A terhesség első jelei

Alighogy a baba megfogan rohamos változások indulnak meg a szervezetedben. Te erről semmit sem tudsz még 1-2 hétig, azonban napról napra nagyobb az esélye, hogy a terhesség első gyanújeleit megérzed.

A terhesség első jeleiA terhesség első jelei az ún. gyanújelek, amiket más is okozhat, de akár terhesség is lehet. Általában ezek jelentkeznek a legkorábban. Ilyen tünet a hányinger, az émelygés, a szagundor, ha hirtelen megkívánsz valamit vagy éppen undorodni kezdesz tőle. Állandó pisilhetnék és fokozott fáradtságérzés is jelezheti a pocaklakó jelenlétét. Gyakori, hogy bizonytalan alhasi panaszok társulnak a tünetek mellé: úgy fájdogál a hasad, mintha „meg akarna jönni”, ez akár az egész első harmadot végigkísérheti. Később állandó éhségérzet és szomjúság is csatlakozhat a tünetekhez.

A valószínűségi jelek közé tartozik a mellek érzékenysége, megnövekedése, akár még néhány csepp előtej is megjelenhet. A mellek megduzzadnak és a bőr alatt előtűnnek a kék erek. Ide tartozik a menstruáció elmaradása is. Mire ez bekövetkezik, a terhesség már 4-5 hetes, azaz a pici legalább 2-3 hete beköltözött. Előfordulhat, hogy pár csepp vérzést tapasztalsz a menstruáció idején, de ez normális jelenség.

A terhesség biztos jelei: a pozitív teszt, melyet a menstruáció elmaradásakor már érdemes elvégezni, majd pár nappal később megismételni. Álpozitív eredmény nincs, azaz, ha megjelent a két csík, akkor ott baba van, más kérdés, hogy sajnos előfordulhat, hogy felszívódik (amióta a nők szinte a fogantatás pillanatától nyomon követik terhességüket, pontosan lehet tudni a felszívódások, vetélések arányát, ez nagyjából 11%).
Biztos jel még a szívhang is, amelyet a 6. héttől lehet kimutatni.

Ha pozitív lett a teszt, 1-2 hetet érdemes várni és utána felkeresni az orvost, mert kb. a 6. héttől van szívhang.

Így néz ki egy 8 hetes magzat az ultrahangon:

    Ha kérdésed van, először olvasd el ezt a cikket, hátha megtalálod benne a választ! 2008. augusztus 15-től csak azokra a kérdésekre válaszolok, amikre a válasz nincs benne ebben a cikkben!
About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

2 051 Comments

  • Kitti

    2017. április 11. kedd

    Azt szeretnèm kèrdezni hogy 3napig volt meg a menszeszem de nincs semi jele a terhesègre kőszőnőm a választ

    • Gabi

      2017. április 18. kedd

      Terhességre abban az esetben lehet gyanakodni, ha a vérzés enyhébb, mint a megszokott és 3 napon belül elmúlik. Ha bizonytalan, ettől függetlenül érdemes csinálni egy terhességi tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

      • Kinga

        2020. február 05. szerda

        Szia.Kérdezném,hogy egy hónapja nem jött meg,most szültem három hónapos a kislány ma elkezdet fájni a mellem,meg fáj a hasam alja,azt hozzá teszem,hogy nem szoptatok hanem tápszerezik a kislány.December elején voltunk egy alkalommal a párommal mikor nem figyelt oda,másnap viszont olyan volt mint a menstruáció és háromnapug tartot,na onastol kezdve nem jött meg,csináltam két tesztet mind a kettő negatív lett.

        • Gabi

          2020. február 16. vasárnap

          Szülés után, még ha nem is szoptat az anyuka, több hónap is eltelhet, amíg egyáltalán újra rendszeressé válik a ciklus. Viszont mivel ezt előre nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy mikor történik először peteérés, védekezés híján bármikor lehetséges, hogy újra teherbe essen. A negatív tesztek ellenére teljesen biztosan nem lehet kizárni a terhességet. Ha bizonytalan, érdemes néhány nap elteltével újabb tesztet csinálni, lehetőleg reggeli első vizeletből. És ha nem terveznek még kistestvért, mindenképp érdemes valamilyen (hatékony) védekezési mód alkalmazásában megegyezni. Akár óvszer, akár nőgyógyász által felírt hormonális fogamzásgátló

  • Dorka

    2017. április 05. szerda

    Marcius 27 en volt mesim es aprilis 1 en mult el, de viszont 2 an egyutt voltam a ferjemmel es ki szakadt a gumi mikor ki vette akkor latta hogy ki szakadt! Lehetek terhes? Van mar egy kislanyom 2 eves!

    • Gabi

      2017. április 10. hétfő

      Igen, lehetséges a terhesség, mivel gyakorlatilag a védekezés nem valósult meg. Néhány nap múlva már érdemes terhességi teszttel próbálkozni, célszerű lenne reggeli első vizeletből csinálni.

  • manoka188

    2017. március 22. szerda

    Jó estét. Érdeklődni szeretnék mert a kisfiammal mikor terhes voltam semmi tünetem nem volt csak a vegen csaszarral született. Most pedig kb 6-7 hetes terhes vagyok dokihoz csak majd 2 het mulva kaptam idópontot. Termeszetes ha neha picit szurkal az alhastajeken hol itt hol ott neha ha köhögők vagy hirtelen mozdulok vagy ha kényelmetlenül ülök? Ezen kivül neha emelygek a folyasom teljesen normalis fehér szinü

    • Gabi

      2017. március 27. hétfő

      Igen, ezek teljesen normális tünetek.

    • Bianka

      2017. március 31. péntek

      Szep estet Dr No.
      Megszeretnem kerdezni hogy nekem marc 17-en jott meg es 3 napig tartott ami nem volt eros mestruacio . Marc 20. Ota nagyon fajnak a melleim meg vannak duzzadva ma csinaltam tesztet de negativ volt ez lehet terheseg ? Koszonom a valaszt !

      • Gabi

        2017. április 03. hétfő

        Ha általában ennél erősebb vérzés szokott jelentkezni menzeszkor, és több napig is eltart, akkor még szóba jöhet a terhesség. Ha továbbra is terhességre gyanakszik, érdemes a tesztet megismételni, lehetőleg reggeli első vizeletből.

