Háborítatlan szülések (videóval!)

 Háborítatlan szülések (videóval!)Mélyen hiszek abban, hogy mind kórházban, mind otthon képes egy anya háborítatlanul és békésen szülni, mert valójában a szülés kimenetele, az, hogy hogyan éljük meg, javarészt rajtunk, a mi hozzáállásunkon, lelki “felkészültségünkön”, önismeretünkön múlik (persze számos tényező is közrejátszhat még, de ha valaki tudja, mire számíthat, mi történhet, és átadja magát a természetes folyamatnak, azzal jelentősen csökkentheti a komplikációk mértékét)

Mindazonáltal a háborítatlan szülés a többség számára azt jelenti, hogy alternatív szülőszobában, vízben vagy otthon születik meg a baba – külső beavatkozások nélkül, infúzió, “most nyomjon anyuka”-felkiáltások és kíváncsiskodó orvostanhallgatók nélkül.

Így néz ki egy háborítatlan szülés a vízben:

Otthon:

és születésházban:

Várod már a szülést? Félsz tőle? Készülj fel lelkileg, fizikailag és szellemileg egyaránt életed legmeghatározóbb eseményére! Katt ide a megoldásért >>

A szerzőről

Vida Ágnes

Pszichológus, babapszichológus. 2006 óta foglalkozik csecsemőkori problémákkal, tréningjei, tanfolyamai, könyvei szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket.

Ehhez a poszthoz már nem tudsz hozzászólni.