpiros vér jelzi és nem a barna váladékozás.

    A terhesség alatt jelentkező “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve ha a fogantatás valóban korán történt), és mindhárom említett esetben a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor esedések lenne a havink, jelentkeznek a kedvenc “mikulásunk” előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya.

    Fontos, hogy tudd, hogy a hormonális problémák jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segítség!

  • babacsi

    2009. január 02. péntek

    sziasztok! Kata, ne aggodj, ha már nincs rozsdázás.. csak pihenni kell, a terhes nö szervezete jobban reagál a fáradtágra meg fezsültségre, és késöbb jön ki rajtatok..
    mi már 2 éve probáűlkozunk, vagy inkább ugy mondanám két éve nem szedem a gyogyszert.
    Ritus, remélem nekünk is összejött valami. nekem 11-n kell megbetegednem,és olyan furcsán vagypok.
    én nem hiszem hogy ez a buli maradék érzés, inkább valami más.
    máskor is szoktam inni ha buli van, de az másnapra elmulik, most meg 2 nap eltelt. a mellbimboim ugy fájnak, ha hozáérek.. nem is értem. nem akarok semmit bemagyarázni, most mértem a hömet 37.0 fok. de betegnek nem érzem magam, csak a gyomrom szar, de nagyon. állndoan ennék, utána meg ( 2 falat) nem kell smmi. ha holnap is igy leszek, akor biztos én is elkaptam ezt a fosos hányos virust, nálunk az osztályon 12-n nem tudnak dolgozni, olyan betegek, de én nem hányok, se nem fosok ( bocsi), bár máskor sem szoktam elkani ezeket a dolgokat.
    a szivem olyan rendetlenül ver, és olyan fáradt és álmos vagyok mindig. de sztem ma is összebujunk.. jo lenne, mert ha nem, akkor holnap sem, és megint vissza süppedünk , ezt nem akarom.
    szédülés még megvan.
    Ritus, szerdáig még 5 nap, nagyon szurkolok.
    zsuzsi, te hogy vagy? hogy állsz? mikor kell megjönnie?
    ja én arra gondolok, hogy pé-kor együtt voltunk, ugy 24-n és azota rendszeresen, bár 27-n volt a pé-m, szerintetek lehet valami, vagy inklább csak beteg leszek? sose szokott fájni a mellem, most meg olyan mintha izomlázam lenne benn.
    tanács? irjatok.
    kata pihenj sokat, és ne aggodj.

  • Kata

    2009. január 02. péntek

    sziasztok!Ritus,Helga aranyosak vagytok,most azóta nincs semmi,de azért félek az éjszakától,nem tudom miért.Nekem is volt a petezsák mellett egy haematómám,nem tudom az mennyire játszik közre,már nem értek semmit.Lehet azért van mert sokat talpalok itthon,vagy hogy ilyenkor szokott megjönni,nem tudom,mindenesetre nem szeretnék elvetélni már ha eddig kihúztam.Soha egyikkel gyerekkel sem voltam egy ágybanfekvős típus,egyedül voltam mert a férjem sokat dolgozott.Úgyhogy nem vagyok hozzászokva a fekvéshez,de ha muszáj akkor muszáj,ez van.Holnap jelentkezem hogy mi van velem,szorítsatok értem!Puszi nektek!!!!

  • UmiRita

    2009. január 02. péntek

    Szia Katám!

    Nyugodj meg, minden rendben lesz gondolok rád! Sőt, imádkozom majd érted! Nekünk eddig még nem jött össze a baba, de már nagyon vágyom rá! És a férjem is! Igaz még csak fél éve próbálkozunk! De remélem az ünnepek alatt sikerült végre valamit alkotnunk!
    Szorítok neked, minden nap írj hogy mi van, várni fogom nagyon!
    Puszillak

  • Helga

    2009. január 02. péntek

    Szia Kata!

    Nekem a 15. héten volt ilyen problémám, Ikreket vártam. Befektettek a kórházba, de azon kívül, hogy adtak magnéziumot, semmit sem csináltak velem. Pihennem kellett, ennyi. Biztos nem lesz semmi gond!

  • Kata

    2009. január 02. péntek

    Elegem van ezen a k…a neten nem találok semmit a vérzéssel kapcsolatban,csak a korai terhességnél.Menjenek a fra…a.

  • Kata

    2009. január 02. péntek

    Sziasztok csajok!Rossz hírem van,rozsdabarna színű nyálkás folyásom van vagy mi a franc.Felhívtam a dokit azt mondta igyak magnézium pezsgőtablettát,feküdjek,ez előfordulhat ilyenkor.Hétfőn meg hívjam fel délelőtt.Kicsit parázok,azért cak a 18.hétben vagyok!Segííítsééég!!!

  • UmiRita

    2009. január 02. péntek

    Hali Csajok!

