Így néz ki a szülés videón!

Így néz ki a szülés videón!Jó darabig elérhető volt a videómegosztókon, aztán eltűnt, de most megint elérhető az az animáció, ami a baba születését mutatja be 3D-s animáció formájában. Nagyon hasznos, ha szeretnéd megérteni, mi is történik a szülés során valójában.

Ez a animációs szülés videó bemutatja, hogyan bújik ki a baba, pontosan mi mozdul és hova, segít megérteni a benned zajló folyamatokat:

Emellett felkerült egy videó a császármetszésről is, amit itt tudtok megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=xyN48VnRYUY

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

8 Comments

  • tímea

    2011. május 20. péntek

    Szép ,csak nem ilyen egyszerű!!!
    Azt még véletlen sem látni a vidin,hogy a baba segítene pedig segít!Lábával és a fejével.
    Ügyesen fordítgatja a fejét és tolja előre a lábával testét,hogy hamarabb kint lehessen.

    • viv

      2011. május 20. péntek

      Igaz! Ráadásul neki is fáj a születés.
      Ki is fáradnak ők is.

  • Bernadett

    2010. november 19. péntek

    Ez a video gyonyoru 2 honpom van a szulesig es lehet hogy nagyon fajni fog , (egyebkent elso szulesem de sajnos egyszer mar kaptam egy 3 orahoszas tagitot ami ugyan azt a fajdalmat produkalta es ugyanazt a tagulat amit egy szules) ennek elenere nagyon varom mar hogy megtortenyen a szules , ugy erzem az a csodalatos erzes csak az enyem lesz es a babame .

  • Zsizmy

    2010. április 13. kedd

    Eddig nem féltem a szüléstől,én a kórháztól rettegek:(Még látogatóban is alig voltam,most meg alig 2 hónap…

  • Csilla

    2010. január 04. hétfő

    Hát nem semmi!Komolyan kezdek félni,és már csak 4 hónapom van hátra!Nagyon várom hogy végre láthassuk egymást,én mindent megteszek hogy neki könnyű legyen,bízom benne hogy ő is figyel majd arra hogy mindkettőnknek jó legyen!BÁR VALAKI VIGASZTALHATNA EGY KICSIT!

    Válasz: Nem kell aggódnod, minden rendben lesz.

  • Edit

    2009. április 24. péntek

    Hát neki sem egyszerű….

  • Mónika

    2009. április 19. vasárnap

    Aha, szóval ez történik bennem. Nem csoda, ha fáj…

  • Baby_Face

    2009. március 29. vasárnap

    Csodaszép 🙂