  • Kriszta

    2017. március 14. kedd

    Tisztelt doktorno.4- honapja voltam a paromal egyut utolag,es egy kicsivel tob mint egy honapja kemenyseget erzek a hasamban es neha leginkab etkezes utan apro mozgolodast erzek,a mestruaciom havonta rendesen meg jon semi szokatlan nincs bene.etvagyom sincs se nem vagyok kivanos se hanyinger vagy ehhez hasonlo,de sokszor kinoz egeto erzes a gyomrom es a torkomban.azt szeretnem meg tudni h fenal h terhes vagyok.koszonom.

    • Gabi

      2017. március 20. hétfő

      A leírt tünetek nagyobb valószínűséggel utalnak erős bélmozgásra, mint magzatmozgásra. A gyomorégés is jelentkezhet terhességtől függetlenül is. Viszont ha bizonytalan, és ha nem védekeztek, vagy nem biztos, hogy sikeresen védekeztek, akkor a terhességnek is van némi esélye. Ha bizonytalan, mindenképp érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulni.

  • Elena

    2017. január 23. hétfő

    Kedves Doktornő! Nem tudom hogy terhes lehetek e?! 8 napja késik, helyette barnázás van ami bár inkább csak a WC papíron volt látható, és a barnázás már a 3 nappal korábban jött, mint ahogy a menstruációnak kellett volna,csináltam két tesztet, ami persze negatív lett. Tünetem igazság szerint nincs,illetve amikor kellett volna meg jönnie, akkor görcsöltem. Fontosnak tartom még azt is el mondani, hogy utolsó együttlét után, rá két napra meg jött és rendes volt, azóta pedig nem voltunk együtt, és a védekezés megszakításos módszer volt, de igaz hogy egymás után többször is együtt voltunk.
    Válaszát előre is köszönöm!

  • Lizi

    2017. január 13. péntek

    Kedves Doktornő! 23 èves vagyok,most hagytam abba a fogamzásgátló szedèsèt( Mercilon ) ,fèl èvig szedtem. Miután abba hagytam rá kb 1hètre elkezdett a hasam görcsölgetni mintha ,,meg akarna jönni ,, èrzèsem van ,ès ez már majd 2hete hogy tart,emellett folyásom is van.. nem vèdekeztünk a párommal, bár a terhesség esèlyèt még korainak tartom! Ez a gyógyszer abba hagyásánal tudható be?

    • Gabi

      2017. január 16. hétfő

      Mindkét változat lehetséges. A tabletta abbahagyása után előfordulhat, hogy akár több hónapra is „összezavarodik” a ciklus, viszont az is gyakran előfordul, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után napokkal teherbe eshet valaki. Sőt, akár egyetlen kifelejtett tabletta miatt is csökkenhet a gyógyszer hatékonysága, így gyógyszer mellett is létrejöhet terhesség. Én mindenképp csinálnék egy tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

    • Viktoria

      2017. január 26. csütörtök

      Kedves doktornő.
      van egy 16 hónapos kislànyom. Rendszeresen szoptatom még éjjel is többször és fogamzàsgàtlót szedek. 6 hónapos kora óta rendszeresen menstruàlok és a gyógyszert is pontosan beszedem. Decemberben 22.én volt az utolsó menstruàcióm azóta semmi. Csinàltam ma délutàn egy tesztet de az negatív lett. Lehetséges hogy még nem mutatható ki a terhesség? Alhasi görcsök vannak hol jobban hol kevésbé mint az elöző terhességemnél. Vàlaszàt köszönöm

      • Gabi

        2017. január 30. hétfő

        Nem tudom, pontosan milyen fogamzásgátlót szed, a szoptatás mellett szedhető tabletták között olyanok is vannak, amelyeket szünet nélkül kell szedni, és a szedés során nem jelentkezik vérzés sem. Ezek általában nem is 21, hanem 28 db-os csomagolásban kaphatók. Mindenképp érdemes a betegtájékoztatót újra, alaposan átolvasni, mit javasol ebben az esetben. Kimaradt vérzés esetén általában nőgyógyászhoz célszerű fordulni.

  • Renáta

    2017. január 09. hétfő

    Tisztelt Doktornő! Szeretnék érdeklődni és tanácsot kérni ha nem baj! November 13volt utoljára vérzésem ami 6 napig tartott azóta semmi nem volt most január 13 án kellene megint megjönnie mert decemberben nem volt vérzésem igy már a 23 napja késik a menstruációm a 17 napon teszteltem napközben akkor negativ volt a teszt.Úgy 3 napja elkezdett a jobb mellbimbóm viszketni ma már meg már nagyon fáj mind a két mellem és érzékeny is a hasam és a derekam is nagyon fáj olyan mintha megakarna jönni. Azt szeretném kérdezni hogy ez most mitől van és hogy terhes lehetek e vagy a menstruációm fog megjönni és egyszerűen csak hormon problémám van? Válaszát előre is köszönöm szépen!

    • Gabi

      2017. január 16. hétfő

      Ha eddig pontosan jött meg, most viszont azóta sem, akkor elsősorban én is terhességre gondolnék. Ha közben nem jelentkezett mégis vérzés, mindenképp érdemes lenne újabb tesztet csinálni, lehetőleg reggeli első vizeletből. Vagy akár a teszttől függetlenül is nőgyógyászhoz fordulni, hogy kiderüljön, mi okozza a vérzés kimaradását.

  • Lizi

    2017. január 03. kedd

    Kedves Doktornő!

    Jelenleg 1 hetet késett a havi vérzésem, és mosterős alhasi görcseim vannak. Vérzésem is van, de szinte alig. A férjemmel babát szeretnénk, és már lassan egy éve próbálkozunk. Már van egy kisfiunk, aki alig 3 éves. Beteg lehetek?

    • Gabi

      2017. január 09. hétfő

      Ha a vérzés nem erősödött, és el is múlt 3 napon belül, akkor még szóba jöhet a terhesség. Ebben az esetben érdemes csinálni egy terhességi tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből. Viszont ha erős vérzés jelentkezett, esetleg azóta is tart és a görcsök sem enyhültek közben, akkor sajnos a vetélés esélye sem zárható ki.

  • Timi

    2016. december 16. péntek

    Sziasztok! 6. hetes terhes vagyok. 🙂 Most intenzíven jönnek az állapottal együtt járó émelygések, szédülések. Hányingerre tud valaki valami nagyon jót? Köszönöm a választ?