    Végre túléltem ezt a mai napot! Mikor kell értem izgulni? Jövő7 szerdán! Annyira boldog lennék ha most összejönne! De értetek is nagyon imádkozom! Nekem ma is tök bulizhatnékom van! Úgy keltem ma hogy tök mennék valahova, vagy csak le a törzshelyünkre sörözni! Én szilveszterkor sem rugtam be 😀
    De ma sem szeretnék csak picit! Babacsi örülök hogy alakulnak a dolgaid! Szédülsz még? 🙂
    Kíváncsi lennék rád vörös hajjal! 🙂
    Puszika

  • babacsi

    2009. január 02. péntek

    sziasztok lányok! nem tudtam elöbb irni, tegnap nagyon rosszul voltam:) buli..jajaj, mostanában nem iszom.
    amugy nálunk fél ötkor reggel lett vége a bulinak, és utna még együtt voltunk, zt hiszm..:) annyit nevettük, egy vörös paroka a fejemre került( szöke vagyok), és a párom teljesen beindult, hogy ez milyen jol áll, vadito meg ilyenek, és festessem be a hajam, láttam rajta hogy nagyon beinditotta.) elgondolkodtam a hajfestésen, ugyis már változtatni akartam a hajamon:)
    szoval idáig még alakulunk, azt hiszem most nem szabad feladni…
    az jo hogymég csak 5-n kell menni dolgozni.. de ma sem vagyok tul l sajnos.. már 2 napja szédülök, tegnap még cigizni sem tudtam.. kávét nem birok csak kapuccinot iszogatok…
    sztem ez még az alkohomérgezés tünetet, de lehet hohy más van adologban.. mert a mellbimboim ugy fájnak, nem tudok melltartot felvenni. ez mitöl lehet?

    é naagyon örülök hogy nektek is jol telt a szilveszter, Kinga akkor teis tudod hogy miröl bezéltem, és az is jo hogy nálatok is alakulnk a dolgok.
    Ritus, Zsuzsi, értetek mikor kell izgulni? nekem 11-n.
    most le el dölnöm, nagyon szédülök.. irok majd még.
    sok puszi nektek.

  • Kata

    2009. január 02. péntek

    Sziasztok lányok!Merre van mindenki?Nem tom ti hogy vagytok vele kismamók de én már most alig tudok aludni éjszaka,felkelek pisilni mag sehogy sem jó feküdni,mintha kövek lennének a hasamban vagy mi,pedig még csak 17 hét 5 napnál járok.Rita merre vagy?Van valaki aki kb.ebben a hétben jár mint én?Képzeljétek nekem is volt egy kis barnázásom múlthét vasárnap,aztán elmúlt hála istennek.ezek a szívritmuszavarok már azért enyhültek,már csak néha van.Remélem elmúlik az is teljesen.Na megyek főzni,mindenki vigyázzon magára,puszilok mindenkit,írjatok sokat!

  • vizi zsuzsi

    2009. január 01. csütörtök

    hali.jo volt a buli.én már ma is mentem melozni14-22ig.alig vártam hogy vége legyen.holnap is és holnapután is éjszakára megyek.mi is fél 4kor feküdtünk le reggel alig birtam felkelni és menni dolgozni de tuléltem.babacsi remélem még minden ok.ritus te hogy vagy,
    ?mikor kell szurkolni?millio o
    pussz
    hát ez mi?????????biztos félrenyomtam.ráradt vagyok.jo éjt

  • UmiRita

    2009. január 01. csütörtök

    Hali Csajok!

    Kipihenve a szilveszter? Én most keltem fel 🙂 Kegyetlen jó volt sőtt nagyon jó buli volt, igaz korán hazajöttünk mert én szilveszterkor korán keltem, melóztam! A mai napot meg végigaludtam! 😀
    Babacsi annyira örülök hogy végre boldog vagy! Ez annyira jó érzés! Remélem a szilveszter is ilyen jól telt!
    Látod mi mondtuk hogy csak beszélgetni kell egy jót és a többi jön magától! Azért jó hogy van ez a blog! 🙂
    Reggel melózom! TI?
    Puszi

  • vizi zsuzsi

    2008. december 31. szerda

    drága babacsim ennek nagyon örülök látod spontán jön minden.most nem tudok irni vendégeket várok mindenkinek BUÉK.millio pusssz

  • kinga

    2008. december 31. szerda

    sziasztok Lányok! Sajnálom, hogy nem írtam nektek a napokban, de amikor csak tehettem olvastalak titeket! Babacsi, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy így alakult a tegnap este, és végre sikerül rendezni ezeket a dolgokat. (Hónapokkal ezelőtt nekünk is volt valami hasonló, vagyis nem ilyen, de a babatémáról volt szó, és egyszerűen nem volt hajlandó a férjem sem beszélni a dolgokról, így sokszor akkor én sem aludtam, csak sírtam. De aztán egyszer egy egész éjjel beszélgettünk, sé megoldódott minden, de ha az nem lett volna… Már akkor én is nagyon féltem hogy mi lesz velünk…) Ritus, nektek is nagyon örülök, én biztos vagyok benne hogy összejön a bab, mikor kell izgulni érted????? Annyira jó, hog ennyit vagytok együtt!!!! Mi már nagyon régen nem voltunk együtt… a hónap elején valamikor egyszer, de utána jöt ez a gyógyszer, utána meg az ünnepek nagyon rohanósan telt. Ennyi látogatás… Persze jó volt a családdal, meg sokat babáztam, mert sógoromék hozták a 3 hónapos picit, meg uncsitesómék a 8 hónaposat. Nagyon el voltam keseredve a hétvégén, és azért sem írtam nektek. Mert a férjem nagyon hülyén viselkedett a babalátogatások idején. Annyira rossz volt, úgy éreztem hogy még nincs felkészülve hogy gyerekünk legyen, meg olyan rosszulé éreztem magam, mert egy másik uncsim is terhes, és mindenkinek csak úgy becsúszott, mi meg már elvileg fél éve tervezzük a babát, és ezt mindenki tudja, de nekünk még nem jött össze, és ez szóba is került. Szóval hétvégén szomorkodtam, aztán meg hétfőn és kedden volt 2fontos vizsgám, és el is mentem egy barátnőmhöz, hogy legalább tanulni tudjak. Elvileg ma együtt leszünk, meg holnap is, ezt mondta, majd meglátjuk…
    Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!!! Na meg egy gyönyörű és egészséges babót is erre a boldog új évre!!!!!:)
    puszi

