Kényeztető vagy elkényeztető szülő vagy?

Keskeny a határvonal a kicsik kényeztetése és elkényeztetése között. Ezért készítettük el ezt az új tesztet, amiből megtudhatod, te milyen szülői típusba tartozol, mennyire vagy szigorú, következetes, esetleg inkább kényeztető vagy pedig inkább elkényeztető szülő.

Fontos! A teszt nem ítéletet mond feletted, csak kérdéseket vet fel, elgondolkodtat, nincsenek rossz vagy jó válaszok és a típusok között sincsen jobb vagy rosszabb. A cél csupán tükröt tartani, jobban megismerni magad, nem pedig elítélni.

A tesztet itt töltheted ki:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

Comments are closed.