    • Gabi

      2016. december 19. hétfő

      Sajnos mindenkinél egyformán hatásos módszer nem létezik. Vannak szerencsések, akiket elkerül, de olyanok is, akik a terhesség teljes ideje alatt küzdenek a hányással, hányingerrel.

  • Eva

    2016. november 25. péntek

    udv! nem tudom at e ment a kerdesem.. azt szeretnem tudni.ha a ferjemmel kb harom hete egyutt voltunk,es azota most ket napja nagyon enyhe rozsaszines valadekom volt ami atment egy napja enyhe halvanypiros verzesbe lehetek e terhes,ha kozben hanyingerem emelygesem fejfajasom mellbimboerzekenysegem alhasi fajdalmam van ha hasra fexem mintha nyomna valami.. egyebkent nagyon vagyunk babara..

  • Eva

    2016. november 25. péntek

    udv! nekem olyan kerdesem lenne,hogy harom hete volgunk egyutt a parommal..jelentkezett nagy faradekonysag,hanyinger fejfajas.. azt ket napja menszihez hasonlo de nagyon enyhe verzesem van ami rozsaszines valadekkal kezdodott.. a hasam alja faj,mellbimbom erzekeny es hanyingerem van surun.. lehet e etrhesseg,mert nagyon vagyunk babara..?

    • Gabi

      2016. november 28. hétfő

      Lehetséges. Én mindenképp csinálnék egy tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből. Drukkolok!

  • Fodor Moni

    2016. november 24. csütörtök

    Szep napot doktor no volna egy kerdesem,nekem 21 napra van bealva a menzeszem es most mar 10 napja kesik de a hasam az faj mintha meg akarna jonni,nincs hanyingerem de az etvagyam az jobb lett vajon terhes vagzok egyebkent 35 eves es harom gyerekes anya vagyok es vedekeztunk a ferjemmel koszonom valaszat.

    • Gabi

      2016. november 28. hétfő

      Előfordulhat. A tünetek nem mindenkinél, sőt nem is minden terhességnél jelentkeznek egyformán, így ez sem zárja ki biztosan. Én mindenképp csinálnék egy tesztet, főleg, ha azóta sem jött meg.

  • Lili

    2016. november 22. kedd

    Jónapot! Egy olyan kérdésem lenne,hogy menstruálcio elött 1nappal csináltam egy tesztet és kijött a 2.csik is nagyon halványan viszont másnap megjöt viszont nem volt sok és nem is mondanám igazán élénk pirosnak (4napig volt) miután elmult csináltam egy tesztet és kijött nagyon halványan a 2.csík(ha lefénképezném nem látszana)és az alhasam is fáj még olyan mintha megint megakarna jönni.Szóval kérdésem az ,hogy terhes lehetek?

    • Gabi

      2016. november 28. hétfő

      Szerintem lehetséges a terhesség. A pozitív teszt nagyon ritkán téved. Ha bizonytalan, érdemes bejelentkezni nőgyógyászhoz.

  • Varga Regina

    2016. november 18. péntek

    Jó Napot !
    Azt szeretném meg tudni, hogy október 30 volt meg utoljara és most héten november 18-an meg jott megint de ugy hogy egész héten fejfájás, szàjszàrassàg, néha gorcsoles 1-2perces,és mell érzékenysèg és 2csepp barna folyás. Mikor meg jött folyamatos gorcsolés 4csepp barnas véres folyas az elso napom ! Köszönöm hogy elolvasta ! Viszlát !

    • Gabi

      2016. november 21. hétfő

      Ha a vérzés nem erős, néhány nap alatt el is múlt, akkor utalhat terhességre, ebben az esetben mindenképp érdemes csinálni egy terhességi tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

      • bianka

        2016. november 22. kedd

        Sziasztok en aszt szeretnem kerdezni hogy ha november 2 volt a mezim teljes 5napig es most van november22 es hanyigerem vann es emejgem de ma csinaltam tesztet es negativ lett lehet hogy terhes vagyok ?

        • Gabi

          2016. november 28. hétfő

          Teljesen nem lehet kizárni. Émelygés, hányinger nem csak terhesség miatt jelentkezhet, egy egyszerű gyomorrontás is okozhatja. Viszont ha bizonytalan vagy, a tünetek továbbra is fennállnak, érdemes egy újabb tesztet csinálni, mindenképp reggeli első vizeletből.

  • kriszti

    2016. november 07. hétfő

    Egy kerdesem lennem nem jott meg a menstruaciom 1 honapja es fel vagyok fazva akkor azé van ?

    • Gabi

      2016. november 14. hétfő

      Egy egyszerű felfázás nagyon ritkán befolyásolja a ciklust. Ha súlyos esetről van szó, azt mindenképp kezeltetni kell. Érdemes ezt a kérdést a háziorvossal is megbeszélni, de ettől függetlenül mindenképp érdemes lenne egy terhességi tesztet csinálni.

  • Vali

    2016. november 02. szerda

    Üdv.Doktor Nő!
    Szept.18an mult el a menzi, azota nem jelentkezett. Ma csinaltam egy tesztet, de egy csíkos lett. Ön szerint babás lehetek? Kremes folyasom van, emelyges is. Köszönöm.

    • Gabi

      2016. november 07. hétfő

      Ha időközben nem jött meg mégis, érdemes a tesztet megismételni, lehetőleg reggeli első vizeletből. Egyetlen negatív teszt alapján még nem zárnám ki a terhesség lehetőségét.

  • any

    2016. október 17. hétfő

    JO NAPOT BOCSANAT A ZAVAEASERT.LENNE EGY KERDESEM,A 6 IK NAPJA MAR HOGY KESIS A MENSZESZEM.PAROMMAL NAGYON SZERETNENK EGY KISBABAT.LEHETSEGES HOGY TERHES VAGYOK.KEREM VALASZOLJANAK MINEL HAMARABB

    • Gabi

      2016. október 17. hétfő

      Ha általában pontosan jelentkezik a menzesz, akkor valóban lehetséges a terhesség. Mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

  • Ivetka

    2016. szeptember 25. vasárnap

    Jonapot ……segitseget szeretnek kerni met nem tudom hogy most mit tegyek kesik nekem 2 napot es a mellem erzekenyek a hasamba szurgal es ugy gorcsol meg ha jone mem nekem lehet szamitani tethesegre

    • Ivetka

      2016. szeptember 25. vasárnap

      Ketlek titeket segitsetek nekem meg hamar teszteni vagy teszetejek inkabb most

      • Gabi

        2016. szeptember 26. hétfő

        Holnap reggel ébredés után javasolnám!