  • babacsi

    2008. december 31. szerda

    sziasztok! nincs itt senki.. gondoltam még bekukkantok, most végeztem a ház takaritással, meg salátákat csinálta meg csirkét és fasirtot sütöttem meg feldiszitettem a házat, meg elöpakolás, most itt ülök megfürödve, hajam vizes, fél ora mulva itt a vendégek.. kit érdekel? olyan boldog vagyok:)
    azt hiszem körmöt lakkozni már nem lesz idöm.. a lábam is olyan szörös mint egy jetié:)
    még megprobálok irni késöbb, nektek hogy alakul a napotok? sok puszika nektek, és köszönöm, hogy vagytok nekem:)

  • babacsi

    2008. december 31. szerda

    sziasztok! Ritus! sztem ezek után már sikerülnie kell nálatok is, ha pé-kor vagytok együtt.:9
    képzeljétek, mégiscsak megfogadta a tanácsokat és tegnap délelött probáltam beszélni a témárol,nem sok sikerrel sajna összevesztünk, aztán jöttek a barátaink, elmentünk bevásárolni szilveszterre, és kicsit oldodott a hangulat, jo sokat nevettünk.
    este olyn6 körül meg spontán szoba hozta a témát, hogy ne értsem félre nem bántani akart csak neki is görcsbe van a gyomra már honapok ota hogy nem tud akkor teljesiteni amikor én szeretném, és ez neki is nagyon nehéz., teljesen jot beszélgettünk, a végén már én is rájöttem hogy mi hiányzik neki, és ö is hogy nekem mi… közben elfogyott a mai estére félretett sör nagy része, én meg kádfürdöt csináltam, gyertyával, és begugobtunk a fürdöbe sörökkel meg cigikkel, és ott fagytunk meg a kádban kb 3 ora hosszatt és beszélgettünk, és ennek nagyon örülök mert végre nem a zenéröl beszélgettünk meg a korházro, hanem a sexröl meg rolunk meg a vágyainkrol, és meséltünk régi sexes élményeket, a régi kapcsolatokbol. aztán olyan dolgot is csináltunk, amit eddig nagyon utált.. ( na ezt most nem tudom ide leirni, mert félek hgy Vida Ági letilt:)
    na szoval jol elvoltunk, és annyi a lényeg hogy negyed kettökor aludtunk el, de még fel sem ébredtem és megint:) szerintem alakulunk.. csak be kell tartani a játékszabályokat amiket tegenap felállitottunk..konkrétan: én nem szomorkodok ha nincs semi, s ö meg megprobál jobban ráhangolodni, mert érzi is hogy gyogyul, ahogy a dokinő mondtza neki.
    szoval ennyi történt, de most nagyon boldog vagyok. nem csak azért mert sexeltünk, hanem legföképp azért mert megtudtuk beszélni a dolgokat:)
    majd még irok hogy mi van, de tudom hogy nekem kell jobban odafigyelnem, mert most tényleg nagyon sérülékeny állapotban van, nem is gondoltam hogy egy faszit ennyire megvisel, hogyha nem mindig áll fel.
    na puszika nektek,m st nem tudok többet irni, mert jön, nem akarom, hogy elolvassa,
    irjatok veletek mi van, ja és ebben a honapban már lekéstük a pé-t de egyáltalán nem bánom:) komolyan.
    irjatok még idén:)

  • UmiRita

    2008. december 30. kedd

    Hali Csajok!

