Jön: Babies – dokumentumfilm a babákról

Jön: Babies – dokumentumfilm a babákról4 baba első évét követi végig az a dokumentumfilm, ami jövő év elején jelenik meg. A 4 baba a világ 4 pontján él: Japánban, Mongóliában, az Egyesült Államokban és Namíbiában. Olyan országokban, ahol az anyák foglalkozásokra viszik a kicsiket és olyanokban, ahol nem számít szokatlannak, ha a tyúk berepül a baba ágyába vagy a kecske beleiszik a fürdővízbe 🙂

Az előzetest megnézhetitek itt:

About The Author

Vida Ágnes

Pszichológia és pedagógia szakot végzett, Magyarországon 2006-ban elsőként kezdett el baba alvás szakértőként segíteni a hozzá forduló szülőknek. Gyermeknevelésről szóló könyvei, tréningjei, tanfolyamai, könyvei pedig szülők tízezreinek segítettek jobban megérteni gyermekük viselkedését és magukat, mint szülőket. Ági nem csak beszél róla, hanem csinálja is: személyesen is segít a hozzá forduló szülőknek és közben még a saját két tizenéves fiát is nevelgeti. Kérdezni szeretnél? Sürgős kérdésekre a Facebook oldalon vagy a blogon tudok válaszolni, ha privátban vagy személyesen szeretnél kérdezni, a beatrix@kismamablog.hu címen tudsz időpontot kérni.

6 Comments

  • ircsó

    2009. december 12. szombat

    de édesek, ez nagyon érdekes lehet,engem is érdekel.

  • bettibea

    2009. december 10. csütörtök

    Hát ez nagyon jó volt!!!! Én is szívesen megnézném!

  • kinga

    2009. december 09. szerda

    Ági, ez nagyon tetszik! Én is biztosan megnézem!

    Már annyiszor akartam írni:gratulálok az oldalhoz, fantasztikus, rengeteg tanácsot kaptam a cikkeidből, na ma szuper anyukákkal, kismamákkal és leendő kismamákkal ismerkedtem meg a blogon!Köszönöm neked mindezt!

  • Vida Agi

    2009. december 09. szerda

    Igen, figyelem majd, mikor és hol jelenik meg.

  • iditta

    2009. december 09. szerda

    húúú, ez nagyon király lehet! Ági, szólsz majd itt, ha tényleg megjelent és hogy hol lesz látható? köszi szépen!