    • Gabi

      2016. szeptember 26. hétfő

      Ha egyébként nem jellemző a késés, én nem várnék. Érdemes reggeli első vizeletből tesztelni.

  • Hegedűs Anita

    2016. szeptember 24. szombat

    Kedves doktornő!
    Nekem szeptember 11-én kellett volna megjõnnie de eddig semmi. Kb 2 napja érzékeny a mellem és egy pár napja fehér folyásom is van. Nagyon fáradékony vagyok. Ahogy leteszem a fejem egyből alszok. 21-én csináltam egy tesztet délutáni időben ami negatív lett. Ez lehet terhesség?
    Válaszát előre is köszönöm.

    • Gabi

      2016. szeptember 26. hétfő

      Igen, lehetséges. Mindenképp érdemes lenne megismételni a tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.

  • Barbara

    2016. szeptember 13. kedd

    Doktorno!
    Nekem kerdesem az lenne augusztus 16.an mult el!7 napos mensim szokott lenni otnapos volt. Mielott megjon ket hettel elotte szoktam gorcsolni par orat enyhen. Most ez elmaradt . Kinnt voltam ausztriaba augusztusba 20.an a parommal egyutt voltunk 21.ugyszint szept. 3.an es 8.an. Is
    Harom napja gorcsolgetek de nem jon meg. Illetve undorodom a fozos kavetol. A cigi szagatol a kezemen. A bal mellem nagyon erzekeny. Ez lehet baba?

    • Gabi

      2016. szeptember 19. hétfő

      Lehetséges. Ha továbbra is késik a menzesz, mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet.

  • Henna

    2016. szeptember 11. vasárnap

    Köszönöm a vàlaszát és még csak anyit szeretnék meg tudni hogy meg volt a terheségiteszt persze a reggeli vizeletnél és az jöt ki hogy egy érös pirosz és egy halvány piros csik ez lehet pozitiv ??

  • Henna

    2016. szeptember 01. csütörtök

    Lehet e tergeség mestruácio idöben görcsöltem de semi nem jöt es az elöt két hétel a jobb oldarol a balba nyilalt es sok a görcsölésem ez lehet terhes vagyok

    • Gabi

      2016. szeptember 05. hétfő

      Igen, lehetséges a terhesség. Ha végül nem jött meg a vérzés, akkor mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet, lehetőleg reggeli vizeletből.

  • Lakatos Patricia

    2016. augusztus 23. kedd

    Kedwes Dr.nő!
    Én azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy lehet e terheség ha multhónap 15 kén menszi helyett 2 napig csak barna jöt de nem sok aztán egy napig halvány piros, ebe a honapba 15 kén pedig mikor pisilni mentem épp a wcpapiron jelent meg egy pici rózsaszin aztán semi nem jött 18-káig , 19 kén jöt egy pici barna azóta semi, de sürün kel pisilnem, és egy párnapja már hányingerem is wan sok mindentől , és persze szúrodik hasam is néha . Elöre is köxöm a válaszát!

    • Gabi

      2016. augusztus 25. csütörtök

      Igen, lehetséges. Mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet!

  • Era

    2016. augusztus 22. hétfő

    Kedved Doktornő! Azzal a kèrdèssel fordulok őnhöz, hogy a parommal babát szeretnènk. Ket hete kezdtünk el probálkozni. De most megjott a havi vèrzèsem parr nappal hamarabb. Barnasabb mint ahogyan eddig volt de más elváltozást nem tapasztaltam benne. Anyi kulombsèget meg, hogy eddig iszonyatos görcsöm volt a menzeszem alatt. Most meg semmi.lehet esely arra, hogy terhes vagyok ? Vagy az hogy megjott a menzeszem ez mar teljesen kizarja ? Elore is koszonom a valaszat

    • Gabi

      2016. augusztus 25. csütörtök

      Ha ez a mostani vérzés enyhébb, mint a megszokott, nem tart tovább 3 napnál, akkor még szóba jöhet a terhesség, ebben az esetben érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet.

  • Vivi

    2016. július 14. csütörtök

    Jó napot!

    Nekem lenne egy kérdésem.
    Csütörtök hajnalban meg jött a menstruációm kedden el múlt, de a hasi puffadás meg maradt előfordul hogy terhes vagyok??
    Mert néhány szag zavar,úgy érzem mindig enni meg inni akarok nagyon sokszor hányingerem van. Aggaaszt hogy mi lehet.

    • Gabi

      2016. július 25. hétfő

      Bár elhúzódó vérzés esetén kicsi a terhesség esélye, teljesen nem lehet kizárni. Ha továbbra is jelentkeznek a tünetek, mindenképp érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet.

  • zsanett

    2016. június 13. hétfő

    tisztelt dr nő, azal fordulok önhöz hogy depo povera fogamzás gátló injekciót szedek másfél éva de a napokban nagyon roszul érzem magam szédülök meg hányingerem van,menyi esélye van anak hogy megeshetek depo povera injekció melet

  • Renáta

    2016. május 26. csütörtök

    Jó napot kívánok! Kérdésem az lenne, hogy attól függetlenül, hogy minden jel meg van arra, hogy meg jön de 10 napot késik terhes lehetek-e? 3 hónapja vannak menstruációs zavaraim eddig mindig normálisan meg jött. Folyamatban van vizsgálat endokrinológusnal voltam és valószínű hogy pajzsmirigy túltengesem van csak még várom a vér eredményt. Tudom,hogy a pajzsmirigy okozhat menstruációs zavart, meg tesztet nem csináltam, de semmi más jel nem mutat arra, hogy terhes lennék.

    • Gabi

      2016. június 05. vasárnap

      A pajzsmirigy problémák valóban befolyásolhatják a ciklust, nehezíthetik a teherbeesést. Viszont a terhességet sem lehet 100%-osan kizárni. Ha bizonytalan, esetleg azóta sem jött meg, mindenképp érdemes csinálni egy terhességi tesztet.