    Babacsim most keltem fel és picit van időm írni meló előtt! Annyira sajnállak téged, de én a helyedben biztos megpróbálnák vele beszélni, mert ez késöbb a kapcsolatotoknak is véget vethet! Egy egészséges kapcsoplatban elengedhetetlen a szex szerintem! És előbb utóbb az lesz a vége hogy te másvalakinél fogod keresni amit a párod nem kap meg és akkor vége is a kapcsolatotoknak! Beszélj vele szerintem mond el neki hogy ez neked így nem jó….
    Én nem is tudom mit csinálnák a helyedben, én meghalnék ha heti 2 szer minimum nem szeretkeznénk, de ez az ünnepek alatt most több volt!
    Nálunk jó mert a férjem nagyon sokszor kíván engem és ez jó érzés, mert azt jelenti hogy mégmindig vonzó vagyok a férjem számára, 4év után is! :))))
    Hát én nagyon remélem hogy összejött a babó! Ebben a hónapban most tényleg kitettünk magunkért! És én nem figyeltem a ciklus.hu-t mi csak azért szeretkeztünk ennyit mert jól esett én nem a babó miatt! :)))
    De remélem valami összejött! 24.-én volt állítólag pé-m de pont aznap nem voltunk együtt, előtte 1 nappal és utánna meg minden nap!
    De most mennem kell melóba, este jövök!
    Puszi

  • babacsi

    2008. december 30. kedd

    sziasztok! Zsuzsi nagyon köszönöm a vigasztalo szavakat.. én sem tudom miért ilyen… már teljesen ki vagyok agyilag.. féltem a kapcsolatunkat, és már nem tudok többet tenni érte… néha ezt érzem.
    nálam most tetözött ez az érzeés.. tegnap szinte könyörögtem neki hogy legyünk együtt, de semmi, mert fáj a torka meg a gyorma meg ilyenek. persze lehet valaki beteg, de mindig akkor amikor én akarok szeretkezni? az egyik barátom erre azt mondta hogy téves betegségtudata van…( mert hogy az andrologus ota ilyen).
    tegnap este nyugtatoval aludtam el..egyszerüen nem jo lvagyok. kedvetlen vagyok és sokat hányoi, beteg a szivem, de ezt már mondtam lehet nektek, és most egy hete kb alig alszom, oyan szivritmuszavarom van..
    de ezekröl nem is hiszem hogy tud..
    mivel az eü-ben dolgozom, igenis tudom hogy a lelki bajok kihatnak a testre.
    nagyon szeretnék vele beszélni ezekröl, de sokszor nem lehet, most meg megvárom hogy elmuljo a szilveszter, nem akarom a hangulatot rombolni itthon még jobban.

    ha valamelyötök volt már ilyen helyzetben, segitesetek, agyjatok tanácsot, lécci.
    de ne azt hogy beszéljük meg.. nem jön be..
    tudjátok most elöször 2 éve azt érzem, bárcsak ne legyek terhes…

    na de nem nyafogok tovább, mert még elbögöm magam, olyan jo hogy itt vagytok nekem, attol is félek hogy egszer majd nem lesztek.. igazi barátnöim lettetek:) szeretlek titeket igy ismeretlenül is..
    és nagyon nagyon szurkolok nektek baba ügyben..komolyan..
    majd még irok. sok puszika

  • vizi zsuzsi

    2008. december 29. hétfő

    drága babacsim átérzem amit irtál és nagyon sajnálom.nem tudom ezt miért csinálja.fél valamitől?vagy mi van?nagyon sajnállak.ha beszélsz vele ird meg mit mondott miért ilyen.ritus remélem a tegnapi sok sok adag nemveszett kárba.:)kinga mi van veled?irtam zorkának vagyis küldtem képeslapot de arra se reagált nem irt visssza hogy megkapta e vagy elolvasta e.nemtudom.na pussz.joéjt

  • babacsi

    2008. december 29. hétfő

    sziasztok!
    most kelltem fel,szomoruan közlöm, hogy semmi nem történt köztünk tegnap sem… pedig jo hangulatban voltunk, de ö inkább tv-t nézett, és mikor mondtam hogy nekem lenne kedvem,m azt mondta , igazam van, és ennyi.
    na gondolhatjátok milyen jo éjszakám volt, és ráadásul a babárol is lemaradtunk.
    bár erre azt mondja nem szeret idözitésre d..ni…
    na szoval velem ennyi van, most meg megyek be dogozni 9re akorházba, ugy terveztem nem maradok sokáig, de asszem hazajönni sincs kedvem, olyan megszégyenülten érzem magam…

    tegnep megbeszéltük a barátokkal hogí mi lesz a kaja szilveszterkor meg ilyenek, biztos jo lesz, bár most ne vagyok buihangulatban..
    na puszi nektek, és gratula zsuzsi. és ne is figyeld a pé-t, van akinek ez jön be)
    Ritus nagyon puszilak., tudjátok, most ugy megölelnélek titeket:)

  • vizi zsuzsi

    2008. december 28. vasárnap

    hali.ma mi is eggyütt leszünk asszem.nálunk is lesz buli szilveszterkor mégis eljönnek sőt még mikor mondtam akkor is akartak még jönni ugyhogy10-11en leszünk.bizti jo lesz.én nem tom mikor lesz pém.majd ritus szoritok hogy végre összejöjjön.millio pusssz

  • UmiRita

    2008. december 28. vasárnap

    Babacsim!

    Milyen buli van nálatok? Akkor ma hajrá!Tök jó lenne ha ez a hónap mindenkinek csupa jót hozna! ( Pocaklakót)
    MOst értünk haza a biliárdból, csinálok pattogatottkukit és megszeretem a férjemet!
    Puszillak

  • babacsi

    2008. december 28. vasárnap

    sziasztok! Ritus ez tök jo:)
    nálunk most buli van:) már megint,
    nekem meg ma szur a jobb oldalam, ésmég van olyan váladék:) azt hiszem ma együtt leszün:) reméelm ez a honqp mindenkinek csak pozitiv lesz:)
    űsok puszika
    többiek hol vagytok?

