Anyák napjára jön a Babies

Anyák napjára jön a BabiesA világ 4 tájáról 4 baba első évét bemutató mozifilm, amit a Pingvinek vándorlása alkotói készítettek idén anyák napján kerül bemutatásra a mozikban. Addig is néhány részlet a filmből:

Ponijao (a namíbiai baba) nem akar elaludni:

Mari (a japán kislány) első lépései:

Hattie (az amerikai baba) banánt majszol:

Bayar (a mongol kisfiú) ismerkedik a cicával:

És végül a mozifilm trailere (ha még nem látta volna valaki):

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

3 Comments

  • kinga

    2010. április 29. csütörtök

    köszi Ági a tippet!

  • Gyömbi

    2010. április 28. szerda

    Hú de jó, mennyit kerestem, de nem emlékeztem a címére… 🙂

  • kinga

    2010. április 20. kedd

    Én azt olvastam, hogy május 7-én mutatják be Amerikában! Ági nem tudod, itthon mikor lesz pontosan elérhető? Moziba baba mellett nincs lehetőségem menni, más formában?

    Már annyira várom!!!!!:)

    Válasz:Nem tudom, sajnos itthon mikor lesz elérhető, de mivel ez dokumentumfilm, kintről meg lehet majd rendelni (pl. az Amazonról)