  • anna

    2016. május 11. szerda

    Kedves doktorno , menstruacio utan egy nappal kozosultunk a parommal. Mi szeretnenk babat ugyhogy nem vedekeztunk .. Tegnap volt a hetedik napja ,hogy eggyut voltunk es tegnap eszleltem enyhe barna folyast ,viszont ma szeretkezes utan kozvetlenul vereztem egy kicsit .. tesztet meg nem csinaltam .. szoval azt szeretnem megtudni ,hogy normalis e a barnazas es a verzes ? Lehetseges ,hogy teherbe estem ? Koszonom a valaszat , tisztelettel Anna

    • Gabi

      2016. május 18. szerda

      A barnás folyás, enyhe vérzés utalhat a beágyazódásra is. Ha bizonytalan, érdemes csinálni egy tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből. De én megvárnám, hogy a következő menzesz jelentkezik-e időben. Ha késik, akkor tesztelnék.

  • Cilike

    2016. május 08. vasárnap

    Kedves Doktornő. 41. ciklusnap barna folyásom van, lehet késői peteéréstől, beágyazódástól vagy sima hüvelyi barnázás? 26. napon nagyon fájt a hasam, lehet akkor volt peteérésem, vagy beágyazódásom? A beágyazódás elején vagy végén szokványos a pecsételés? Terhesség alatt nem gond a barnázás? Van olyan terhes akinek az első hetekben nem feszül a melle? Ha egy terhesség felszívódik ott egyből kéne lennie vérzésnek? Azóta is ki kellene mutatnia a tesznek a csíkot, de negatív, vagyis volt egy szellem csikos tesztem, és az érzékenyebb teszt reggel meg napokkal később sem mutatott semmit. Pedig jó a teszt, van hogy valaki terhes és már két hét eltelt a peteéréstől, de a hcg mégis lassabban termelődik valamiért? Spontán peteérés megzavarhatja a ciklust? Az miért van, ha valakinek pl 27 napos a ciklusa, a végén van peteérése, de a ciklus nem nyúlik meg? Tehát peteérés előtti hetek hosszúak, de utána nincs semmi csak vérzés. Akinek hosszú a ciklusa de nem terhes az lehet peteérés elmaradásától? A hasszurka lehet cisztától? Egy hete vagy zsibbad a hasam vagy szurkál. Vérzés előtt viszont nem szoktam ilyen sokáig barnázni. A magnéziumot úgy tudom vérzés ellen is alkalmazzák, tehát a magnézium szedésétől is csúszhat a menstruáció? Van olyan hogy hónapról hónapra hosszabbak lesznek a ciklusok gyógyszer letétele után? Nekem eddig volt 28, majd 32 és 36, most mégtöbb. Elnézést a rengeteg kérdésért, de eddig sehol nem kaptam válaszokat ezekre, annyira hálás lennék, ha választ kaphatnék rájuk. Valamint elnézést kérek az ezelőtti válaszára írt kérdésemet véletlenül kétszer küldtem el. Szerdán megyek nőgyógyászatra, sajnos addigra lejár a táppénzem is. a tesztek viszont nem mondanak semmi egyértelműt. Cickafarkot nem merek inni, hogy megjöjjön a vérzésem, mert lehet hogy baba van a dologban. Gyógyszerek mellett volt peteérésem, most nélküle nem tudom van e, de a nyákból következtetve volt, a hőm sajnos leesett picit, de ennek ellenére nincs vérzésem, pedig az közvetlen előtte szokott leesni, igaz keveset aludtam és a torkom is gyulladt. Semmi tünetem nincsen a hasfájáson és késésen kívül. Az ovulációs teszt csak a peteérést mutatja, vagy az bizonyítja a tüszőrepedését is? Remélem nincs tüszőrepedési gondom, mert gondolom az is fájdalmakkal jár. Nagyon köszönöm türelmét és hogy időt szán rám. Üdvözlöm!

  • Réka

    2016. május 03. kedd

    Tisztelt Doktornő!Nekem egy olyan kerdesem lenne hogy,aprilis 11.en volt meg 3napig 19.en 2napig szuro gorcsolo fajdalmam volt 25 .etol feszulnek a melleim erzekenyek a mellbimboim elvileg 6.an kene megjonnie. Lehet baba a dologban? 1 eve probalkozunk 🙂

    • Gabi

      2016. május 10. kedd

      Lehetséges. Ha késik a menzesz is, mindenképp érdemes tesztelni.

  • Cilike

    2016. április 28. csütörtök

    Kedves Doktornő!
    Azt szeretném öntől kérdezni, hogy terhességi tünet lehet a 32. ciklusnapon az ellilult besötétedett mellbimbó? Nálam ez kissé szokatlan, valamint napok óta, főleg esténként szurkál a hasam, hol petefészek tájékon, jobb oldalt és bal oldalt is, hol középen am éhem aljánál. Ha fáradt vagyok, vagy kicsit éhes, egyből elkap enyhe, nagyon enyhe émelygés. Viszont nem feszül a mellem, és nem zsibbad a hasam, mint vérzés előtt szokott. A hőm reggel is 37:4
    Folyásom az van, hol higabb krémesebb fehér, hol víz szerű. Kívánom a cukros ecetes saláta levét, szinte azt iszom víz helyett is. Viszont ami furcsa, hogy nem fáj a fejem. Időnként forró vagyok és nagyon sápadt, fáradékony, pedig szedek vitamint. Viszont pcos vagyok sajnos, de jók az eredményeim. tavaly december óta próbálkozunk, szinte minden nap. Köszönöm válaszát.

    • Cilike

      2016. május 03. kedd

      Lehetséges, hogy egy terhes kismama a 36. napon még negatívot teszteljen délutáni órában?

      • Gabi

        2016. május 04. szerda

        Lehetséges. Érdemes reggeli első vizeletből megismételni a tesztet.