  • UmiRita

    2008. december 28. vasárnap

    Hali Csajok!

    Hát nem hiszitek el mi történt! Remélem tényleg tegnap volt pé.-m ahogy éreztem, tegnap nem tudom mi volt a férjemmel! Együtt voltunk tegnap délután, utána este elmentünk nosztalgiabuliba éjjel amikor hazajöttünk megint együtt voltunk és ma reggel is! Remélem ebben a hónapban már végre összejön a baba! Már azt is kitaláltuk mi lesz a neve ha fiú lesz és mi ha lány! :)))
    Nálatok mizujs? Holnap én is megyek melózni! Már most utálom reggel 4kor felkelni! :(((
    MOst megyek főzni, csinálok kis milánóit meg májgombóclevest! 🙂
    Pusz

  • babacsi

    2008. december 28. vasárnap

    haliho lányok!

    Ritus mindent bele a bevetésekkel.. irigyellek:)
    mi csak 2x voltunk, de még ez jobb mint a havi 1 átlag..
    majd kiderül mi lesz.
    én holnap már megyek dogozni kicsit, nem sok kedvem van hozzá.
    Kinga nagyon eltüntél… és Zorka, nem is tudja hogy hiányzik….
    Zsuzsi..
    szerintem jok az ilyen házibulik, csak nálunk van mindig mert az össze többi haver panelba lakik és ott nem férnénk el:)

    én most keltem fel, jo sokat alszok mostanában. ja Ritus, miböl tudod hogy tegnap volt a pé-d? neked is vannak jelek? mert nekem ugy volt hogy 27-re mondta de 25-n volt a tojásfehérjés váadékom, ami azota csökkent, szeritem akkor vot.

    puszi nektek..
    irjatok

    kinek mikor kell drukkolni. nekem majd jan 11-n

  • UmiRita

    2008. december 27. szombat

    Hali csajok!

    Végre itthon a melóból, azt hitem soha nem érek haza, hosszú volt ez a mai nap! Nálunk sem maradt sok minden a karácsonyi kajából! :))) De ennek az az eredménye hogy minden tökéletes volt!
    Mi majdnem szinte minden nap együtt vagyunk, most is készülök valami női bevetésre :))))
    De előtte elmegyek fürcsizni, megiszok egy sört 🙂
    Mi lehet ma megyünk buliba, nosztalgia lesz! Imádom a nosztalgia bulit! Nálunk elvileg 24.-én volt pé, de én úgy érzem hogy ma van! :)))
    Na később jövök! Puszillak titeket

  • vizi zsuzsi

    2008. december 27. szombat

    hali.ja vége a karinak.mi is hivtunk pár munkatársat de még nem bizti hogy jönnek.szilveszterkor is dolgozom17ig elsején meg megyek 14-22be.tök rosssz lesz.remélem nem lesznek sokan.lakásmegovást nem tudok.szerintem ahol sokan vannak ott nem is lehet megcsinálni.majd utána a takaritásnál nem irigyellek.pussz

  • babacsi

    2008. december 27. szombat

    sziasztok! jol sikerült tegnap a koncert amit a páromék csináltak, most kelltem fel még csak:) nm vagyok másnapos szerencsére.
    ti hogy vaytok? vége a karácsonynak…. már szerencsére elfogytak a jo hizlalo ételek ,csk pár süti van még itthon:)

    ti mit csináltok szilveszterkor? nálunk házibuli lesz, jo sokan leszünk.
    van valami ötletetek lakásdiszités és lakás megovására?

    itt az ünnepek alatt olyan keveset irtunk, azért talán nem tüntök el ugye? hiányoztok.

  • vizi zsuzsi

    2008. december 26. péntek

    hali,látom mindenkinek jol telik a karácsony.én is dolgozom vasárnap.további jo pihit.pussz

  • babacsi

    2008. december 26. péntek

    sziasztok! Ritus! sajnálom, hogy meloznod kell holnap, én már az idén nem dolgozom, hála a jo kis beosztásomnak, d persze még be kell mennem holnap meg hétfön is mert nem végzünk a korlapokkal sajnos akkor bünti lesz.
    mi voltunk szerdán meg ma együtt, elvileg holnap van pé-m de tegnap volt oyan tojásfehérjeszerü váladék, ami akkor van mikora pé is. majd meglátjuk, de most inkább kiváncsi vagyok milyen eredménye lesz a páromnak január 9-n megyünk leadni az anyagot.
    ma este fellépnek itt Kaposváron az egyik jo kis rock kocsmában, biztos jo lesz, nagyon szeretem a zenéjüket, meg minden zenét, de most hogy magamra maradtam 2 orára, jol elvagyok a borommal, körömlakkommal meg Jimmyvel és Cserhátival..
    ez van:) de persze szeretem az ac/dc- t is, mindeevö vagyok.
    most jo igy:)
    remélem ez a honap mindnyájunknak jo hirt hoz:)
    én január 11-n fogok megbetegedni vagy nem:) ha akkor igen, és a párom eredméyne se javul, visszamegyek a dokihoz hogy jöhet a mütét, amit lemondtam oktoberben a laparoszkopiás méhátfuvást..

    sokat gondolok rátok, mindenire, ha van kis idöm, mindig nézem hogy irtatatoke-)
    irjatok, mert hiányoztok és fontosak vagytok nekem:)
    sok puszi nektek.

  • UmiRita

    2008. december 26. péntek

    Szia Babacsim!

    Nálunk is nagyon jól sikerült a Karácsony, de én már holnap melózok, semmi humorom, főleg hogy ilyen sokat együtt voltunk a férjemmel és visszaszokni a 7köznapba :((
    Mi nagyon sokat voltunk most együtt így és remélem meg is lesz az eredménye! Nálam 24.-én volt a pé.- a cikus. hu szerint, de nem igazán foglalkozok azzal amit az ír!
    Hát további jó karizást, holnap jövök!
    Puszi

  • babacsi

    2008. december 25. csütörtök

    sziasztok! ma voltunk a szüleimnél Köröshegyen, a növéremék is ott voltk, jol bepálinkáztunk, LÁNYOK ARANYOSK VOLTAK.
    most értünk haza, nagyon álmos vagyok, kaptam a páromtol egy rattan dobozkák abba tudom tenni a gobleineket meg a fonalakat én meg vartam neki egy képet a kutyánakat gobleinbe kivartam nagyon örült neki nagyon szép is lett.
    ja ma van apé-m, de azt mondta szerinte 27-n lesz, sztem csak nem akar vele lenni,de én ezzel már nem is törödök. nagyon jo nektek hgy karácsonykor is abo gyáráson vagytok. mi meg most itthon vagyunk, pihi, kaja joidö és semmi nem történik, pedig ma lehetne, tudom , minden tünetem erre vall, de szerinte higyjünk ciklus.hu-nak ez hülyeség.
    nem tudom mit gondoljak..
    biztos nálatok jol sikerül a karácsony..
    és nagyon sokszor puszillak titeket.

  • UmiRita

    2008. december 25. csütörtök

    Hali Csajok!

    Na hogy telik a kari? Mit tojt a Jézuska? mi nagyon sok mindent kaptunk és dolgozunk a témán is, az a legjobb a kariba :))))
    Meséljetek nálatok hogy telik? Pusz

  • kinga

    2008. december 24. szerda

    sziasztok Lányok! Nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek!!!!
    Én is sütök-főzök, ma korán is keltem, hogy végezzek, mi holnap korán reggel indulunk Egerbe a szüleimhez, 26.án meg sógoromékkal karácsonyozunk, és hozzák a picúrkát Debrecenbe most 3 hónapos:) 2 nap múlva vége a gyógyszerszedésnek, aztán végre összebújhatunk mi is! Most rohanok, de gondolok rátok a ünnepek alatt!sok puszi Mindenkinek!

  • UmiRita

    2008. december 24. szerda

    BOLDOG KARÁCSONYT CSAJSZIJAIM!:)))))
    Kívánom hogy legyen szép a karácsonyotok! i megyünk anyáékhoz bajára! PUsz

  • babacsi

    2008. december 24. szerda

    Sziasztok!
    Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kivánok!!
    mi most keltünk fel, kicsit elaludtunk, korábban akartam,mert még 4 féle ételt meg kell csinálnom, és 2kor meg megyünk a sogornmékhez, nem tom hogy fogunk végezni, de a párom tegnap délután is segitett, nagyon ügyes a konyhában:)
    ma reggel voltunk gyütt végre ma vagyok a 10. napon, de az a baj hogy nem volt jo.. legalábbis mire jo lett volna, vége lett, és ilyen még sose volt velem.. mondtam nektek hogy félek töle hogy most meg én esek át a másik oldalra…., pedig szeretem, de nehéz kiszmitani hogy mit mikor akar, és nem sok idöm van ráhangolodni.. na a panasz is meg volt máa.. puszika nektek.

  • vizi zsuzsi

    2008. december 23. kedd

    hali.én végre nem dolgozom csak ma éjjel utána meg vasárnap megyek.én is elkezdtem főzni huslevest fasirozottat csirkemellet sajtos szosszal tésztával sülthust halat meg még félig készitettem el egy pár kaját.sütit nem sütöttem ugy vettünk mert nincs rá időm ugyanis ma éjszakázom holnap még fözök ami félig van kész pihizni is akarok hogy ne legyek olyan fáradt hisz tegnap is éjszakáztam és 4kor aludtam el reggel 8kor meg nagy örömömre felébresztett a reni utána boltba voltunk igy most 4ig tudok még egy picit pihizni.akivel nem találkozom nagyon boldog karácsonyt kivánok nektek.jo pihit majd találkozunk.pussz