        • Cilike

          2016. május 06. péntek

          Kedves Doktornő! Azóta sem jött meg a vérzésem, ez már a 39. nap. Egy hete van mindjárt megjön érzésem, haszsibbadás formájában, a hőm magasabb volt, egyedül a mai nap mértem délelőtt picit kevesebbet 36:9-et, délutánra feljebb ment 37:2 re, de hónaljban mérve. Alaphőm ami peteérés előtt szokott lenni, az 36:8. Eddig szinte negatívokat teszteltem, tegnap első vizeletből viszont olyan volt, mintha nem is lenne ott a második csík, de mégis mintha lett volna egy halványabbnál is halványabb szellemcsík szerű. Lehetséges hogy későn volt peteérésem? A 26. napon nagyon fájt a petefészkem körül és a derekam is, azt hittem beágyazódás, de lehet még csak akkor történt meg a tüszőrepedésem és ezt érezhettem? Azóta majdnem minden nap egy két órát szurkál két oldalt, vagy középen a méhemnél. Előszőr pár napja kezdtek el érzékenyek lenni a mellbimbóim, de mellfeszülés nincs, viszont a mirigyek olyan sárgás fehéresek és kitüremkedtek. A méhszájamat megvizsgáltam keménynek és zártnak tűnik, magasan folyásom volt, most kissé áttetszős. A fejem tegnap este kezdett el fájni, és napok óta nagyon sápadt vagyok, pedig szedek vitaminokat is. Már kértem időpontot nőgyógyászhoz. A szellemcsíkos teszt is lehet pozitív teszt?

        • Cilike

          2016. május 06. péntek

          Kedves Doktornő! Azóta sem jött meg a vérzésem, ez már a 39. nap. Egy hete van mindjárt megjön érzésem, haszsibbadás formájában, a hőm magasabb volt, egyedül a mai nap mértem délelőtt picit kevesebbet 36:9-et, délutánra feljebb ment 37:2 re, de hónaljban mérve. Alaphőm ami peteérés előtt szokott lenni, az 36:8. Eddig szinte negatívokat teszteltem, tegnap első vizeletből viszont olyan volt, mintha nem is lenne ott a második csík, de mégis mintha lett volna egy halványabbnál is halványabb szellemcsík szerű. Lehetséges hogy későn volt peteérésem? A 26. napon nagyon fájt a petefészkem körül és a derekam is, azt hittem beágyazódás, de lehet még csak akkor történt meg a tüszőrepedésem és ezt érezhettem? Azóta majdnem minden nap egy két órát szurkál két oldalt, vagy középen a méhemnél. Előszőr pár napja kezdtek el érzékenyek lenni a mellbimbóim, de mellfeszülés nincs, viszont a mirigyek olyan sárgás fehéresek és kitüremkedtek. A méhszájamat megvizsgáltam keménynek és zártnak tűnik, magasan folyásom volt, most kissé áttetszős. A fejem tegnap este kezdett el fájni, és napok óta nagyon sápadt vagyok, pedig szedek vitaminokat is. Már kértem időpontot nőgyógyászhoz. A szellemcsíkos teszt is lehet pozitív teszt? Köszönöm válaszát.

    • Gabi

      2016. május 04. szerda

      A leírtak önmagában nem utalnak egyértelműen terhességre. És más tünetek hiánya sem utal arra, hogy biztosan nem terhes. A terhességre utaló jelek nem mindenkinél jelentkeznek egyformán, és nem is mind jelentkezik mindenkinél. Van, akinél csak egyedül a menzesz késése utal terhességre. Szóval nincs két egyforma terhesség. Ha továbbra sem jelentkezett vérzés, érdemes lenne egy teszttel próbálkozni.

      • Cilike

        2016. május 07. szombat

        Kedves Doktornő! Szellemcsikos a teszt, a halványabbnál is halványabb. Nehéz eldönteni, hogy az ott van e vagy sem. Lehetséges későn volt peteérésem? Vagy előző ciklusban nem volt, és vérzésem kimaradt, és utána lehetett egy spontán peteérés is, amitől elhúzodik az egész? Enyhe barnázást illetve sárgás barnás folyást okozhat a közösülés is terhesség alatt? Azaz enyhe hüvelyi hajszálér vérzést, ami nem piros, nem friss és csekély, csupán a vérbőség és a duzzadt nyálkahártyák miatt lehetséges? Félek, hogy valami baj miatt kevés a hcg m és azért nincsenek tüneteim, de vetélésnél már csak megjött volna a vérzésem nem? Van olyan hogy minden hónapban, azaz ciklusban egyre hosszabb lesz a ciklusom és mondjuk mindig négy nappal, egyszer 28, aztán 32 aztán 36 majd 40? Létezik ilyen? Hiába tesztelek reggelente, nincs rózsaszín csík, de mégsem fehér a teszt mert a csík vonala kirajzolódik halványan, ha nagyon közelről nézem. Nagyon köszönöm türelmét és válaszait! Üdvözlöm!

  • Fatime

    2016. március 07. hétfő

    Kedves Doktornő!
    Olyan kèrdèssel fordulok Önhöz,hogy március 4-èn pènteken megjött rendesen ahogy szokott ám 6 nap helyett a 3. napon elmúlt!Mielőtt megjött èreztem a hasamban szúró,görcsölő fájdalmakat kb olyan 2 hètig!28-án kifejezetten erős fájdalmak voltak de ez előtt mèg sosem èreztem! Az ètvágyam megnőtt,a melleim megfeszültek de hányingert vagy rosszullètet nem tapasztalok! Tesztet mèg nem csináltam túl korainak tartom de nagyo örülnènk a babának! Ön szerint lehetsèges a terhessèg?

    • Gabi

      2016. március 08. kedd

      Ha a vérzés jelentősen enyhébb volt, mint a megszokott, és gyanús tünetek jelentkeznek, érdemes csinálni egy tesztet, de mindenképp reggeli első vizeletből.

    • Csilla

      2016. május 09. hétfő

      Végülis lett baba a dologból? 🙂

  • Renata

    2016. február 19. péntek

    Jo estet! Lenne egy kerdesem! Januarban kellet volna megjonnie de meg nem jott meg! Viszont a melleim duzzadtak es neha faj a hasam de mindha a koldokomnel… Faradok, tobbszor erzem hogy ehes vagyok, gyakrabban kell vizelni! A heten csinaltam tesztet es negativ volt:(

    • Gabi

      2016. február 25. csütörtök

      Ha továbbra is késik a menzesz, érdemes a tesztet újra elvégezni, mindenképp reggeli első vizeletből.

  • Zsóka

    2016. február 15. hétfő

    Elnézést Dr. Nő. 10.-ét akartam irni 14.-e helyett.