  • Kata

    2008. december 22. hétfő

    Sziasztok csajok!Képzeljétek sikerült a diós bejglim!!! 😆 Ja és finom is lett! 🙂

  • babacsi

    2008. december 22. hétfő

    sziasztok! bocsi hogy nem irtamtegnap, pedig olvastakak titeket, de nem voltam jo passzban, minthogy már pár hete nagyon nem vagyok.deeeeeeeee, ma valami jo is volt, a korlapokkal lassan végzünk a melohelyen szerencsére.
    525 korlapot kell ujra megcsinálni, 3-n vagyunk rá, és már 105 van juhé, mert hogy dec 31 a határidö…
    én ma estih bent voltam megint, ma csináltam 43-t, holnap még nekem van 25 és jövök haza és ha jol megy már talán nen mkell bemennem ez miatt. csak ünnepek közt kell bemennem, mert én leszek az ügyeletes vezetö..

    amugy nem történt semmi, most fürödtem, nagyon fáj a vállam a sok gépeléstöl ( reggel 10-töl este 7 ig ültem a gép elött és kodokat irtam) csak cigizni mentem ki..
    ti hogy vagytok? tegnap végre megvettük a kajához valaot.
    én csak gombocos káposztát csinálok, meg sütiket. sos kiflit meg zserbot meg kokuszgolyot meg tarka barka sütit meg sajtos pogit, hozzánk most nem jönnek vendégek, tavaly volt a családom.. most mi megyünk Köröshegyre ott laknak a szüleim, a nővéremék is oda jönnek ők Nágocson laknak.
    ezeket a finomakat oda viszem meg a párom nővéréékhez de ők csak két utcára laknak, ja meg fasirtot is kell.. na sok dolgom lesz holnap délután ( reméelm holnap eljöhetek 4kor) legalább.
    szerdán meg fadiszités takaritás és a sütik..
    uhhh jo ez a december én már szertnék tul lenni az ünnepen, de csak ezek miatt.
    látszik hogy egész nap a gép elött ültem, most sem tudom abvbahagyni.
    de sajnos másrol nem tudok irni, semmi nem történt.
    irjatok, ti hogy vagytok?
    puszika kiért mikor kell irzglni? értem szerintem nem kell.
    én ma vagyok a 7 napon. nem mérem a hömet mert reggel mindig elfeljetem ,felkelni is alig tudok ugy meg nincs értelme hogy néha eszembe jut néha meg nem, a párom azt mondja ragasszama telefonra igyreggel a kezembe kerül:)

  • vizi zsuzsi

    2008. december 21. vasárnap

    hali.ritus voltál buliba?babacsi hát nem irigyellek de amikor multkor buliba voltatok akkor azt mondtad jo volt meg utána is.hát menjetek el és utána beszéljetek egymással még akkor is ha beittatok.tudod részeg ember igazat beszél..hátha ugy felszabadultabban tudnátok beszélni egymással.kinga van fiuja a diának de sose 2en vannak hanem otta barátnöje is és azmiatt nem kell hazudnia igy is megvan mondva neki hogy fél5re itthon legyen de most nem engedem le egy ideig talán tanul belőle hisz már annyiszor megigértettem vele hogy ne hazudjon de hát akkor is .kiváncsi vagyok most nem mondott e el minden k..nak msnen a barátainak.mert akkor nem is tom mit csinálnék.jo éjszakát pusssz

  • UmiRita

    2008. december 21. vasárnap

    Hali Kinga!

    Te aztán nem sajnáltad a mondókádat! Ti most hol laktok amúgy hogy mondtad januárban talán különköltöztök? Mi most voltunk 1évesek az új házunkban!
    Nekem elvileg 24.- én van pé.-m, de majd kiderül, azért rajta vagyunk a témán ezerrel!
    :))) Nálunk jó volt a céges, csak az a baj, hogy nem volt ott mindenki!
    Majd januárban kiderül hogy mit hoznak az ünnepek!:)) Igen tényleg mintha kicseréltek volna mióta dokinál voltam! Kicsit máshogy látom a dolgokat, és máshogy is állok hozzá! Ma este egyedül leszek itthon, a férjem megy az ő cégbulijukba! De még lehet hogy elmegyek, hogy ne legyek egyedül! Nem szeretek egyedül itthon lenni 🙁
    Most megyek iszok egy sört hátha felkelek tőle! 😀
    Pusy

  • kinga

    2008. december 21. vasárnap

    ja és azt majdnem elfelejtettem, hogy pénteken kihozták a csempénket, végre!!! És karácsonyig le is csempéznek! Már nagyon várjuk a költözést, lehet hogy január végén már onnan írok nektek. És a karácsonyi ajándékunk, a lámpák is megérkeztek, már alig várom hogy felszereljék őket…puszi

  • kinga

    2008. december 21. vasárnap

    sziasztok Lányok! bocs hogy nem jelentkeztem, az elmúlt napokban elég rosszul éreztem magam, fejfájás, a hasam is görcsölt, meg mi is voltunk karácsonyi buliban a férjemmel. Sajnálom a hörcsögöket, és így egyszerre mindkettő:( Babacsi megértem, hogy rosszul érzed magad. Nekem is kell, hogy érezzem, hogy ő akar engem, meg hogy szeretget és érezzem hogy fontos vagyok. Én is akkor kívánom őt nagyon! Egyáltalán nem beszélhettek erről? Mert szerintem ez nagyon fontos, biztosan nem tudja hogy neked ez mennyire rosszul esik, és csak ezen a hormonügyön szomorkodik. Neked is biztatnod kell, hiszen nem is a baba a lényeg, hanem hogy ti ketten boldogan együtt legyetek. Ezután meg jönni fog az a baba is, meglátjátok. Csak sokat legyetek egymással, szervezzél valami programot, hogy ne csak otthon üljetek, hanem tényleg együtt legyetek, egymással foglalkozzatok. Beszélgessetek, nevetgéljetek, meg a klarácsony is jó alkalom hogy szeretgessétek egymást kicsit. Aztán hátha így közelebb kerültök egymáshoz, és akkor a többi is könnyebben jön majd (a babuci is)! remélem megoldódnak ezek a dolgok! Gondolok rátok! Zsuzsi, ez nagyon rossz, hogy hazudik. Bevallott, amikor beszéltetek? És mondott valamit mentségül. Lehet, hogy azért van, mert nem mer neked igzat mondani, nincs fiú a dologban? Végülis már nagylány, és szerintem ketteseben beszélgtnetek kéne lányos dologkról, vagy csak ketten elmenni valahová, hogy érezze, hogy te is másként kezeled, mert ő biztosan tudja hogy ő már felnőtt nő, még ha valójában te tudod hogy mennyire kicsi még! Így hátha nagyobb bizalommal fordul majd hozzád, olyan dolgokat is elmond majd amit eddig úgy gondolt hogy úgysem értenéd meg, és nem fog hazudni sem többé! Mesélj neki arról, hogy te milyen voltál ennyi idősen. Nagyon szép volt Dia a táncversenyen! Remélem, hogy rendeződnek ezek a dolgok köztetek! A babakérdésben pedig én is úgy döntöttem, hogy nem idegeskedem rajta. Kicsit elszomorodtam, hogy ebben a hónapban nem lesz semmi a gyógyszer miatt. Már régen voltunk együtt és még egy hétig biztosan nem is leszünk, a karácsonyi látogatások miatt, előtte meg még tart a gyógyszer. Beszéltem az uncsitesómmal, már a 17. hétben jár, hamarosan kiderül, hogy kisfiú vagy kislány. Nagyon örülök nekik! Korábban azt reméltem, hogy majd együtt leszünk terhesen, meg együtt sétálunk a babákkal, de nem akarok szomorkodni, majd lesz olyan is:) Amúgy tegnap volt pé-m, és most éreztem is. Rita, te sokkal vidámabb vagy amióta a nődokinál jártál.:) Ennek nagyon örülök, csak optimistán:) Ez is nagyon fontos a babatémához, meg az nagyon jó hogy most párod kipihentebb lesz:) Drukkolok nektek,. aztán várjuk a híreket!!!:) Akkor karácsonyi bébi lesz???!:)
    Hú kicsit sok lesz ez már, majd még írok,
    puszi mindenkinek! és jó készülődést!:)

  • UmiRita

    2008. december 21. vasárnap

    Hali Csajok!

    Most van időm írkálni picit, tegnap cégbuliban voltam, meg időm sem volt hogy írjak! Babacsim, nem mind a ketten leszünk szabin! Csak a férjeméknél van leállás, nálunk nincs! Én attól ugyan úgy megyek dolgozni! De én nem szoktam úgy elfáradni, csak az a jó hogy í férjem kipiheni magát és több ideje lesz rám! 🙂
    Zsuzsi, én nem is tudom mit csinálnák a helyedben ha hazudozna a lányom! Igazándiból most van a kamasz időszakban, ilyenkor kell nagyon odafigyelni rá, mert könnyen belelehet vinni a fiatalokat a rosszba! Engedd el a barátaival, de kösd feltételhez! Mondjuk h. mikorra kell hazaérnie, ha nem tartja be 2hét szobafogság…..! Hidd el ez működni fog, legyél engedékenyen szigorú!
    Igazándiból nálam elvileg a ciklus.hu szerint pont 24.-én van pé.-m, de majd kiderül:)))
    MOst megyek! Pusz

  • babacsi

    2008. december 21. vasárnap

    Sziasztok!
    Zsuzsi ez nálam ugy müködik, hogy ha látom azt hogy engem is akarnak, akkor én mindig kivánom, jo a kedvem, érzem hogy fontos vagyok, de miota ( már tul régota ) igy vgyunk, egyr rosszabul vagyok.. nem is a sex hiánya hanem hogy talán nem kellek, és ez nagyobb probléma mint hogy beteg., szerintem ez is agyban döl el, de ezt ha megondanám, tuti nagyon összevesznénk, hogy én nem értem meg..
    e eddig nem is tudta hogy alacsony a hormonja addig volt mindig kedve.. lehet hogy már csak én nem kellek. nagyon szar igy élni, mindig erre gondolok…
    ma reggel volt az elsö 9 napja hogy együtt keltünk, mindjéárt megíünk bevásárolni..amugy, és probáltam odabujni, dem eröszakosan, erre egy nagy fujtatást kaptam, és fel kellt mellölem.
    na gondolod mit érzek.. ha egyedül lennék, már elástam volna magam, vagy sirnék.. szoval nem tesz tul jot ez igy az önbizalmamnak.
    nagyon ramatyul érzem magam.