  • Zsóka

    2016. február 15. hétfő

    Jo napot! Én az én kérdésem az lenne, hogy 4 evig szedtem fogamzásgátlót (simicia) , 6honapja hagytam abba azóta viszonylag egy két nap csúszással mindig időben jött meg a menstruációm. Viszont most 14-én kellett volna megjonnie, de azóta sem jött meg. Nem vedekeztunk párommal, már csináltam 3tesztet mind a 3 negatív lett. Kérdésem az lenne, hogy előfordulhat e hogy a gyógyszer miatt késik most? Vagy csináljak e később tesztett? Mi tévő legyek?

    • Gabi

      2016. február 16. kedd

      Ha a tabletta abbahagyása óta viszonylag pontosan jött meg, 6 hónap elteltével már nem lenne szabad a gyógyszernek bezavarni. Ha továbbra sem jön meg, néhány nap elteltével érdemes a tesztet megismételni, mindenképp reggeli első vizeletből.

  • Erika

    2016. február 10. szerda

    Tisztelt Doktornő!
    2015.12.15. Volt az utolsó menstruációm
    ami 5. Napig tartott.
    2016.01.15. Kellett volna megjönnie
    de nem jött meg…ezutan kb két héttel
    Pecsételö vérzésem volt. Elmentem sz orvoshoz elküldött vizelet mintára de nenegativ lett…émelygek hányingerem vavan és nagyon fáradt annak ellenére hogy végig alszom az éjszakát.
    A kérdésem az hogy a negativ vizelet
    Minta ellenére lehetek e terhes?
    Kérem válaszoljon az email cimemen.
    Nagyon megvagyok ijedve. Megjegyezném
    Hogy 3 éve küzdünk a babáért.
    Elöre is köszönöm a válaszát!

    • Gabi

      2016. február 16. kedd

      Egyetlen negatív teszt ellenére még nem kizárt a terhesség. Én újra próbálkoznék a teszttel. Érdemes lenne otthon, reggeli első vizeletből megcsinálni a tesztet. A gyógyszertárban,drogériában kapható tesztek is megfelelnek erre a célra.

  • Beus

    2016. január 14. csütörtök

    Kedves Doktornő!
    Dec. 30.-án volt p.érésem.
    Január 3-tól 10.ig eszméletlen érzekeny volt a mellem, bármi is ért hozzá.
    Tegnap kellett volna megjönni-e de nem érzek semmi mensire utaló jelet..enyhe derékfájásom van csak..de az a sok egyhelyben üléstől lehet.
    Tesztem tegnap negatív lett.
    Volt már 2 spontán vetélésem.
    De az orvosaim nem mondtak semmit sem.
    Nem értem hogy hónapok óta miért nem jön össze 🙁
    Elkeserítő.
    Kérem Segítsen!

    • Gabi

      2016. január 18. hétfő

      Ha továbbra sem jön meg, néhány nap múlva érdemes újra tesztelni. Nem tudom, mennyi ideje próbálkoznak sikertelenül, de az első 6 hónap sikertelenség még természetes. Természetesen nagyon elkeserítő már ennyi is, de ennél korábban nem tekinthető orvosi szempontból problémának.

    • Tina

      2017. április 23. vasárnap

      Szep napot dr no. Nekem kesik a mensesem 5 napja de nalam ez nem szokott elofordulni. Alhasi szurasok jonnek ram erzekenyebbek a melleim faradekonyabbnak erzem magam regeli hanyinger ket napja van. Terhes lennek? Nem vedekezunk

      • Gabi

        2017. április 24. hétfő

        Lehetséges. Mindenképp érdemes lenne egy terhességi tesztet csinálni, célszerű reggeli első vizeletből.

  • edit

    2016. január 09. szombat

    tisztelt doktornő olyan kerdesem lenne hogy januar 4-diken egyutt voltam a baratomal es meg akor meg volt a menstruaciom egy kicsit mijen az esej ara hogy terhesvagyok mert azota folyton emejgek meg szedulok meg hanyingerem van es nen tudom eldönteni mitol

    • Gabi

      2016. január 13. szerda

      Menzesz alatt is teherbe lehet esni, bár kisebb eséllyel, mint a ciklus középső időszakában. Ha semmilyen módon nem védekeztek, szóba jöhet a terhesség. Bár a tünetek 4-5 nap elteltével még nem valószínű, hogy emiatt jelentkeztek. De ha bizonytalan, mindenképp érdemes csinálni egy terhességi tesztet.

  • kriszti

    2016. január 06. szerda

    Azzal szeretnék önhöz fordulni hogy nekem 20 napja kesik a mensim es ezelot 2 honapig mikor megjott 3 napokig volt meg es szinte egykett csepp mikor pisiltem .. es most viszont ugy erezuk parommal hogy sikerult ! de meg nem teszteltunk .. se doki.. hanyni egyszer hanytam a majoneztol megundorodtam mikor ettem .. azota nem de kivanatos az vagyok nagyon gorcsolni gorcsolok neha mintha meg jonne es elmegyek wcre semmi ..
    es bal oldalt nagyon szurkal sokat ..

    • Gabi

      2016. január 18. hétfő

      Én mindenképp tesztelnék! Minél előbb!

  • Szimi

    2015. december 26. szombat

    Jóestét azt szeretném kérdezni hogy11.hó 25.én mult el a menszeszem és 12.hó 4.én voltam együtt a páromal, másnap pedig volt az ovulávióm. Most pedig egy hete késik a menszeszem nincs megdagadva a mellem pedig mindig megszokott de viszont nagyon érzékeny,fája derekam és olyan érzésem szokott lenni mintha mingyárt megjönne de nem. kiszámoltam és mikor a beágyazódásnak kellet volna lennie akkor a jobb petefeszkem nagyon fájt és voltam orvosnál azt mondta valószínűleg tüszőérésem van . Nagyonsűrűnjárok wcre. Csinálam tesztet és negatív lett.

    • Gabi

      2016. január 05. kedd

      A negatív teszt ellenére nem kizárt a terhesség. Ha továbbra is késik a menzesz, mindenképp érdemes a tesztet megismételni.

  • emi

    2015. november 14. szombat

    Kedves,doktor nő, fél éve hagytam abba a fogamzásgátlot.Nov.4-én jött meg,8-án elmult.Párommal 10 én reggel együtt voltunk. Az ovulácios naptár szerint 11-15.van a termékenység,,,,,,viszont kedd délután óta kis szurkálodásokat érzek,és mintha csikizték belülről a hasam,de tegnaptol, péntektől ugy fáj a,hasam mintha meg jönne,,,,,,,. A tanácsát kérném,mitöl vannak ezek a tünetek, már ilyen gyorsan….hisz még csak 28 an kell meg jönnie. Vajon, mi zajlik le ilyenkor a hasban?

    • Gabi

      2015. november 18. szerda

      Valóban koraiak még a leírt tünetek. Esetleg a tabletta abbahagyása miatt is lehet most egy kis zavar a szervezetében, ez is okozhat fura érzéseket. De ha bizonytalan, néhány nap múlva már érdemes terhességi teszttel próbálkozni. Ha késik a menzesz, akkor pedig mindenképp.

  • Niki

    2015. november 08. vasárnap

    Tisztelt doktor nő annyi lenne a kérdésem hogy már egy éve szeretnénk babát de nem jött össze de most utoljára november elsején jött meg négy napig tartott de az első napon nagyon sok volt utana alig és most pár napja azt érzem hogy fojton éhes vagyok ez utalhat hogy terhes lennék köszönöm

    • Gabi

      2015. november 13. péntek

      Önmagában az állandó éhség nem utal terhességre, de ha bizonytalan, és mégis erre gyanakszik, mindenképp érdemes csinálni egy terhességi tesztet.

  • vivooo

    2015. november 01. vasárnap

    Amennyiben előzőleg kevesebb volt a havi verzesem és néhány nappal előbb jött meg lehetek terhes?
    Teszteltem multheten a következő havimnak nov 5. Kellene megjönni
    Teszteltem egy 6 napja negativ volt igaz nem reggeli első vizelet de ha számolom amennyiben a terhesség fenn álna már 5. Het lett volna..
    Annyit még hogy mellem 2 hete masfel kosarmwretet nőtt eres es fekete kb a bimbom

    • Gabi

      2015. november 13. péntek

      Ennyiből nehéz lenne biztosan megmondani. Ha bizonytalan, és esetleg késik is a vérzés, mindenképp érdemes a tesztet megismételni.

  • Gréti

    2015. október 27. kedd

    Megint az elozohoz szeretnek szolni…most jott meg de a beteten nem jelenik meg csak ha elmegyek wcre es kitorlom..mas mint az elozo mensi.halvanyabb es nyulos pedig nem szokott olyan lenni..es elegge rosszul erzem magam hanyingerem van meg mindig pedig nem szokott..lehetek terhes?
    Valaszat elolre is koszonom!!!

  • Gréti

    2015. október 27. kedd

    Elozohoz szeretnek meg szolni lemaradt.hogy csinaltam tesztet okt.24.en de negativ lett. Attol lehet gond?

  • Gréti

    2015. október 27. kedd

    Kedves doktor no!
    Egyutt voltam a parommal oktober 18.an es oktober 23.an kellett volna megjonnie de meg mindig nem jott meg. Ma arra ebredtem hogy eg a torkom..megy a hasam..hanyinger..! Okt 21.tol fajdogal a hasam neha begorcsol es mintha meg akarna jonni erzes de semmi.sokat kell pisilnem…ejszaka is..lehetek on szerint terhes? Vagy csak valami akadalyozna h megjojjon?

  • Gabriella

    2015. október 19. hétfő

    Kedves Doktornő! Azzal fordulok önhöz.
    Augusztusban volt egy kis terhességem sajnos el ment a baba pedig nagyon vártuk.
    Ma reggel óta pecsételő vérzésem van,nem olyan mint a megszokott menstruációm és szörnyen görcsölök és fáj a hátam picit fáradékony vagyok és néha evés után van egy kis hányingerem,picikét félek hogy nem e baba mert a párommal nem védekezünk hanem a megszakítást alkalmazzuk vettem szeptemberben tesztet azt mutatta nem vagyok terhes. Most akkor az lehetek?

    • Gabi

      2015. október 20. kedd

      Mivel a megszakításos módszer egyáltalán nem nevezhető biztonságosnak, valóban szóba jöhet a terhesség. Előfordulhat, hogy az előző teszt óta sikerült. Ha terhességre gyanakszik, érdemes ismét tesztelni.

  • Klári

    2015. október 17. szombat

    Kedves Doktornő!

    Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy menstruacio elott 2 nappal együtt voltunk a párommal es nem védekeztünk. A menstruaciom 3 napig tartott (5 napig szokott tartani). Aztán 2 nap mulva barna pecsételésem volt és a pecsételés alatt par pillanatra nagyon szúrt a hasam,de azóta csak fáj mintha meg akarna jönni. A pecsételés napján nagyon szédültem és hanyingerem volt aztán hirtelen álmosság jött rám. Lehetek terhes?

    Előre is köszönöm a válaszát!

  • Ivett

    2015. október 16. péntek

    Jonapot! Azt szeretnem kerdezni hogy a parom a menstruaciom vege uzan az 5. napon betette nekem 2-3 lokesre vedekezes nelkul. Elovaladeka nem volt, viszont az elott egyszer mar elelvezett es azt letorolte alaposam majd ra 1 oraval tette be nekem. Mennyi az esely hogy terhes lehetek? Nem szeretnek meg kisbabat.

    • Kinga

      2020. február 05. szerda

      Szia.Kérdezném,hogy egy hónapja nem jött meg,most szültem három hónapos a kislány ma elkezdet fájni a mellem,meg fáj a hasam alja,azt hozzá teszem,hogy nem szoptatok hanem tápszerezik a kislány.December elején voltunk egy alkalommal a párommal mikor nem figyelt oda,másnap viszont olyan volt mint a menstruáció és háromnapug tartot,na onastol kezdve nem jött meg,csináltam két tesztet mind a kettő negatív lett.

  • Ivett

    2015. október 16. péntek

    Jonapot! Azt szeretnem kerdezni hogy a parom a menstruaciom vege uzan az 5. napon betette nekem 2-3 lokesre. Elovaladeka nem volt, viszont az elott egyszer mar elelvezett es azt letorolte alaposam majd ra 1 oraval tette be nekem

    • Gabi

      2015. október 20. kedd

      Kérdést nem láttam, de gondolom, a terhesség lehetősége merült fel. Kicsi az esélye, de 100%-osan nem lehet kizárni. Kb. 5%.